Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

E kardeş sen de bizim gibi fiyatı görünce vazgeçmişsin işte , daha ne galeyanından bahsediyorsun . On defa hesabını yaptık şu sayfada , İngiltere almanya fiyatlarıyla karşılaştırdık . Netice itibariyle 1.6 dizel başlangıç fiyatı 70 , Premium 75 +-2 olmalı , gerisi kazığın en kallavisinden başka bişey değil. Millet de kazığın boyunu görünce kalsın hondacım onu sen ye dedi , mevzu bu

Eyvallah hocam birebir aynı düşünüyoruz ben sadece arkadaşın uslubu hakkında yorumda bulundum.

Sayın fear (KORKUSUZ) memex,
    Sen önce forumun birinci sayfasından buraya kadar oku ve ondan sonra benim uslubum hakkında yorum yap.
    Ayrıca bir bildiğin varsa araba hakkında ve bunu bizimle paylaşacaksan kabulüm de benim veya bir başkasının uslubu ile uğraşacaksan yanlış anlama ama git bir fırın ekmek ye gel yani forumu birinci sayfasından buraya kadar okuki hislerime anlamaya çalış olur mu?

O arkadaşım bana dönüş yaptı ve istanbul merkezli uluslararası bir araç kiralama şirketi sahibi arkadaşının araçlar hakkında kendisine söylediklerini bana aktardı.
    Korkusuz memex bende sana aktarayım da uslup hakkında değilde içerik hakkında esas hakkında biraz bizi aydınlat olur mu?????

Bir araç alırken öncelikli hedefin şu olsun demiş 1- Otomatik olsun, 2- dizel olsun, 3- ikinci elde de peynir ekmek gibi satılsın

madem 80 bin 90 bin para veriyorsun bu kadar paran var git mercedes, bmv veya vw grubundan bir araba al demiş.

Sen herhalde payayı kolay kazananlardan veya 80 90 bine az değer biçenlerdensin veya ülkenin zengin kesimindensin ki bu kadar parayı o arabaya veriyorsun demiş.

Şimdi korkusuzmemex,
    Sen sorar mısın honda ya niçin benzinli crv nin executive full donanımlısını getirmiyor da benzinlinin en alt donanımlısını full dizel crv diye satmak istiyor.
    Sorar mısın ötv oranı ne kadar mış crv dizel ile benzinli crv 2.0 motor arasında.
    Sorar mısın neden beklenti içine girmiş kapora bırakanlar 90 bin civarına en üst donımını almak için ama hayal kırıklığına uğramış en üst donanımı yerine en alt donanıma bu meblağayı ödemek zorunda kalacağı için.

Ayrıca kimseyi yaralayıcı veya kimseyi hedef alıcı veya kimseyi küçük düşüren veya kimseyi aşağılayan veya kimseyi zorda bırakan bir ifade de kullanmıyorum ben yazılarımda. Sadece bir arkadaşımın durumunu arz ettim burada. O arkadaşımın durumu ifade ettim burada eğer honda Türkiye ye haksızlık yaptıysam o yazımda honda bu arkadaşıma ve kapora bırakıpda crv benzinlin en üst donanımlısınının dizelin 90 bine almayı bekleyenleri daha büyük haksızlık yapmış olmuyor mu bu durumda. Ancak hissi yazdığım doğrudur çünkü bende crv almak için bekleyen ve sırf o yüzden buraya üye olan hayal perestlerdendim. Biz hayal kırıklığına uratıldık Honda Türkiye tarafından, sende hissi olup taraf olup bizi daha fazla üzme lütfen olur mu????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 24 Ekim 2013; 18:49:49 >

• "lansman fiyatından aşağıya düşmeyiz" demişlerse büyük ayıp etmişler. liste fiyatından araba alındığı nerede görülmüş? 6 ay sıra bekleten vw bile %2 indirim yapıyor. kaldı ki honda iki sene önce üst donanım civicleri 47 civarı liste yazıp 41700den alabiliyordunuz. vermeyen bayii var tabii ama 41700den fiyat alan ve araba alan insan çoktu o zaman. neticede tavsiyem liste fiyatının %5-10 arası aşağısından arabayı almanız. yukarısı kazık demektir ki zaten halihazırda arkadaşların hesaplarına göre kazık büyük.
  • Ben de destek veriyorum arkadaşlara.CR-V gerçekten uzun süre beklediğimiz ve umut ettiğimiz bir araçtı. Bu fiyatlara almam ; kimseye de önermem.
    Sen %80 ÖTV alınan 2.0 motor benzinli 4x4 otomatik vites arabanı 95.000 liradan başlat; %40 ÖTV alınan(yani benzinlinin yarısı), 1.6 dizel, 4x2 , düz vites arabayı 85.000'e hem de benzinlininkinden daha alt donanıma sat. Cam tavan gibi jiplerle özdeşleşmiş bir donanımı da hiç getirme bile.
    Otomatik vites maliyetin yok, 4x4 maliyetin yok ; %40 ÖTV gibi ciddi bir maliyetten kurtuluyor aracın ve sen buna rağmen hiçbir şey olmamış gibi fiyatlar veriyorsun. Buna cin olmadan adam çarpmak denir kimse kusura bakmasın. CRV hala beğendiğim bir araç ama kesinlikle ama kesinlikle bu fiyatlara bayilernin yanından geçmem bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 24 Ekim 2013; 19:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

Ben de destek veriyorum arkadaşlara.CR-V gerçekten uzun süre beklediğimiz ve umut ettiğimiz bir araçtı. Bu fiyatlara almam ; kimseye de önermem.
    Sen %80 ÖTV alınan 2.0 motor benzinli 4x4 otomatik vites arabanı 95.000 liradan başlat; %40 ÖTV alınan(yani benzinlinin yarısı), 1.6 dizel, 4x2 , düz vites arabayı 85.000'e hem de benzinlininkinden daha alt donanıma sat. Cam tavan gibi jiplerle özdeşleşmiş bir donanımı da hiç getirme bile.
    Otomatik vites maliyetin yok, 4x4 maliyetin yok ; %40 ÖTV gibi ciddi bir maliyetten kurtuluyor aracın ve sen buna rağmen hiçbir şey olmamış gibi fiyatlar veriyorsun. Buna cin olmadan adam çarpmak denir kimse kusura bakmasın. CRV hala beğendiğim bir araç ama kesinlikle ama kesinlikle bu fiyatlara bayilernin yanından geçmem bile.

Aynen sizin gibi düşünüyorum arkadaşım..ama ben yazmaktan yorulmayacağım taaki bunların aklı başına gelene kadar...valla ben açıkçası gerçekten CRV almayı düşünenlerin acele etmemeleri, diğer insanları da madur etmemek adına topluca bir tepki koyulması taraftarıyım..etkili olacağı kanısındayım..hele şu geri alınan kaporaları duydukça yağlarım eriyor, helal olsun o arkadaşlara diyorum..bunlar hep üst düzey yöneticilere yansıyacaktır..autoshow 2012'de açıklama yapan Honda yetkilisi, kimdi Güray bey miydi ismini tam hatırlamıyorum ama..ÖTV nin etkisiyle piyasayı da aşağıya çekecek rekabetçi bir fiyat olacak sözü vermedi mi..piyasayı böyle mi çekiyorlar aşağıya?? Mayıs sonuydu, Eskişehirdeydim, benziliye bakmaya gitmiştim, dizeli sorduğumda aynen şunu dediler'' tek tip gelecek, executive ve 80 bin civarı olacak'' bunu anladığım kadarıyla birçok plaza söylemiş ki kaporalar verilmiş..eee şimdi ne oldu..executive yalan oldu fiyatlar da 90 ları geçti oh ne ala memleket....İngilterede civic HB dizel fiyatı 20780sterlin(bizdeki üst versiyon)= 66496tl..bizde de 66500tl..demekki satılabiliyormuş aynı fiyata..HONDA CRV 1.6 DİZEL SE modeli(= premium) 24660 sterlin= 78720 tl, SR modeli(elegance)26880 sterlin= 86000 tl'ye karşılık geliyor..bizde ise 87000 ve 93000, yani kafadan 7 bin tl ekstrası var...itirazımız bu duruma ..

Ya bir de şunu anlamış değilim..işlerine gelince Qashqai bunun sınıfı bile değil onu örnek göstermeyin diyorlar, fiyata gelince e Qashqaiyi örnek gösteriyolar o da 90 bin diye..ama bilmiyolarki platinum executive ayarında bi alet..ayrıva 88 bine bırakıyorlar çoğu yerde..

Haa eğer aynı sınıf muhabbeti yapacaklara iki güzel örneğim var:

1- Chevrolet Captiva 2.0 dizel otomatik(163 PS/ 400 TORK): 91000 TL

2- Toyota RAV4 2.0 DİZEL ELEGANT MANUEL(124 PS/310 TORK): 94000 TL

BU İKİ ARACINDA ÖTV'si % 80.. bir de buna cevap verebilirlerse sevinirim..

BİR KONU DAHA VAR..1.6 DİZEL, EARTH DREAMS TEKNOLOJİ vs vs...tamam güzel motor eyvallah da yeni bir gezegen keşfetmiş moduna girmeye hiç gerek yok..tek dizel buymuş gibi havalara girmeye hiç gerek yok,,,ahanda size 3 tane kapı gibi dizel örneği;

1- Renault-Nissan ortaklığı 1.6 dci : 130 ps /320 tork, detayları yazmaya bile gerek yok...

2- Opelin yeni motoru Zafirada var, yakında İnsigniaya ve astraya da koyacakları 1.6 cdti : 136ps/ 320 tork (zafirada ort.4.1 lt bu arada!!!)

3- Suzuki SX4 S-cross 1.6 DDIS : 120 PS/320 tork...(ewn üst versiyonda ortalama 4,4 lt/ CO2 emisyonu 115)

Bu 3 motor da teknik veriler açısından Hondanın dizelinden daha üstün...fiyatların da çok daha ucuz..kusura bakma Honda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnero -- 24 Ekim 2013; 20:35:06 >

• Katılıyorum, Honda kalitelidir, sorunsuz araç yapar..(7 yıldır civic kullanıyorum şeytan kulağına kurşun hiç üzmedi) ama milleti kandırıp da fiyatları da okkalı yapınca (verilen demeçlerin tam tersine..bkz-->http://sozcu.com.tr/otomotiv/dizel-cr-vnin-rakibi-yok.html ) millet ayar oldu..durum budur..valla nisandan beri bekliyordum bu aracı ama inanın buz gibi soğudum 1 haftadır..insanda be heves ne şevk bıraktılar valla..

Honda kalitedir ama biz de enayi değiliz..bu paralar sudan toplanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnero -- 24 Ekim 2013; 20:51:43 >
  • bende acele etmiycem araç almakta hayırlıdıyla bir 2014 de girelim piaysayı takip edelim bağırdan alalım bakalım bakarsın iyi fiyata çok daha güzel araçlar olabilir yada satamadıkları cr-vleri kampanyadan alırız hayırlısı bakalım artık......
  • rav 4 düde taibe almakta fayda var......
  • Civic hb dizelde aynı politikayla satışa çıktı. Trafikte hemen hemen hiç göremiyorum. Şimdi de 4000 civarı indirimden bahsediliyor. Earth dreams ya! Rüyalarda bir görünüp kayboluyor herhalde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 24 Ekim 2013; 21:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

quote:

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

E kardeş sen de bizim gibi fiyatı görünce vazgeçmişsin işte , daha ne galeyanından bahsediyorsun . On defa hesabını yaptık şu sayfada , İngiltere almanya fiyatlarıyla karşılaştırdık . Netice itibariyle 1.6 dizel başlangıç fiyatı 70 , Premium 75 +-2 olmalı , gerisi kazığın en kallavisinden başka bişey değil. Millet de kazığın boyunu görünce kalsın hondacım onu sen ye dedi , mevzu bu

Eyvallah hocam birebir aynı düşünüyoruz ben sadece arkadaşın uslubu hakkında yorumda bulundum.

Sayın fear (KORKUSUZ) memex,
    Sen önce forumun birinci sayfasından buraya kadar oku ve ondan sonra benim uslubum hakkında yorum yap.
    Ayrıca bir bildiğin varsa araba hakkında ve bunu bizimle paylaşacaksan kabulüm de benim veya bir başkasının uslubu ile uğraşacaksan yanlış anlama ama git bir fırın ekmek ye gel yani forumu birinci sayfasından buraya kadar okuki hislerime anlamaya çalış olur mu?

O arkadaşım bana dönüş yaptı ve istanbul merkezli uluslararası bir araç kiralama şirketi sahibi arkadaşının araçlar hakkında kendisine söylediklerini bana aktardı.
    Korkusuz memex bende sana aktarayım da uslup hakkında değilde içerik hakkında esas hakkında biraz bizi aydınlat olur mu?????

Bir araç alırken öncelikli hedefin şu olsun demiş 1- Otomatik olsun, 2- dizel olsun, 3- ikinci elde de peynir ekmek gibi satılsın

madem 80 bin 90 bin para veriyorsun bu kadar paran var git mercedes, bmv veya vw grubundan bir araba al demiş.

Sen herhalde payayı kolay kazananlardan veya 80 90 bine az değer biçenlerdensin veya ülkenin zengin kesimindensin ki bu kadar parayı o arabaya veriyorsun demiş.

Şimdi korkusuzmemex,
    Sen sorar mısın honda ya niçin benzinli crv nin executive full donanımlısını getirmiyor da benzinlinin en alt donanımlısını full dizel crv diye satmak istiyor.
    Sorar mısın ötv oranı ne kadar mış crv dizel ile benzinli crv 2.0 motor arasında.
    Sorar mısın neden beklenti içine girmiş kapora bırakanlar 90 bin civarına en üst donımını almak için ama hayal kırıklığına uğramış en üst donanımı yerine en alt donanıma bu meblağayı ödemek zorunda kalacağı için.

Ayrıca kimseyi yaralayıcı veya kimseyi hedef alıcı veya kimseyi küçük düşüren veya kimseyi aşağılayan veya kimseyi zorda bırakan bir ifade de kullanmıyorum ben yazılarımda. Sadece bir arkadaşımın durumunu arz ettim burada. O arkadaşımın durumu ifade ettim burada eğer honda Türkiye ye haksızlık yaptıysam o yazımda honda bu arkadaşıma ve kapora bırakıpda crv benzinlin en üst donanımlısınının dizelin 90 bine almayı bekleyenleri daha büyük haksızlık yapmış olmuyor mu bu durumda. Ancak hissi yazdığım doğrudur çünkü bende crv almak için bekleyen ve sırf o yüzden buraya üye olan hayal perestlerdendim. Biz hayal kırıklığına uratıldık Honda Türkiye tarafından, sende hissi olup taraf olup bizi daha fazla üzme lütfen olur mu????

Kusura bakma ama Fear korkusuz değil korku demek.

O kadar içeriksiz ve kalitesiz yazmışsın ki okurken 4. kelimede sıkılıyor insan. kalan saçmalıkları da okumadım

iyi forumlar. block.

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

Katılıyorum, Honda kalitelidir, sorunsuz araç yapar..(7 yıldır civic kullanıyorum şeytan kulağına kurşun hiç üzmedi) ama milleti kandırıp da fiyatları da okkalı yapınca (verilen demeçlerin tam tersine..bkz-->http://sozcu.com.tr/otomotiv/dizel-cr-vnin-rakibi-yok.html ) millet ayar oldu..durum budur..valla nisandan beri bekliyordum bu aracı ama inanın buz gibi soğudum 1 haftadır..insanda be heves ne şevk bıraktılar valla..

Honda kalitedir ama biz de enayi değiliz..bu paralar sudan toplanmıyor

%100 katılıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

Honda kaybettiği prestiji bu 1.6 dizel CRV ile yakalayabilirdi , bunun sinyallerini de verip milleti beklentiye soktular ama sonuç takviyeli kazık oldu. Honda ,kazık onda

Doğru tesbit
  • sahibinden com.a baktım bşr sürü 2012 cr-v var satılık fiyatlarda iyi gibi .....
  • Xeon farsız, cam tavansız full donanım olmayan hemde 4x2 çekiş araca 85 bin TL.'nin üzerinde para mı verilir ????
    Bunu isteyecek markada biraz utanma olur yahu.. Avrupadaki fiyatları biliyoruz, Türkiyedeki insanları enayi yerine koymazlar umarım..
    Eğer ki böyle bir niyetleri varsa..

Şeytan diyor , 71 bine git 4x4 tecna pack donanımlı Qashqai al. Üzerine 3000 TL.'ye prince tüp sistemi taktir.
    5000 - 6000 TL.' ye de, içine ne istersen koydur..

Al sana 80 bin TL.' ye 4x4'lük az yakan SUV.
  • fuatauf F kullanıcısına yanıt
    motoru bence kötü. 12 litrenin altında yakmıyor neredeyse ve basınca gitmiyor asla. sırf bu nedenle tanıdıktan 12 binde uygun fiyatlı düşen bir arabayı almadım. benzinci değilseniz tavsiye etmem.
  • Dear fearmemex,
    GEREKÇE """Gerçi şuan Qasqahi nin fullu 88 bin tl , ancak bir sonraki qashqai yeni kasa ile çıkacağı için fiyat düşürülmüş olabilir. Ayrıca Honda kullanıcısı olarakta söyleyebilirim ki Honda kaliteli bir markadır. O farkı verip Hondaya binecek çok insan var o konuda da şüpheniz olmasın, siz öyle düşünüyorsunuz diye herkes öyle düşünecek diye bişi yok.""""""""

Şimdi antalya honda yı aradım ve ne hikmetse oradaki satış temsilciside KORKUSUZ FEARMEMEX arkadaşımızın ifadelerine çok benzeyen ancak anlam olarak aynı olan bir açıklama yaptı,
    Şöyleki "bu dizel crv çok pahalı çıktı en fullünü excutive na biz 90 bin vermeyi planlarken honda premium modeline bile 93 bin istedi" dedim satış temsilcisi de hemen fearmemex KORKUSUZ arkadaşımızın burada ifade ettiği konuyu arz etti bana.

Anlıyorumki honda Türkiye satış temsilcileri satış politikalarını yukarıda ifade edilen gerekçe üzerine bina etmişler ve bu gerekçe ile arabanın pahalı olmadığını hatta Qasqahi den daha ucuz olduğunu beyan etmektedirler.

fearmemex inde bir honda satış temsilcisi olma ihtimali çok yüksek zira honda satış temsilcilerinin satış için izlediği politikanın aynısını burada yazması ve bazı foruma yazan arkadaşların satış temsilcilerinin kaprisli ve kibirli olduklarını genel itibarıyla söylemesi ve yazdığı her kelimede kibir ve kapris özelliklerini yansıtan fear KORKUSUZ memex, bu durumda kendisinin de bir satış temsilcisi olma ihtimalinin mevcudiyetine ilişkin kuşkular bırakmıştır buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 25 Ekim 2013; 9:32:07 >

• ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Hocam fear me mex, kork benden mex demek :)
    Korkusuz fearless tir, uyarayim dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam fear me mex, kork benden mex demek :)
    Korkusuz fearless tir, uyarayim dedim :)

mex de meksikalı demek o zaman .....

Forum içinde bireysel çatışmalara girmeyelim. Kimse kimsenin fikrini beğenmek zorunda değil. Satış temsilcilerinin her yerde cirit attığı malum. Yüksek fiyatlı olması gerektiğini savunanlar satış temsilcileri ve onların mahalle baskısı altında kalanlar.

Daha önce de yazmıştım. Ne Türk Tüketicisi Honda'ya kazık atmalı, ne de Honda Türk Tüketicisine! Doğru ve akılcı olan yol budur. Bunun dışındaki her türlü çözüm yanlıştır.
  • ben burada saty? temsilcisi oldu?una inanmyyorum. azycyk kafasy çaly?an bir saty? temsilcisi zaten gider honda CRV forumunun honda ya alternatif ne alabiliriz forumuna dönü?tü?ünü honda merkeze iletir.
    Bu kadar vazgeçip ba?ka arabaya dönen, 1 yyldyr bekledi?i arabadan gidip kaporasyny alan insanlaryn oldu?u bir ortamda, yok aslynda honda çok iyi fiyat veriyorda siz anlamyyorsunuz u cebine 80 000 para koyup araba almaya çykan adamlara söyleyebileceklerini zannetmiyorum.

?ahsen ben bu araba için gerçekten çok heyecanlyydym ve çorlu dan da bir arkada?ym benim almamy bekliyordu. be?enirsem o da alacakty.
    ama bu ?ekilde fiyatlardan sonra haftasonu tekrar en ba?a dönüp VW opel mini mercedes hepsini gezece?im. bekledi?imemi yanayym. o kadar ara?tyryp inceleyip kandyryldy?mamy yanayym. yoksa 1 yyldyr araba almayy beceremedi?ime mi yanayym bilemedim :(
  • Arkadaşlar bende bekliyorum Crv yi 80 nin altında olursa alabilirim aksi halde almam diyorum. Geçen sene honda dizel çıkaracak diye bekledim HB civic geldi aracı beğenmedim.Fiyatı da cabası bence. Yine geçen sene CRV nin de dizeli gelecek dedi bari bunu bekleyeyim dedim araca lafım yok bence duruşu görüntüsü harika SUV araca göre. Bütün kasalarını beğendim şimdiye kadar CRV nin hatta en beğendiğim bagaj kapağında tekerlek olanı. Ama gelin görün ki bunun da donanıma göre fiyat sıkıntısı olacak gibi. qq yi oldu olası beğenmedim. Opel deyip durmayın artık sanayi arabası bence. Birde CRV nin rakibi kesinlikle değil. Passat diyen arkadaşlara da Allah aşkına passat ne CRV ne . SUV araç yerden yüksek sonuçta insanlar bunu göz ardı etmiyor.Passat a lafım olduğundan söylemiyorum. Araçta ne arıyorsun o önemli.Şimdi ben araçta SUV ararsam ki arıyorum passat ile CRV arasında tercih yapmam arkadaşlar. qq de ki fiyatlarda belli 1.5 dci motor var donanım koy az biraz hoooppp fiyat tavan. sanki diğer markalarda farklı yol izliyor. CRV yi koysun 80 TL altına o zaman da piyasada CRV den başka araç satılmaz. Bunların hepsi satış politikası. QQ nin ilk satışa çıktığı fiyatları hatırlayın pazara girmek için Piyasada nissan gören varmıydı. Honda nın böyle bir derdi olmadığı için tuzları kuru. Piyasada bir çok civic ve jazz var ve satışları zaten yetiyor. Heee gelelim satış müdürünün söylediklerine: insanları beklentiye sokması üzücü. Ama unutmayın unutacaksınız. Bizim fitratımızda var unutmak. Herkes inşallah istediğine kavuşur.

• honda satış temsilcilerinin ve hatta üst düzey yöneticilerinin internette yazılanları okuduğunu ve tüketicinin nabzını ölçtüklerini biliyorum. ancak burada sanki müşteriymiş gibi yazıp kendi markalarını övme gibi bir durum yaptıklarını söylemek (gerçekliğini bilip bilmeden) haksızlık olur. bu nedenle kimseyi töhmet altında bırakmamalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.