Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cocoturco

quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

biz bunlari aciklamaktan biktik gercekten , evet 4x2 sinifi ayni olabilir her neyse , ama yapmayin arkadaslar goz var nizam var.

evet dogru soyluyosun da biz bu vergi sistemini , bunlari tartisali aylar oldu , senin neyin ayniki ingiltere ile bunun ayni olsun. sen gec kalmissin , forum u bastan okursan ne demek istedigimi anlarsin ,

ayrica bunu ilk yapan honda da degil , passat fiyatlarinada bakabilirsin o yuzden ilk defa olmuyor .

honda nin da benzinlilerine bakabilirsin oda 94 idi son zam ile 98 oldu. bu dedigim gibi ARZ - TALEP isi , adam satamiyor rav 4 u yani napsin talep yok , hondada benzinlisini satimiyor. BU IS pazar isi.

mesela ona bakarsan simdi UK de passat highline ne kadar 22.345 pound civari ee dogus satiyor 100 bine nerde kaldi 30 bin , ama passat da felaket satis yapti , ne olcak simdi. millet hala 4 ay siraya giriyor.

bence bunlari artik konusmak gereksiz forumu okumani tavsiye ederim. asagidaki link olmasi gerek

http://forum.donanimhaber.com/m_77733984/mpage_1/tm.htm

4x2 ama göz var haklısınız yani fark sadece görüntüde ben de aynı şeyi söylüyorum. Forumu da takip ediyorum rakamlarla paylaşım yapmak istedim, ister aylar olsun ister seneler ben forum yöneticisi degilim ki tüm mesajları okuyarak cevaplandırıyım keyfim geldiğinde yazarım. Rav4 konusuna gelirsek senelik mtv si 2500 tl civarında oldugu icin daha az talep goruyor ama emisyona göre vergilendirmeye geçildigi anda satıs rakamları artabilir.

zaten rav 4 de 4x2 ,

Iste Honda da zaten keyfinden yapmadi 1.6 dizeli talep gorsun diye yapti.

Tamam diyelimki degisti vergi sistemi , rav4 vergisi dustu diyelim , sen inaniyormusun toyota rav 4 u yine 94 bin e saticak ???? inaniyorsan ben bisey diyemem.

Ben tek bisey soylerim , bu isler ARZ-TALEP meselesi , Honda da biliyor Volkswagen de biliyor neyi nasil satacagini heralde pazar fiyatlari profesyonel tarafindan belirleniyor.

Tartismak yersiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cocoturco

quote:

biz bunlari aciklamaktan biktik gercekten , evet 4x2 sinifi ayni olabilir her neyse , ama yapmayin arkadaslar goz var nizam var.

evet dogru soyluyosun da biz bu vergi sistemini , bunlari tartisali aylar oldu , senin neyin ayniki ingiltere ile bunun ayni olsun. sen gec kalmissin , forum u bastan okursan ne demek istedigimi anlarsin ,

ayrica bunu ilk yapan honda da degil , passat fiyatlarinada bakabilirsin o yuzden ilk defa olmuyor .

honda nin da benzinlilerine bakabilirsin oda 94 idi son zam ile 98 oldu. bu dedigim gibi ARZ - TALEP isi , adam satamiyor rav 4 u yani napsin talep yok , hondada benzinlisini satimiyor. BU IS pazar isi.

mesela ona bakarsan simdi UK de passat highline ne kadar 22.345 pound civari ee dogus satiyor 100 bine nerde kaldi 30 bin , ama passat da felaket satis yapti , ne olcak simdi. millet hala 4 ay siraya giriyor.

bence bunlari artik konusmak gereksiz forumu okumani tavsiye ederim. asagidaki link olmasi gerek

http://forum.donanimhaber.com/m_77733984/mpage_1/tm.htm

4x2 ama göz var haklısınız yani fark sadece görüntüde ben de aynı şeyi söylüyorum. Forumu da takip ediyorum rakamlarla paylaşım yapmak istedim, ister aylar olsun ister seneler ben forum yöneticisi degilim ki tüm mesajları okuyarak cevaplandırıyım keyfim geldiğinde yazarım. Rav4 konusuna gelirsek senelik mtv si 2500 tl civarında oldugu icin daha az talep goruyor ama emisyona göre vergilendirmeye geçildigi anda satıs rakamları artabilir.

zaten rav 4 de 4x2 ,

Iste Honda da zaten keyfinden yapmadi 1.6 dizeli talep gorsun diye yapti.

Tamam diyelimki degisti vergi sistemi , rav4 vergisi dustu diyelim , sen inaniyormusun toyota rav 4 u yine 94 bin e saticak ???? inaniyorsan ben bisey diyemem.

Ben tek bisey soylerim , bu isler ARZ-TALEP meselesi , Honda da biliyor Volkswagen de biliyor neyi nasil satacagini heralde pazar fiyatlari profesyonel tarafindan belirleniyor.

Tartismak yersiz.

Rav4 ün 4x2 oldugunu biliyorum ve koşun rav4 alın demiyorum ki Toyota da pazarın iddialı markalarından biri ve 2.0 motoru çok daha fazla ötv ye rağmen nerdeyse aynı paraya satabiliyor.Pazarlama stratejisidir doğrudur ben yine aksine birşey söylemiyorum sadece bana göre özellikle altını çizerek söylüyorum "bana göre" daha uygun fiyatlı olmalıydı.Bir de tartışmak gereksiz diyorsanız tartışmayın ama sizin fikrinizin ya da beğeninizin aksine bir düşünce olduğunda lütfen olayı kişiselleştirmeyin. Son olarak o profesyonel dediğiniz insanlardan biri benim desem şu ana kadar söylediklerinizden vazgeçecek misiniz..sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cocoturco C kullanıcısına yanıt
    Ben olayi kesinlikle kisilestirmiyorum , yanlis anlasilmak istemem .Bu forumun basligi honda crv alanlar ve gorusleri , fiyat konusu genelde obur konuda tartisiliyor ve inanin biz bunu defelarca tartistik.

Gonul isterdiki 70 bin lira olsaydida ucuza alsaydik , ama bu fiyata aldik.

Ben neden fikirlerimden vazgeceyim , ben hatta kisisel bisey bile soylemiyorum ki , hersey ortada ??? sen madem profesyonelsin bu pazarlama konusunda , Honda ninda bu strategy i sectigini gorur bu islerin ARZ-TALEP , maalesef ki TEKEL firsatciligi oldugunu bilmen gerekirdi , bence sen bunlarin ustunde bir dusun derim.

Galiba sen Toyotanin Profesyonel kadrosundasin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_oem -- 5 Aralık 2013; 2:39:31 >
  • Arkadaşlar , artık yok pahalıydı yok ucuzdu, yok şuydu buydu bunları tartışmayalım
    Aracım Premium donanıma sahip Aracı alalı 1 hafta oldu ve sadece kısa mesafelerde kullandım , Bu hafta sonu Kırklareli ne gideceğim otobanda da test edebileceğim.
    Araçta ilk test ettiğim şey motorun vites aralıklarındaki gücü idi. Neredeyse şu ana kadar kullandığım en iyi 1.6 dizel motor diyebilirim
    İvmelenme daha önceden kısa bir süre de olsa kullandığım Yetiden çok daha başarılı, Yeti ile 80 Km maximum hızla çıkabildiğim bayırı
    CR-V ile 4. vitese geçerek 100-110 km hızla çıkabiliyorum buda bu ağırlık ile aracı bayağı güçlü kılıyor benim gözümde.
    İçi bayağı konforlu ve klasik Japon pratikliği arabada çok hissediliyor. Mekanik olarak aracı başarılı bulduğumu söyleyebilirim,
    Gerçi bunu zamanla anlayacağız ama şimdilik başarılı gözüküyor.
    Araç uzun boylu biri için düşünülmemiş sanki, ilk anda alırken çok farkına varmadığınız tavan yüksekliği daha sonra sizi rahatsız ediyor.
    sürücü koltuk yapısı yüzünden görüş açısı çok başarılı değil gibi veya ben çok rahat edemedim.
    Arka tarafı görmek adına çok başarılı bir yapı olmadığını anladım , Araka camın yapısı ve tasarımı görüş açısı için sıkıntılı oluşturdu bende.
    Aracın içine diğer otomobillerdeki gibi sırf olsun diye konmamış bir multi medya sisteminin olmayışı herhangi bir hayal kırıklığı oluşturmuyor
    ancak en azından ses sitemi ve tasarımı daha güçlü veya başarılı olabilirdi.
    Şu anda olsa iyi olurdu diyebileceğim en önemli detay bence iyi bir multi medya sistemi gibime geliyor . Araç içerisinde ve sıkıcı trafikte çok fazla zaman geçirildiği
    düşünülürse iyi bir sistem kullanıcıya keyif katabilirdi. diyebilirim.
    Start-Stop sistemi çok hızlı tepki veriyor buda çok keyifli tamamen durduktan sonra çalıştırmak için debriyaja dokunmanız yeterli, anında araç çalışır duruma geliyor
    Hafta sonu zuzun yol yaptıktan sonra diğer izlenimlerimi de sizin ile paylaşmaya çalışacağım

• quote:

Ben olayi kesinlikle kisilestirmiyorum , yanlis anlasilmak istemem .Bu forumun basligi honda crv alanlar ve gorusleri , fiyat konusu genelde obur konuda tartisiliyor ve inanin biz bunu defelarca tartistik.

Gonul isterdiki 70 bin lira olsaydida ucuza alsaydik , ama bu fiyata aldik.

Ben neden fikirlerimden vazgeceyim , ben hatta kisisel bisey bile soylemiyorum ki , hersey ortada ??? sen madem profesyonelsin bu pazarlama konusunda , Honda ninda bu strategy i sectigini gorur bu islerin ARZ-TALEP , maalesef ki TEKEL firsatciligi oldugunu bilmen gerekirdi , bence sen bunlarin ustunde bir dusun derim.

Galiba sen Toyotanin Profesyonel kadrosundasin :-)

Fırsatçılık oldugunu bildiğim için zaten bütün bu söylediklerim yoksa arabaya hiç bir lafım yok neyse çok uzatmak da istemiyorum amacım aracı alanlara "kazıklandınız" mesajı vermek kesinlikle değildi.Böyle anlaşılmasın lütfen aslında hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz. Neyse bütün kullanıcılara kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

Konuyu takip eden bir crv kullanıcısı olarak bu arabayı almamaya karar verdim ve arabayı alan insanlara karşı bu şekilde seviyesiz ve ahlak sınırlarını zorlayan yorumların yapılmasını çok rahatsız edici buluyorum. Site yönetimi bu şekildeki saygısız yorumları cezalandırabilirse daha iyi olur kanaatimce.

Hocam meraktan soruyorum, şu seviyesiz ahlaksız yazışmalar nerde geçiyor. Benim gözüme ilişmedi yada silindi de ben mi görmedim yada ne oldu gerçekten merak ettim?

Sanırım burada alıntı yaparak şu kişi ahlak sınırlarını zorladı şu kişi şunu yaptı demem çok doğru olmaz. Şimdi ne zaman kim ne yazmıştı diye tekrar dönüp bakmadım ama zamanında aracı alan ve burada bizimle değerli tecrübelerini paylaşan forum üyelerinin varlığı umursanmayarak o kadar para vermek enayilik tarzında yorumlar yapıldı. Bu konuda sürtüşme yaşanmasını ve konunun uzamasını istemiyorum. Burada konu başlığına uygun olarak tecrübeler ve bilgiler paylaşılırsa daha faydalı olur bence. Bende çok git gel yaşadım aracı almak üzereydim araç bencede pahalı ama hondanın kalitesini tecrübe etmiş biri olarak yinede alacaktım erzurum hondanın yanlış tutumu yüzünden vazgeçtim.

• 1.6 dizel otomatik gelecek mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: baris_basarsu

Konuyu takip eden bir crv kullanıcısı olarak bu arabayı almamaya karar verdim ve arabayı alan insanlara karşı bu şekilde seviyesiz ve ahlak sınırlarını zorlayan yorumların yapılmasını çok rahatsız edici buluyorum. Site yönetimi bu şekildeki saygısız yorumları cezalandırabilirse daha iyi olur kanaatimce.

Hocam meraktan soruyorum, şu seviyesiz ahlaksız yazışmalar nerde geçiyor. Benim gözüme ilişmedi yada silindi de ben mi görmedim yada ne oldu gerçekten merak ettim?

Sanırım burada alıntı yaparak şu kişi ahlak sınırlarını zorladı şu kişi şunu yaptı demem çok doğru olmaz. Şimdi ne zaman kim ne yazmıştı diye tekrar dönüp bakmadım ama zamanında aracı alan ve burada bizimle değerli tecrübelerini paylaşan forum üyelerinin varlığı umursanmayarak o kadar para vermek enayilik tarzında yorumlar yapıldı. Bu konuda sürtüşme yaşanmasını ve konunun uzamasını istemiyorum. Burada konu başlığına uygun olarak tecrübeler ve bilgiler paylaşılırsa daha faydalı olur bence. Bende çok git gel yaşadım aracı almak üzereydim araç bencede pahalı ama hondanın kalitesini tecrübe etmiş biri olarak yinede alacaktım erzurum hondanın yanlış tutumu yüzünden vazgeçtim.

hocam honda bayilerinde satış için görevliler crv dizeli satmak için orada bulunmuyorlar sanki?

pazarlık diyorsun lansman fiyatı diyor ve geri kaçıyor.

ee hediye et diyorsun boya koruma ıvır zıvır yetkim yok diyor.

bizim adetlerimizde kültürümüzde vardır pazarlık kültürü ama işte tutumlar böyle maalesef.

Bana açıkçası satış temsilcisi arabayı satmadı, ben arabayı ondan zorla aldım ))))))))))))))

eğer pazarlık olmayacaksa, donanım hediye edilmeyecekse honda kursun bir internet sitesi biz internet sitesinden alalım bu arabayı boşuna bayilerde o kadar satış temsilcisi istihdam etmesinler.

Sizin karşılaştığınız tutumlar nasıldı Erzurum bayisinde, bizimle paylaşmanız mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 5 Aralık 2013; 10:58:54 >

• ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2008 crv. Ben eskisini bırakıp yenisini almak istiyordum. 1.6 crv yi bayide gördüm içi dışı vs çok hoşuma gitti. Zaten eski arabamdanda çok memnun olduğum için almaya niyetlendim. Yaşım 30 genç gördülerde ondan mı ciddiye almadılar paraya mı ihtiyaçları yok anlamadım. Pek ilgilenmediler. Yani soğuk davrandıklarını hissettim. Belkide hali hazırda honda müşterisiyim diye rahat davranmışlardır bilemiyorum. Çok ilgilenmediler. Ben ilk etapta yeni crv nin fiyatı değilde kendi crv min fiyatı üzerinden pazarlık yaptım. Başta 50 ye sayarız dediler 2008 crv yi. Ben biraz üsteleyince tamam hocam 55 e sayalım sizin crv yi dediler. Ben aracı test etmek istedim ellerindeki aracın plakası olmadığı için test edemedim. Test etmeden alamayacağımı söyleyerek araca plaka takılınca haber vermelerini söyledim. aradan bir aya yakın zaman geçti hiç arayıp sormadılar ben ara ara dört kere aradım hep aynı cevap plaka işlemleri bitmedi daha dendi. o nasıl bir plaka işlemi anlamış değilim. en son dayanamadım geçen hafta gittim noldu test aracınız dedim. O araç müşterimizin aracıydı teslim aldı dediler. Ama bana öyle demediniz dediğimde kim size test aracı dedi diye sordu bende siz dediniz dedim adama ve bana yok hocam öyle dememişimdir dedi. Bende çok uzatmadım. Sipariş verirsem şubata teslim dediler ki inanmıyorum artık sözlerine. Zaten aracım crv. ben aracımı yenilemek istiyordum. Nedense pek ciddiye alınmadım. İnsan bir arayıp sorar müşteriyim işte neden satmaya çalışmıyorsun ki? Aracı test etseydim muhtemelen alacaktım. Sanırım yakında araba almak için yalvarmamız gerekecek. Banada böyle davrandılar yani.

• baris_basar kullanıcısına yanıt
    Doğuş grubu gibi sonunda Hondanın da bi taraflarını el birliğiyle kaldırdık ya..ilgisizlik, ukalalık hat safhada..ama müstehaktır
  • Aracım yeni ancak kış bakımı yaptırmam gerekli midir yine de ??

kışın kar yağdığında ve yollar tuzlandığında, tuzlu suyun araca zarar vermemesi amacıyla arabanın alt kısmında yer alan mekanizmaların korunmasına yönelik bir şey yaptırılması gerekiyor mu bizim bu araçlara??
  • Yeni crv de begenmediğim en önemli özellik aracın alçalmış olması. 165 cm ye inmiş. passat 150 cm. :) c180 keza. :)

biraz yerden yüksek yapar insan :) yapamıyorsan o zaman konsepti değiş XC70 gibi (eski) yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Yeni crv de begenmediğim en önemli özellik aracın alçalmış olması. 165 cm ye inmiş. passat 150 cm. :) c180 keza. :)

biraz yerden yüksek yapar insan :) yapamıyorsan o zaman konsepti değiş XC70 gibi (eski) yap.

??
    haklısın yere yakın bir araç ve sadece sedanlara göre 10 cm yüksek.

başka beğenmediğiniz yerler yoksa eğer, bu cümleden mütevellit bütün her yanını beğendiğiniz sonucuna ulaşabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Yeni crv de begenmediğim en önemli özellik aracın alçalmış olması. 165 cm ye inmiş. passat 150 cm. :) c180 keza. :)

??
    haklısın yere yakın bir araç ve sadece sedanlara göre 10 cm yüksek.

başka beğenmediğiniz yerler yoksa eğer, bu cümleden mütevellit bütün her yanını beğendiğiniz sonucuna ulaşabilir miyiz?

İnsanları memnun etmek zor. Alçak olması daha aerodinamik olmasını sağlar ve yakıtını azaltır. Öte yandan yol tutuşa katkı sağlar ve sarsıntıyı daha az hissettirir. Günümüzde insanlar daha az araziye girdiği için daha az arazi gereksinimi doğuyor ve araçlar da bu yönde üretiliyor. Safkan arazi aracı isteyen farklı alternatiflere yönelecek. Hem az yaksın , hem iyi yol tutsun , hem çok sarsmasın, hem vergisi az olsun hem büyük bafajı olsun, hem şu olsun bu olsun diyoruz ama bunların hepsi bir arada olamıyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlarin hepsi grand cheeroke lerde onlarnda fiyati malum :)

• Bugün aracı test ettim. Motor gerçekten meni mest etti. Tork gerçekten iyi. Daha önce çok pahalı diyordum ancak nissan qq 86000 ise bu araç 90000 eder. Sadece vitesini beğenmedim. Dev araca çok küçük kalmış. Bayi Mart ayınakadar araç yok dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cık cık cık........fiyatlara bak.....ne günlere kaldık yaw
  • değerli forum üyeleri ve üye olmadan forumu dışarıdan takip edenler.
    Bilğiniz gibi kış lastikleri arasında petlas kış lastiğini tercih etmiştim.

ve bugün itibarıyla mevsimin ilk karı düştü ve bende aracımı ve lastiklerimi karda test etme fırsatı buldum.

Öncelikle yüksek bir mevkide aracı test ettim ve yaklaşık 10 santim kar vardı yerde.

Misafir olarak bulunduğumuz yerin otoparkından çıktım yola ve her yer kar bir temizleme olmuş sadece ana yolda ancak ara yollar da sadece araçların geçişleri sonucu oluşan 4 parmak kalınlığında karın üstünde çok başarılı bir sürüş geçirdim

İlk girdiğim yolda baktım ki bir kia sportage dörlüleri yakmış geri geliyor ve anladım ki yol kapalı.
    sonraki alternatif yola girdim dik bir yol ve yolda kar çok başarılı bir şekilde yol aldım yukarı doğru.
    tam tepeye vardım ki birisi el etti durdum ne oldu diye abi aşağıda 3 tane kazar var bu yola girme dedi.

sonra ana yola çıkmak için ara yollardan geçtim ve ana yola ulaştım. ana yolda kar erimişti çünkü tuzlanmış tı yollar.

Sonra eve geldim park yeri bulmakta zorlandım ve karın üstüne kaldırıma çıkmak zorunda kaldım.

tüm bu yol şartlarında araçın performasın geyet başarılı idi petlas kış lastiği kullanmama rağmen .

• merhaba
    ben de dün br,dgestone kış lastiği taktırdım ama kar yağmadığı için bir yorum yapamıyorum.
    Fakat ilginç bir şey dikkatimi çekti. Ön tekerlerler çıktığında aracın lastiklerinin hemen önünde ızgaralar koymuşlar ve ızgaraların içinde rezistans gibi bişeyler var. Amacını hiç anlamadım. Bunların ne işe yaradığını bilen varmıdır?
  • tüm form daşlara merhaba honda crv 1,6 arabamı aldım bence en büyük indirim honda bayii çorum meroto nun elemanlarının güler yüzleri idi bence gökhan bey sağolsun çok sıcak karşıladı bizi herşeyi hazırlamış ankara da ne efehonda nede honda bora gibi suratsız değiller hediye olarak sağlık çantası halı paspaslar 16 lt mazot ankara ya kadar yeter diye ben memnun kaldım açıkça indirim derken 3 cü aya kadar sıra var adamlar mal satmaya ihtiyacı yok çorum ankara 240 km 6,6 yakıt yaktı ankaraya varış ama fena kullandım yer yer 160 ila 180 leri vurdum düz yerler de elmadağda soldan yol istedim devamlı yani agresif kullandım ama araç inan umduğumdan daha güzel çıktı konforu kaloriferi koltukları bir çok özelliği ile güzel di bana fazla bile çocuklardan beş yıldız aldı bilmiyorum belki lastik markası olsa gerek continantal idi hiç asfalt sesi motor sesi yok desem yalan olmaz hele 2000 devirden sonra motorun şahlanması çok hoş husisi hız düşürüp roketleme yaptırdım adamı koltuğa yapıştırıyor desem yalan olmaz 300 nm tork kendini hissettiriyor akıllı silecekler harika passata göre bir hayli atak passat ım 105 bg idi bunun tork farkı bariz ortada yani aldım diye değil tam isabet bir seçim yapmışsım tekrar hayırlı olsun allah tüm alanlara kazasız kullanma lar nasip etsin indirime o kadar kafa takmamak gerekir sorun değil adamlar 2011 honda lara 85 bin lira yazmışlar onlar düşünsün sıfır araba almışsın 87 bin liraya daha ne olsun darısı tüm almayan arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 10 Aralık 2013; 19:38:31 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.