Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu araçtan o kadar çok şikayet var ki, sanal alemdeki şikayet sitelerindebile HOnda CRV 1.6 dizel araç hakkında şikayetler yer almaya başlamış. )))))))))

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2135329/hondadan-arac-alamiyorum/4ex89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 29 Kasım 2013; 17:50:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobloyuda şikayet ediyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

Değerli Honda CRV dizel sevenleri,

Bu araçtan o kadar çok şikayet var ki, sanal alemdeki şikayet sitelerindebile HOnda CRV 1.6 dizel araç hakkında şikayetler yer almaya başlamış. )))))))))

bu kadar oldumu ya , nisan mi bence abartmislar en son subat aliyolardi :-)
  • ben memnunum aractan neden sikayetlere bakayım ki aracı alamadan once lutfen tetst surusu yapın ben alamadan karsılastırdım test sürüsünden sonra aracı aldım herkesin fikrine saygım var ama aracı kuulanmdan incelemeden yapılan yorumlara katılmıyorum zaten almak isteyen mutlaka test sürüsü yapmalıdır ve arac yeni oldugu için aksesuar konusunda cok eksiği var ben hondadan baska bır modelım paspasını aldım yagmur camur için idare edıyorum bagaj havuzu yok koltuk kılıfı yok baska bır kılıfın uzerınde degişiklik yaparak taktırdım orjınal kadar olmasada ıdare edıyorum menunıyet ıcın sızı arayan yetkılılere ben aksesuar konusunda eksıklıgı ılettım sızı arayınca sızde iletinizbenım için honda 10 numarar arac üretmiş nacizane fikrimdir kimseyi baglamaz
    mutlu bir crv kullanısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ushendim

ben memnunum aractan neden sikayetlere bakayım ki aracı alamadan once lutfen tetst surusu yapın ben alamadan karsılastırdım test sürüsünden sonra aracı aldım herkesin fikrine saygım var ama aracı kuulanmdan incelemeden yapılan yorumlara katılmıyorum zaten almak isteyen mutlaka test sürüsü yapmalıdır ve arac yeni oldugu için aksesuar konusunda cok eksiği var ben hondadan baska bır modelım paspasını aldım yagmur camur için idare edıyorum bagaj havuzu yok koltuk kılıfı yok baska bır kılıfın uzerınde degişiklik yaparak taktırdım orjınal kadar olmasada ıdare edıyorum menunıyet ıcın sızı arayan yetkılılere ben aksesuar konusunda eksıklıgı ılettım sızı arayınca sızde iletinizbenım için honda 10 numarar arac üretmiş nacizane fikrimdir kimseyi baglamaz
    mutlu bir crv kullanısı :)

zaten olay sikayet degil arabanin gercekten tuttugunu gosteren bir yazi , linke tiklayip okursaniz gorursunuz , bizde yeni crv kullanicisiyiz bi sikayetimi yok sukur :-)

• açıkçası ben de çok memnunum. eksik bulduğum bir çok şey kullanma kılavızunu okuyunca giderdim.
    Tek sıkıntım boyum 1.80 olmasına rağmen sürücü koltuğunda rahat edememem.
    diz kapaklarım hep yukarıya değiyor. bir türlü rahat bir pozisyon oturtamadım. ama denemelerim devam ediyor. arabayı acaba kısa japonlara göre mi yapmışlar. ama onun dışında arabanın heryeri çok ferah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancir

açıkçası ben de çok memnunum. eksik bulduğum bir çok şey kullanma kılavızunu okuyunca giderdim.
    Tek sıkıntım boyum 1.80 olmasına rağmen sürücü koltuğunda rahat edememem.
    diz kapaklarım hep yukarıya değiyor. bir türlü rahat bir pozisyon oturtamadım. ama denemelerim devam ediyor. arabayı acaba kısa japonlara göre mi yapmışlar. ama onun dışında arabanın heryeri çok ferah.

Sayın barancir,
    fırsat buldukça bende kullanma kılavunu okumaya çalışıyorum ve bütün araç sahiplerinin kullanma klavuzunu okumasını tavsiye ediyorum çünkü çok yararlı ve bir o kadar da bilmediğimiz mekanizmaları kullanma klavuzu vasıtasıyla öğreniyorum.

Arkadaşlar tüketim değerlerini paylaşabilir miyiz ????

Araç şu an 400 km yi biraz geçti ve ortalama 5.9 litre yakıt tükettiğini gösteriyor yol bilgisayarı. Ancak ben şu an kış lastiği kullandığım için normal olarak biraz daha fazla tüketiyordur sanırım.

Aracın konforu ve sürüş keyfi bence bu paraya değer arkadaşlar parası da çok değil kendi klasmanına göre, zira şu an için bizim dizel CRV nin alternatifi bir araç bulunmamaktadır piyasada. Eğer alternatifi bulunsa idi araç almak için insanlar sıraya girmek ve bir süre aracın gelmesini beklemek zorunda kalmazlardı.
    Bu arada araç bulamayanlar sahinden web sitesinde Edirne bayii bir adet elegance donanım araç ilanı vermişti dün, bugün o ilan halen duruyor mu bilmiyorum ama ilgililere duyurulur.

Son olarak araç sağ aynası gerçekten bugün kaldırımı görebilmem için geri geri gelirken kendiliğinden aşağı doğru büküldü ve bu özelliği burada
    paylaşan arkadaş hatırıma geldi bende aynanın bu özelliğini ilk defa bugün fark ettim.

ARKADAŞLAR ARACINIZIN TÜKETİM DEĞERLERİN PAYLAŞIR MISINIZ?

Paylaşımda bulunacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 1 Aralık 2013; 21:36:04 >

• Arkadaslar yan basamaklar icin fiyat alan oldumu acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

Arkadaslar yan basamaklar icin fiyat alan oldumu acaba ??

sayın umut_oem

bir arkadaşım yan basamaklar için Ankara dan bir bayinin indirimli fiyat aldığını söylemiştir geçen günlerde ama hatırlamıyorum ne kadardı fiyat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

Arkadaslar yan basamaklar icin fiyat alan oldumu acaba ??

sayın umut_oem

bir arkadaşım yan basamaklar için Ankara dan bir bayinin indirimli fiyat aldığını söylemiştir geçen günlerde ama hatırlamıyorum ne kadardı fiyat.

Yan basamaklar için alınan Fiat i ve firma ilgili kişi yazılırsa iyi olur en azından taktiracaklar bilgi sahibi olur veya alternatif fp rekabetci Ler olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değerli Honda CRV dizel sevenleri,

Deveye diken

Yürü be Honda TR kim tutar seni

• yan basamakları ben aksesuarcıda taktırdım yan sanayia ama 1000 km bakımı için aydına gittim servisteki arkadas abi hangi serviste taktırdınız dedi honda crv için yapılmıs yapan firma sahibini aradı aksesuarcı arkadas adam bende honda servisindeyim crv ölçüsü nü alıyorum dedi parca geldi taktılar resmen cuk oturdu resmini yarın koyarım ben 550 tl ye yaptırdım ama kucuk yerde oldugum için basak bir yerden fiyat alma imkanım yoktu cok güzel oldu tavsiye ederim orjinal kadar servisteki arkadasa sormustum 1500 dedi saygılar
  • yan basamak bu model ismi alyans olarak gecıyor ben yarın aracın resmınıde koyarım on ve arka koruma barmı arav için bilgi verirseniz sevinirim saygılar bu adreste captivaya takılmıs resmi varhttp://image5.sahibinden.com/photos/03/97/83/140039783t5n.jpg
     Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler

• quote:

Orijinalden alıntı: ushendim

yan basamak bu model ismi alyans olarak gecıyor ben yarın aracın resmınıde koyarım on ve arka koruma barmı arav için bilgi verirseniz sevinirim saygılar bu adreste captivaya takılmıs resmi varhttp://image5.sahibinden.com/photos/03/97/83/140039783t5n.jpg
     Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler

arac ile resminide koyarsaniz cok seviniriz ..tesekkurler

• 1000 bakımı için para aldılar mı?
  • 1.000 bakımı bedavadır....bi halt baktıkları da yok zaten, oylesine.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

1.000 bakımı bedavadır....bi halt baktıkları da yok zaten, oylesine.........

1000 km olmadan bin bakımına götürsem olur mu degerli caucass
  • bence 1000 km. olmasını bekle adet yerini bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bence 1000 km. olmasını bekle adet yerini bulsun

özelden mesaj yazılıyor mu buradan? eğer yazılıyor sa bir şey soracağım
  • PM yazan yere tıklarsan "Personal Massage" Yani özel mesaj atabilirsin ama bence buradan sor herkes bilgi sahibi olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.