Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rosea

tahmini en baz fiyat formülü ;

1.6 130 hp lik tekna donanım dizel Qashqai 83 bin tl ise tekna donanımını crv nin lifestyle donanımına göre kıyaslayın.Crv nin yeni kasa oluşunu ve bence en az 1 gömlek te üstün olduğunu hesab ederek kafanızda bir fiyat oluşturun

ben 84-87 bin arası diyorum

1.6 dci tekna 83bin ama 4x4 , crv 1.6 dizel 4x2! crv ile qq arasında kıyaslanması gereken araç 1.5 dci tekna'dır onun da satış fiyatı 71bindir. Ayrıca donanım olarak boşline crvden üstündür. qq yeni kasa konusunda beklentiler çok yüksek, çok tatlı bir alet gelebilir. marttan beri crv bekliyorduk biraz daha bekleriz.

o da olmadı yeni zafira 1.6 cdti hem beygir hem tork hem donanım olarak üstün , yükseklik olarak crvden daha yüksek ve baz fiyat 70bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

quote:

Orijinalden alıntı: barancir

Aynı donanımda 2000 motor otomatik araç ile 1600motor manuel arasında 3000 tl fark var. Honda hayat onda.

Birisin ÖTV si %40 digerinin ki %80 ama fiyat farkı 3000 tl demektir.

sayın sahin181 size göre olması gereken fiyat farkı ne kadar olmalıdır bu şartlarda???????

En az 10000 tl fark olması lazım. Ama böyle giderse hükumet bir sürpriz yapıp ÖTV düzenlemesi yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

quote:

1.6 130 hp lik tekna donanım dizel Qashqai 83 bin tl ise tekna donanımını crv nin lifestyle donanımına göre kıyaslayın.Crv nin yeni kasa oluşunu ve bence en az 1 gömlek te üstün olduğunu hesab ederek kafanızda bir fiyat oluşturun

1.6 dci tekna 83bin ama 4x4 , crv 1.6 dizel 4x2! crv ile qq arasında kıyaslanması gereken araç 1.5 dci tekna'dır onun da satış fiyatı 71bindir. Ayrıca donanım olarak boşline crvden üstündür. qq yeni kasa konusunda beklentiler çok yüksek, çok tatlı bir alet gelebilir. marttan beri crv bekliyorduk biraz daha bekleriz.

o da olmadı yeni zafira 1.6 cdti hem beygir hem tork hem donanım olarak üstün , yükseklik olarak crvden daha yüksek ve baz fiyat 70bin.

1.5 eski motor nasıl kıyaslıyorsunuz anlamadım.4x4 farkı ne kadar olabilir ki olsun onu da crv ile quashqai arasındaki farka verelim. tekna nın donanımlarını çok merak ettim donanımlı olduğunu bilmiyordum.

• evet bende heyecanlıydım cr-v için ama artık acele etmiycem bu kadar bekledik daha da beklerim bakalım artık hangi araçta karar kılıcaz.....
  • Buda değişik bir versiyonu. email adresleri;
    corporate.communications@honda-eu.com, info@hondamotors.com

İngiltere sitesinde;http://www.hondamanufacturing.co.uk/contact-us/

Dear Honda,
    I would like to share my concern about Honda CR-V 1.6 diesel prices in Turkey.
    From the beginning of the last Autoshow Turkey, this car was announced by the sales manager of Honda Turkey and it has been told that this car will be sold with a competitive price according to the 2.0 CR-V versions.
    As a result of this announcement many automobile buyers, like me, are waiting for this SUV. Since diesel CR-V is imported from England, we are comparing the prices with UK and the prices in Turkey for the other Honda models are so close. As a consumer we were hoping to buy the new CR-V with the similar prices and specifications as in UK.

At the beginning Honda dealers announced a predictive price which was very close to the expectations and many of us give prepayments for the car. After they recognize the demand, The Turkish distributor is always increasing the price.
    The same scenario had seen happened on civic 1.6 diesel and the sale records show us that this pricing strategy is not working.

As an example I am giving the tax rates and prices of the cars in Turkey:
    as of today - 21 October 2013;

Honda CR-V 2.0 A/T Executive (full package) with the special tax rate of %80 plus %18 VAT sale price is: 107,500 Turkish Lira (54,292 USD)

Honda CR-V 1.6 M/T Lifestyle(assuming that this is the full version- version names are not clear as of today) with the tax rate %40 plus %18 VAT. The expected price 83,611 Turkish Lira (42,227 USD)

This shows us that Honda Turkey is getting too much profit for this car which will result loss of market share again on CR-V. Currently most people are waiting for the actual sale price for CR-V. if they announce a higher price, people are thinking to go with a different company.

For your information
    Best Regards

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Dün camkıran hondaya gittim. Fiyatlar belli dediler. Dream premium elegance sırayla 82,86,92 dediler kendileri.

bursada honda inallar bayisini aradim az evel, 3 donanim farkiyla 80-90 arasi olacak dediler.
  • şu an büyük olasılıkla

Zafira Tourer 1.6 DTH 136 HP Dizel MT

cr-v ye o parayı vermem zafira benim her işimi görür daha iyi fiyata
  • İnsignia fiyatları kesinleşti , crv de kesinleşsin doğru VW'ye gidecem inadına bunlara aylardır bel bağladık cin olmadan adam çarpacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

İnsignia fiyatları kesinleşti , crv de kesinleşsin doğru VW'ye gidecem inadına bunlara aylardır bel bağladık cin olmadan adam çarpacaklar

Sizinle ayni durumdayiz, bu iki araci takip ediyorum. Benim gonlum insigniadan, esiminki Suv olarak CRVden yana. Fiyatlari gordukce insanin Turkiyede yasadigina lanet edesi geliyor. Neyse!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım bende bakalım bir anlamı olacak mı?
  • quote:

quote:

quote:

1.5 eski motor nasıl kıyaslıyorsunuz anlamadım.4x4 farkı ne kadar olabilir ki olsun onu da crv ile quashqai arasındaki farka verelim. tekna nın donanımlarını çok merak ettim donanımlı olduğunu bilmiyordum.

1.5 dci derken ? kendisini ispatlamış ve yaygın olarak kullanılan bir motor bence. i-dtec bildiğim kadarıyla yeni ve kronik sorunları var mı yok mu çok belli değil.

71bine satılan qq 1.5 dci tekna'nın 82bin tlye satılacak boşline crvden fazlalık donanımları :

deri direksiyon & vites topuzu ,bluetooth, hız limitörü , yağmur sensorü , otomatik yanan farlar , park sensörü , elektrikli arka camlar , elektrikli otomatik katlanır yan aynalar, krom kaplı kapı içi kolları.

3500 tl daha verip sky sport paketi alırsanız artı olarak Tavan Barı, Karartılmış Arka Camlar, Aluminyum Pedal Seti, Panoramik Cam Tavan alınabiliyor , çoğu bayii bu paketi hediye olarak veriyor. CRVde 92bin tllik versiyonunda bile cam tavan yok.

bu kadar donanım eksikliğine rağmen aradaki 11bin tllik fark iki araç arasındaki kalite farkı değil bence atılan kazığın farkı. bu konuda defalarca yazıldı , boşline crv 70bin üstü olursa fahiş olur dediler , açıkça ortaya koydular. Bunun adı KAZIK tır. Üstelik kamuoyuna verdikleri sözlere rağmen.

• 70 bine Zafira falan yok. Her şeyi opsiyon yapmışlar. Biraz donanımlı almak isterseniz 80 bini çok rahat geçiyor. En fulu 90'ı buluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 dci derken ? kendisini ispatlamış ve yaygın olarak kullanılan bir motor bence. i-dtec bildiğim kadarıyla yeni ve kronik sorunları var mı yok mu çok belli değil.

71bine satılan qq 1.5 dci tekna'nın 82bin tlye satılacak boşline crvden fazlalık donanımları :

deri direksiyon & vites topuzu ,bluetooth, hız limitörü , yağmur sensorü , otomatik yanan farlar , park sensörü , elektrikli arka camlar , elektrikli otomatik katlanır yan aynalar, krom kaplı kapı içi kolları.

3500 tl daha verip sky sport paketi alırsanız artı olarak Tavan Barı, Karartılmış Arka Camlar, Aluminyum Pedal Seti, Panoramik Cam Tavan alınabiliyor , çoğu bayii bu paketi hediye olarak veriyor. CRVde 92bin tllik versiyonunda bile cam tavan yok.

bu kadar donanım eksikliğine rağmen aradaki 11bin tllik fark iki araç arasındaki kalite farkı değil bence atılan kazığın farkı. bu konuda defalarca yazıldı , boşline crv 70bin üstü olursa fahiş olur dediler , açıkça ortaya koydular. Bunun adı KAZIK tır. Üstelik kamuoyuna verdikleri sözlere rağmen.

Yağmur sensörü ,Geri vites kamerası, Park sensörleri, ön ve arka, Yokuşta Kalkış Desteği (HSA),Aynalar, Elektrikli ayarlanabilir / ısıtmalı / katlanabilir, Elektriksel / Auf-/Abwärtsautomatik ile çalışan arka camlar, cruise kontrol, Sis, Bluetooth ® ses kontrolü ile eller serbest ,Otomatik kararan iç dikiz aynası , Çok fonksiyonlu Deri direksiyon simidi ve vites topuzu, Çift bölge kontrol / arka havalandırma çıkışları ile otomatik klima kontrolü, Sürücü koltuğu bel desteği (elektrik) vb...

Bunlar benim alman siteden google translate yardımı ile 1.6 i-DTEC 2WD lifestyle donanımın anlayabildiğim donanımlarından bazıları.Valla sizin eksik dediğiniz özelliklerden de fazlası var gibi geldi.Artı olarak 1.5 dci ile hala nasıl kıyaslıyorsunuz onu anlamıyorum yeni nesil ve 1.6 130 hp lik yeni motoru ile kıyaslanan bir motoru kıyaslamanız gerek fiyat anlamında.Artı olarak ben honda yı nissan dan daha başarılı buluyorum otomobil anlamında.Buna ek olarak quashqai den büyük ve daha kaliteli bir araba olduğuna da burdaki çoğu arkadaş hemfikirdir.

16 DCi 130 hp lik eski kasa tekna donanım sırf 4x4 olduğu için 83 bin tl ediyorsa lifestlye donanım yeni nesil yeni kasa bir Honda CRV hayli hayli bu parayı hakeder.

link http://www.honda.de/automobile/modelle_cr-v_modellvergleich.php?tset=a&mv1=1385&mv2=1384#breadcrumb

Ha bana sorarsanız ikiside bu parayı etmez orası ayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 21 Ekim 2013; 20:39:21 >

• rosea R kullanıcısına yanıt
    merhaba bende honda crv almayı duşunuyor ve merakla fıyat ve donanımlarının acıklanmasını beklıyorum 8 senedır mutsubıshı colt 1.5 dıd var hanımın ve cok memnun olmama ragmen o artık ufak gelıyor engellı ındırımıyle otv sız alıcam aracı onun ıcın 1.6 ve dızel olmalı opel zafırayı ınceledım fıyat aldım fakat su an 2 paket gelmıs fakat ılave paketlerın hıcbırı yok ılk partı gelen araclarda eger ılave paketler olsaydı zafırayı almıstım hele honda ve c4 grande pıkassoda gelsede fıyatlar ve donanımlar bellı olsa ona gore karar verecem.
    vw ve toyota gurubunda bu tarz vbır arac yok malesef
    renoult yada ford ıstemıyorum cunku aldıgım aracı 5 sene satamıyacam otv ındırımlı oldugu ıcın onun ıcındırkı donanımlı ve yenı kasa bır arac olmalı bakalım kısmet...
    1. sırada honda 1.6 crv
    2 opel zafıra 1.6
    3.cıtroen c4 grande pıkasso
    bu 3 arac arasında karar verıp en kısa zamanda almam lazım.
  • sahin181 kullanıcısına yanıt
    İsmini vermek istemiyorum ama bir Honda bayiinden kesin fiyatları öğrendim..ve o sinirle foruma üye olup herkesi uyarmak istedim, zira uzun süredir bu forumdan takip ediyordum..lafı uzatmayım..dream 80, premium 85 ve elegance(lifestyle) 92600 küsürmüş..şu an resmen yıkılmış durumdayım..bu kadar olmaz diyorum..insanlara umut ver(bakınız sözcü gazetesi tv'den Erdem Soydaş'a), fiyatta mütevazi ve satışta tam tersi olacak dedi, tüm bayiler dizeller executive gelecek dedi ve herkes güvenip sıraya girdi kaporalar verildi..şimdi hem donanımdan kısıp hem de fiyattan hayal kırıklığına uğrattılar..sen bir deri direksiyonu bile koymadığın dream versiyonuna 80 tl istemekle resmen insanlarla alay ediyosun demektir..bence herkes tepkisini koymalı..2.0 lt 4x4 otomatik fiyatına gidip de 1,6 manuel bir araca sadece dizel diye atlamamalı..ellerinde kalsın da akılları başlarına bi geliversin görelim o zaman bilinçli tüketici nelere kadirmiş..

• rosea R kullanıcısına yanıt
    Ben burdaki mantığı bi türlü çözemedim gitti..matematiğim de iyidir ama (Honda kadar olmasa da:) şimdi 2.0 benzinli (ötv % 80), 4x4 ve otomatik vites araç aynı donanımla 95700'e satılırken, 1.6 litre(ötv% 40), 4x2 ve manuel araç nasıl 93000 tl fiyata satışa çıkıyor anlamış değilim..hesap kitap ortada..tamam bu da dizel de, eh be kardeşim 17-18 bin tl mi dizel farkı..4x4 ve otomatik şanzımanı da bi yana bıraktım artık..onun değerini de siz hesaplayın..gerçi Hondaya göre bi önemi yok olsa gerek, allah muhafaza bi de 4x4 otomatik 1.6 dizel getirseler 110 felan isterler heralde utanmadan...yolunacak kaz çok bu ülkede..aynen devam..

Not: Ben almaktan vazgeçtiğim gibi alması için aylardır gaz verdiğim arkadaşım da vazgeçti..Tepkimizi koymazsak bunlar bizi daha çoooooookk öper...

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnero -- 21 Ekim 2013; 22:31:13 >
  • kesinlikle bu fiyatlara alınmaz. ingiltere fiyatlarından 10 bin tl pahalı. ama millet bu pahalıdır, iyidir diyerekten(yıllaraca VW iyi sıra veriyor mantığı gibi) sıraya girer alır.
  • Dün bir bayi ile görüştüm. 2 kasımda lansman yapılacağını ve fiyatların o zaman kesinleşeceğini, 85-95 aralığında beklediklerini söyledi (beklenti duyum arası birşey dedi yuvarlak konuştu yani). Henüz bu modelle ilgili eğitime gitmediklerini belirtti. Benim aldığım izlenim talebe göre fiyat oluşturacakları yönünde. Ama 70'li rakamlar olmayacağı kesin gibi malesef.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yağmur sensörü ,Geri vites kamerası, Park sensörleri, ön ve arka, Yokuşta Kalkış Desteği (HSA),Aynalar, Elektrikli ayarlanabilir / ısıtmalı / katlanabilir, Elektriksel / Auf-/Abwärtsautomatik ile çalışan arka camlar, cruise kontrol, Sis, Bluetooth ® ses kontrolü ile eller serbest ,Otomatik kararan iç dikiz aynası , Çok fonksiyonlu Deri direksiyon simidi ve vites topuzu, Çift bölge kontrol / arka havalandırma çıkışları ile otomatik klima kontrolü, Sürücü koltuğu bel desteği (elektrik) vb...

Bunlar benim alman siteden google translate yardımı ile 1.6 i-DTEC 2WD lifestyle donanımın anlayabildiğim donanımlarından bazıları.Valla sizin eksik dediğiniz özelliklerden de fazlası var gibi geldi.Artı olarak 1.5 dci ile hala nasıl kıyaslıyorsunuz onu anlamıyorum yeni nesil ve 1.6 130 hp lik yeni motoru ile kıyaslanan bir motoru kıyaslamanız gerek fiyat anlamında.Artı olarak ben honda yı nissan dan daha başarılı buluyorum otomobil anlamında.Buna ek olarak quashqai den büyük ve daha kaliteli bir araba olduğuna da burdaki çoğu arkadaş hemfikirdir.

16 DCi 130 hp lik eski kasa tekna donanım sırf 4x4 olduğu için 83 bin tl ediyorsa lifestlye donanım yeni nesil yeni kasa bir Honda CRV hayli hayli bu parayı hakeder.

link http://www.honda.de/automobile/modelle_cr-v_modellvergleich.php?tset=a&mv1=1385&mv2=1384#breadcrumb

Ha bana sorarsanız ikiside bu parayı etmez orası ayrı bir konu

hocam donanım tablosu bu konuda bir arkadaş tarafından yayınlandı , oradan yaptım karşılaştırmayı. fiyatı makul buluyorsan alabilirsin tabi ama bence alınmaz. İngiltere fiyatlarıyla oranlarsak 12bin tl ekstra fahiş kar var üzerinde. Mart ayında pazarlama müdürleri çıkıp konuştu fiyat beklentisine soktu milleti. Türk tüketicisi ile alay etmektir bunun adı. Ben içime sindiremedim , sindiren varsa buyursun alsın. Ben zafiraya bakacağım bi. O da olmadı 2014de yeni qq ve tiguan beklentisi var , honda müdürü sayesinde marttan beri bekliyoruz biraz daha bekleriz.

• Merhaba,
    bizi bu beklentiye sokan Honda pazarlama müdürü Güray Yücel. aşağıda da adamın röportajı var.
    Bu adamı mail bombardımanına tutalım derim. Hani söz vermiştin nerede fiyat avantajı. bu kadar kişiyi beklentiye sokmanın hesabını ver diyelim. bu adamın mailini bulabilecek varmıdır?

http://www.youtube.com/watch?v=WQ0fx0rZwtE
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.