Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hondanin cok abartildigini dusunuyorum. Bende civic sahibiyim bu arada. Bir arkadad 0 tecrubeyle bu motoru yaptiklarini yazmis. Eger oyleyse super ama bildigim kadariyla hondanin dizel motorlari var ama Turkiye ye getirmiyorlardi.

Barancir 1.6 dizel zafirayada bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arabayıda hanım beğenmiyor. :(
    Zaten elimdeki astra 1.3 cdtı beni çokyordu acaba zafira bu yeni motorla bizi üzermi diye korkuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancir

Az once marmara honda ile konuştum. Fiyatlar kesinleşti indirim olmaz lansman icin kampanyali fiyatmis. Yuksek buldugumu söyleyince gel kaparonu al o zaman dediler. Ben honda kadar ukala satış temsilcisi olan marka gormedim. Ve her bayi aynı. Cok maaş veriyorlar galiba.
    Satmak gibi bir dertleri de yok. İster al ister alma umrumuz degil modundalar.
    Passat dışında önerisi olan var mı?

Honda Marmara'yı ben de sevmem, Honda bayileri içinde Honda Park'ı tavsiye edebilirim. Genelde gayet ilgililer.
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    Herkese farklı fiyat veriyorlar anlamış değilim bu işi..yemişim onların LANSMAN FİYATINI..Bunların hepsi ayak arkadaşlar, fiyat yüksek tepkisini görünce bunlar lansman fiyatı ayağı yapıp aman daha da yükselmeden alalım moduna sokacaklar insanları..kimse bu tuzağa düşmesin arkadaşlar..yemezler Honda Tr..yıl sonuna kadar kaç tane satabileceksiniz hep beraber göreceğiz..elinizde patlayacak o aletler, sonra tıpış tıpış geleceksiniz kampanyayla...Honda fırsatı çok kötü tepti..meydan boşken, Qashqainin de kasa eskimişken, uygun fiyatla ezip geçebilirdi..demek ki ihtiyacı yok...sayelerinde vw daha da zengin olacak, kafayı kıran gidip passata yazılıyor..olacağı buydu..Bu arada bugün moral bozukluğuyla gidip yeni İnsignia 1.6 SIDI 170 ps otomatk vitesi test ettim..adamlar yapmış valla ne deyim..konfor, ses izolasyonu, ivmelenme, malzeme kalitesi, donanım çok iyi..passatçılara güzel bir alternatif..bence passsat düşünenler bu aleti görmeden karar vermesinler derim..

• quote:

O arabayıda hanım beğenmiyor. :(
    Zaten elimdeki astra 1.3 cdtı beni çokyordu acaba zafira bu yeni motorla bizi üzermi diye korkuyorum.

Zevkler tartisilmsz. Araci showroomda gordunuz mu. Ben erzuda gittim gormek icin gelmemisti o nedenle merak ettim. 1.3 yordu derken motorla ilgili sorun mu yasadiniz?

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    haftasonu showroom da bakacağım. 1.3 CDTI biraz sorunlu bir araç 1 kere turboda sıkıntı yaşadım. 2 kere de elektrik aksamında sıkıntı oldu. şu an yine turbo da sıkıntı var haftasonu gidip ou da göstereceğim.
    insignia da alternatif olarak güzel duruyor ama o da çok yakıyor. mini countryman alternatifi var. çok zevkli bir araç. hem de bmw üretiyor.
    Hayırlısı olsun bakalım. Elinde patlasında bu kadar adamı üzmek neymiş görürsün inşallah honda.
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24971448.asp

Buradaki olay gerçek olursa yakında çok şey değişir.
    Örneğin 2.0 motor olan ama çok az yakan BMW X1 dizel 145000 ken çok yakan ama 1.6 motor olan benzinli X1 105000.
    Eğer yazıda belirtildiği gibi olursa fiyatlar tam tersine döner ve 2.0 olup az yakan modellerin çağı başlar.
    Sonra honda avcunu yalasın. 1.6 dizelin hiçbir avantajı kalmaz herkes 2.0 dizel otomatiklere yönelir. Kia sportage hyundai ix35 gibi 2.0 dizel otomatik 4x4 güzel arabalara binmeye başlarız.
    eğer 2014 te bu şekil olursa piyasa çoook fena karışır.
  • quote:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24971448.asp

Buradaki olay gerçek olursa yakında çok şey değişir.
    Örneğin 2.0 motor olan ama çok az yakan BMW X1 dizel 145000 ken çok yakan ama 1.6 motor olan benzinli X1 105000.
    Eğer yazıda belirtildiği gibi olursa fiyatlar tam tersine döner ve 2.0 olup az yakan modellerin çağı başlar.
    Sonra honda avcunu yalasın. 1.6 dizelin hiçbir avantajı kalmaz herkes 2.0 dizel otomatiklere yönelir. Kia sportage hyundai ix35 gibi 2.0 dizel otomatik 4x4 güzel arabalara binmeye başlarız.
    eğer 2014 te bu şekil olursa piyasa çoook fena karışır.

Şirketler hemen uyum sağlar buna. Bir önceki sayfada bir arakdaşın paylaştığı mercedes rakamalarına baksaydın. Dizel daha büyüklü hacimli arabanın fiyatı benzinli daha küçük arabadan daha ucuz. Benzinli küçükte vergi avantajı olduğu için hemen vergisiz fiyatına bindirmişler.

O sistem gelirse en başta Mazda CX-5 2.2 dizel otomatik çok avantajlı hale gelir. Subaru Outback, Forester dizel otomatik, Fiat FreeMont vs araçlar düşünülebilir.

Ayrıca Mazda-6 ve Honda Accord 2.2, Toyota Avensis dizel arabalar iyi satış yapar.

• drnero D kullanıcısına yanıt
    Bugün Bodrum Özerler Hondadan aradılar..Alt versiyon gelmeyecekmiş..premium ve elegance gelecekmiş..86900 ve 92900 dedi lansman fiyatlarına..her bayiye farklı fiyat mı veriyorlar anlamış değilim..ben fiyatların yüksek olduğunu söyledim, çok vazgeçen var fiyatları duyunca dedim ama satış müdürleri ısrarla fiyatın makul olduğunu söylüyor..%80 ötv li aracı 95700 e aynı donanımla veriyorsunuz ama dediğimde motorun maliyetli bir motor olduğunu, fiyatın onun için benzinliye yakın olduğunu söylüyor..bana hiç de mantıklı gelmedi..bu arada fiyatlar lansman fiyatıymış, indirim mümkün değilmiş, ilk gelen 1000 araç için bu fiyatların altında kesinlikle vermeyeceklermiş..Honda bu fiyatlara 1000 tane CRV satsın ben de göreyim...başka da bişey demiyorum..

Bu arada satış müdürü arkadaş piyasanın tepkisini hep beraber göreceğiz diyor..ona göre fiyatlar tekrar belirlenir diyor..ben de öyle düşünüyorum, bu fiyatlara beklediğiniz satış rakamlarını göremezsiniz dedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

Bugün Bodrum Özerler Hondadan aradılar..Alt versiyon gelmeyecekmiş..premium ve elegance gelecekmiş..86900 ve 92900 dedi lansman fiyatlarına..bana hiç de mantıklı gelmedi.

Bu arada satış müdürü arkadaş piyasanın tepkisini hep beraber göreceğiz diyor..ona göre fiyatlar tekrar belirlenir diyor..ben de öyle düşünüyorum, bu fiyatlara beklediğiniz satış rakamlarını göremezsiniz dedim..

adamlar tatmin olAmamış bir de küsurattan geçiriyorlar. Otomatik zekalilar 86999 deselerde hepimiz rahatlasaydık.
    Göster tepkini TÜRKİYE'm John hangi fiyattan alıyorsa Türker'de aynı fiyattan almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 24 Ekim 2013; 15:52:45 >

• geçen seneden beri çıkmasını bekliyordum, birkaç bayiden aldığım ön bilgilendirme de executive donanım 80-85 bandında olacak denmişti, ilk önce donanım düştü üstüne bide fiyatlar şişti, bir arkadaşımla beraber 2 adet alacaktık, geçmiş olsun diyelim artık seneye bu yeni vergi sistemi ve benzer araçları bekleriz
  • Ankara dan bir arkadaşım executive donanımı için ve 90 lı fiyatlar için bir bayiye kapora bırakmıştı.
    Biraz önce konuştum ne yaptın diye, bayideyim kaporamı geri alıyorum şimdi dedi ve sana dönerim dedi.

Çok ilginç değil mi insanların vermiş oldukları kaporalarını bile geri istemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

Ankara dan bir arkadaşım executive donanımı için ve 90 lı fiyatlar için bir bayiye kapora bırakmıştı.
    Biraz önce konuştum ne yaptın diye, bayideyim kaporamı geri alıyorum şimdi dedi ve sana dönerim dedi.

Çok ilginç değil mi insanların vermiş oldukları kaporalarını bile geri istemesi.

Hocam yanlış anlama ama galeyana getirme çabanızın olduğunu düşünüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. Sanırım passat alacaksınız hayırlı olmasını dilerim ama suv araç ile sedan aracı zaten bir tutmamak gerekir. Ben de 92.900 net fiyatı öğrendikten sonra vazgeçenlerdenim.

Gerçi şuan Qasqahi nin fullu 88 bin tl , ancak bir sonraki qashqai yeni kasa ile çıkacağı için fiyat düşürülmüş olabilir. Ayrıca Honda kullanıcısı olarakta söyleyebilirim ki Honda kaliteli bir markadır. O farkı verip Hondaya binecek çok insan var o konuda da şüpheniz olmasın, siz öyle düşünüyorsunuz diye herkes öyle düşünecek diye bişi yok.

• aynen katılıyorum..kasası yakın zamanda değişecek olan QQ'a bayi 89.000 TL fiyat verdi.
    bu demek ki yeni kasa daha pahalı olacak..
  • ingilterede bu arabayı kaça satıyorlarsa benimde üç aşağı beş yukarı aynı paraya almam lazım bu arabayı. nasıl civic hb dizel ingiltereyle hemen hemen aynı fiyata burada satılabiliyorsa, crv de aynı fiyatlara satılabilir demektir. honda kendi ayağına kurşun sıkmasın,1.6 dizel suv da rekabetçi ortam yokken satabildiği kadar satmalı. yoksa seneye bu müşterileri bulamaz. life style donanımı (şimdiki karşılığı neye denk geliyor bilmiyorum)için 80.000 civarı ideal rakamdır. bunu yapsın hemen yarın sipariş veririm. aksi halde diğer alternatifleri bekleyeceğim.
  • Galayana getirme yok bence dogru tespit. Bende cumartesi gidip kapora mı alicam. Bu kadar kisinin begenip hemen almak istediği arabadan bu sekilde vazgeçmesi yanlış bir is oldugunun net göstergesi.

• E kardeş sen de bizim gibi fiyatı görünce vazgeçmişsin işte , daha ne galeyanından bahsediyorsun . On defa hesabını yaptık şu sayfada , İngiltere almanya fiyatlarıyla karşılaştırdık . Netice itibariyle 1.6 dizel başlangıç fiyatı 70 , Premium 75 +-2 olmalı , gerisi kazığın en kallavisinden başka bişey değil. Millet de kazığın boyunu görünce kalsın hondacım onu sen ye dedi , mevzu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

Ankara dan bir arkadaşım executive donanımı için ve 90 lı fiyatlar için bir bayiye kapora bırakmıştı.

Hocam yanlış anlama ama galeyana getirme çabanızın olduğunu düşünüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. Sanırım passat alacaksınız hayırlı olmasını dilerim ama suv araç ile sedan aracı zaten bir tutmamak gerekir. Ben de 92.900 net fiyatı öğrendikten sonra vazgeçenlerdenim.

Gerçi şuan Qasqahi nin fullu 88 bin tl , ancak bir sonraki qashqai yeni kasa ile çıkacağı için fiyat düşürülmüş olabilir. Ayrıca Honda kullanıcısı olarakta söyleyebilirim ki Honda kaliteli bir markadır. O farkı verip Hondaya binecek çok insan var o konuda da şüpheniz olmasın, siz öyle düşünüyorsunuz diye herkes öyle düşünecek diye bişi yok.

hocam galeyan yok hesap ortada. ha sen hondayı çok seviyorsun takviyeli kazık canını yakmıyordur , güle güle bin derim. ama burada honda türkiyenin demeçleriyle beklentiye soktuğu ve aylardan beri yeni crv dizel bekleyen kitle var , onların serzenişi galeyan falan değil. İnsanları önce anlayın sonra niyetleri hakkında yorum yapın.

ayrıca qashaqi 1.5 dci tekna 70bin tl. Donanım olarak crv boşlinedan çok üstün ve honda crv boşline buna rağmen 12 bin tl daha pahalı. 82bin tl veriyorsunuz ve deri direksiyon bile yok. En üst pakette 92bin veriyorsunuz sunroof yok. O dediğin 88 bin olan qashqai en üst paket ve 4x4 olan. Dizel crvler ise 4x2 ve donanım olarak yerlerde. Elmayla armutu kıyaslıyorsunuz saçma oluyor.

Ayrıca Honda kaliteli bir markaydı olayı eskide kaldı. 2008 elegance otomatik civicim vardı. Şimdiki civiclerin iç malzeme kalitesini görünce şok oldum. Araba resmen sınıf atlamış ama geriye doğru. Kasanın dış esteğindeki rezilliği anlatmama gerek yok ki Honda 2 yıllık arabayı acele makyaja soktu bu yüzden. 1.6 eski atmosferik motoru LPGli diye paketleyip neredeyse 60bin tlye kaktırıyor ve alette gündüz LED farı bile yok. Honda kaybettiği prestiji bu 1.6 dizel CRV ile yakalayabilirdi , bunun sinyallerini de verip milleti beklentiye soktular ama sonuç takviyeli kazık oldu. Honda ,kazık onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeHoroz -- 24 Ekim 2013; 17:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

quote:

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

hocam galeyan yok hesap ortada. ha sen hondayı çok seviyorsun takviyeli kazık canını yakmıyordur , güle güle bin derim. ama burada honda türkiyenin demeçleriyle beklentiye soktuğu ve aylardan beri yeni crv dizel bekleyen kitle var , onların serzenişi galeyan falan değil. İnsanları önce anlayın sonra niyetleri hakkında yorum yapın.

ayrıca qashaqi 1.5 dci tekna 70bin tl. Donanım olarak crv boşlinedan çok üstün ve honda crv boşline buna rağmen 12 bin tl daha pahalı. 82bin tl veriyorsunuz ve deri direksiyon bile yok. En üst pakette 92bin veriyorsunuz sunroof yok. O dediğin 88 bin olan qashqai en üst paket ve 4x4 olan. Dizel crvler ise 4x2 ve donanım olarak yerlerde. Elmayla armutu kıyaslıyorsunuz saçma oluyor.

Ayrıca Honda kaliteli bir markaydı olayı eskide kaldı. 2008 elegance otomatik civicim vardı. Şimdiki civiclerin iç malzeme kalitesini görünce şok oldum. Araba resmen sınıf atlamış ama geriye doğru. Kasanın dış esteğindeki rezilliği anlatmama gerek yok ki Honda 2 yıllık arabayı acele makyaja soktu bu yüzden. 1.6 eski atmosferik motoru LPGli diye paketleyip neredeyse 60bin tlye kaktırıyor ve alette gündüz LED farı bile yok. Honda kaybettiği prestiji bu 1.6 dizel CRV ile yakalayabilirdi , bunun sinyallerini de verip milleti beklentiye soktular ama sonuç takviyeli kazık oldu. Honda ,kazık onda

Az bilgi olunca böyle oluyor.

4x2 hocam o qasqai de. platinum olan. bayinin indirdiği son rakam 88 satış fiyatı 90 küsür. ayrıca 1 yıl içinde yeni kasası çıkacak olan bir araç o fiyatının düşük olması gerekir. çünkü bunu alan adamın aracı son kasa olmayacak.

ben honda almaktan vaçgeçtim dedim bana da yüksek geldi ama maddi anlamda yani o meblayı karşılayamam. karşılasam da almam. dediğim gibi herkesin fikri de zikri de kendisine ama zafira gibi bir bana göre saçmalığı rakip olarak görmek bile zevk/renk tartışmasının ötesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

E kardeş sen de bizim gibi fiyatı görünce vazgeçmişsin işte , daha ne galeyanından bahsediyorsun . On defa hesabını yaptık şu sayfada , İngiltere almanya fiyatlarıyla karşılaştırdık . Netice itibariyle 1.6 dizel başlangıç fiyatı 70 , Premium 75 +-2 olmalı , gerisi kazığın en kallavisinden başka bişey değil. Millet de kazığın boyunu görünce kalsın hondacım onu sen ye dedi , mevzu bu

Eyvallah hocam birebir aynı düşünüyoruz ben sadece arkadaşın uslubu hakkında yorumda bulundum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.