Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadolulu1

tüm form daşlara merhaba honda crv 1,6 arabamı aldım bence en büyük indirim honda bayii çorum meroto nun elemanlarının güler yüzleri idi bence gökhan bey sağolsun çok sıcak karşıladı bizi herşeyi hazırlamış ankara da ne efehonda nede honda bora gibi suratsız değiller hediye olarak sağlık çantası halı paspaslar 16 lt mazot ankara ya kadar yeter diye ben memnun kaldım açıkça indirim derken 3 cü aya kadar sıra var adamlar mal satmaya ihtiyacı yok çorum ankara 240 km 6,6 yakıt yaktı ankaraya varış ama fena kullandım yer yer 160 ila 180 leri vurdum düz yerler de elmadağda soldan yol istedim devamlı yani agresif kullandım ama araç inan umduğumdan daha güzel çıktı konforu kaloriferi koltukları bir çok özelliği ile güzel di bana fazla bile çocuklardan beş yıldız aldı bilmiyorum belki lastik markası olsa gerek continantal idi hiç asfalt sesi motor sesi yok desem yalan olmaz hele 2000 devirden sonra motorun şahlanması çok hoş husisi hız düşürüp roketleme yaptırdım adamı koltuğa yapıştırıyor desem yalan olmaz 300 nm tork kendini hissettiriyor akıllı silecekler harika passata göre bir hayli atak passat ım 105 bg idi bunun tork farkı bariz ortada yani aldım diye değil tam isabet bir seçim yapmışsım tekrar hayırlı olsun allah tüm alanlara kazasız kullanma lar nasip etsin indirime o kadar kafa takmamak gerekir sorun değil adamlar 2011 honda lara 85 bin lira yazmışlar onlar düşünsün sıfır araba almışsın 87 bin liraya daha ne olsun darısı tüm almayan arkadaşlara Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler
     Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler

hayirli olsun premium sanirim ,

ya su anahtarda bagaj acma isareti var ama keske bagaji acsa, sadece kitleyip aciyor.

• Evet premium sorun degil bagaj acmak veya kapanması evet olsa iyi olur ama buna da şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun.
    ama plakanızı en çok beğendim ben. tam aradığım plaka. benim ve eşimin baş harfleri ve 44(malatya) kodu ile bitiyor. bayi ye haber vermiştim plakanın sonunda 44 olsun diye. beceremediler. :)
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tüm hayırlı olsun diyen ve kutlayan ve kutlamayan yazısını görmeyip te cevap yazamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allahım ilk önce olmayanlara sonra olanlara versin evet plaka biraz özel oldu int te emniyetin sayfası var plaka tahsis diye 15 gün pusuya yattım her sabah ilk giren siteye ben oluyordum hele hafta başı ilk girenler daha şanslı o zaman düşürdüm gittim hemen yazımı aldım 15 gün içinde tescil şartı vardı 13 gün proforma faks la geldi hemen tescil ettirdim iyi oldu ben memleket olarak düşünmedim ziraa ülkemin her yeri bana göre cennet bu gün kış lastikleri ni taktırdın sava orjinal made in japan 1100 tl tuttu ama ayağındaki lastikleri görse idim diş tipleri ni almazdım çünki lastikler yarı vakkumlu bunlarda olurdu neyse poşete sararken gördüm diğer alan arkadaşlar baksın yarı vakkumlu ise bence kışlık vakumlu almağa gerek yok
  • hocam bende petlas taktırdım ama lastikten anlamam.
    benimki premium ve continental marka lastikler.
    sizinki de premium ve continental mı?

bu arada başka bir forumda halen bu aracın pahalı olduğunu iddia edenler var:

http://forum.donanimhaber.com/m_83345460/mpage_8/f_//tm.htm#85059678

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    evet benim araba da premium ve continental lastikler bakarsan alman malı lastik ortadan içeri doğru yarısı yazlık yarısı tamamen kışlık vakkumlu araba da 4 tane olduğunu hesaba katarsak şehir içinde normal bir karda kışta yolda bırakmaz ama tam bir kar lastiği kadar da olmaz kabullenmek lazım ben lastikten anlarım gibi ziraa 25 yıllık lojistik tercübem var yurt içi ve dışı şamriyelli kolonlu lastiklerden tutunda ilk çıkan dublex lastikler den de başıma gelmedik kalmadı desem yalan olmaz ama rally ci de değilim
    diğer yerde konuşulanlara bakma bu araba türkiyede yolları sarar onlar aynı şekilde konuşmaya devam ederler crv lere uzaktan bakarlar kedinin ciğere baktığı gibi
     Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler
    Hangisi daha güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 12 Aralık 2013; 22:02:34 >

• Ben 3264 nolu fotodaki beyaz üzerine siyah noktalı olan basamakları beğendim.
    ama beğeni herkese göre farklıdır.

diğer taraftan bu araçlarda bu basamakları bir bütün olarak çeşitli yönlerden, yakından ve uzaktan gördükten sonra fikir beyan etmek daha sağlıklı olur.

fiyat bilgisi verebilir misiniz her ikisi içinde ??

birde bayi mi yoksa sanayi mi takıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 12 Aralık 2013; 22:40:45 >
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    http://www.koylucu.com burada taktırdım Ankara'da bir cok yapan veya takan yer var hem fiyat %50 ile %30 oynuyor fakat burası daha teknik ve ne yaptığını biliyor diğer yerlere gittim klavuz civata delme kaynak falan dediler baktım delip bicecekler aynı tip basamak ta 150 tl fazla idi burası tercihimi buraya kullandım avr mal satıyorlar tüve uygun işleri var ürün ve işçilikleri cok harika bunlarda montaj delik yerleri farklı imiş bana gösterdi Hasan bey firma sahibi bizzat ilgilendi teşekkür ler cok ilgili ciddi bir firma onlarca işçinin icinde hemen ölçü şablonu çıkardı 3 boyutlu pc ye döktü lazer kesimle sıfır hata ayakları hazır latti hiç bir delik açmadan her iki ayağıda montaj ettirdi hangisini beğenirsen kalsın dedi bende benekli olanı söylemiştim ama digeri daha sağlam ve darbe alma sadece basamak degil arabayı koruma özelliği de var ufak tefek kaymalarda veya vurmalarda arabayı korur o amaçla diğer ayağı sectim daha sonra dışarıda çekilmiş resimi eklerim firma da ilk yeni kasa montajı imiş benim arabanın resimlerini çektiler katolok için onlardan eklerim daha sonra tavan çıtasının da ölçüsünü aldılar 2 güne kadar arayacaklar takinca resim eklerim
     Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 13 Aralık 2013; 16:02:40 >

• anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    cok guzel yakismis, hayirli olsun..
    Ikincisi daha güzel bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talkoc T kullanıcısına yanıt
    evet ikinci si daha spor ikinci si biraz daha ağır abi ben ikinci yi taktırdım elle kontrol edip incelenince birinci olan biraz daha zayıf mukavemeti az yoksa bende o tip benekli bir basamak düşünmüştüm ama ikinci si daha mukavemetli ve sağlam gördüm firma sahibi hasan bey de onu önerdi gelen darbelere vekayma ve koruma amacı daha yüksek dedi sonuçta 100 tl daha pahalı idi
    Hayırlı olsun basamak gayet güzel duruyor.
    Ben de aynı yerde basamak ve çıta taktırmak istiyorum. Müsaadenizle size birkaç sorum olacak
    Birinci Soru memnun musunuz?
    İkinci soru çıtayı da taktırabildiniz mi?
    ve son olarak fiyatları ne kadar?
    Tekrar hayırlı olsun diyorum. Saygılar.
  • Arkadaşlar Navigasyon taktıran oldu mu?
    Varsa ve ayrıntıları paylaşırsa seviniriz.
    Saygılar.
  • KingofT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ler tekrar basamaklardan memnunum en azından ciddi firma nereye ne yapacaklarını biliyorlar fiyat olarak benekliye 400 nakit benimkine 500 tl dediler ben 500 tl verdim üst çıtalar için telefon bekliyorum 200 kg taşımaya garanti veriyorlar ve hiç bir yeri delip kesmiyorlar orijinal yerlerine aparat yaptiracaklarmis yeni modeller eskilere gore biraz farklı imiş ölçüleri aldılar arayacaklar ben tavsiye ederim

• arkadaş lar araç ın ilk yakıt olayı toplam 670 km yol bunun 350 km si şehir dışı kalanı ankara şehir içi euro mazot u 4550 tl den 170tl lik aldım yakıt hesabı sizden buyurun yalnız nazlı araba kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 16 Aralık 2013; 13:39:42 >
    üçüncü dereceden bilinmeyenli denklem gbi olmuş çözemedim ne kadar yaktıgını , tahminse 20 ,25 kuruş civarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura-p aws

üçüncü dereceden bilinmeyenli denklem gbi olmuş çözemedim ne kadar yaktıgını , tahminse 20 ,25 kuruş civarıdır

Kaç litre veya kaç liralık mazot alındığı bilgisi verilse sonuca ulaşırdık. Ortalama 6 litredir diye tahmin ediyorum.
  • pardon düzelttim 4550 tl den 170 tl lik mazot aldım 670 km yol a
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

pardon düzelttim 4550 tl den 170 tl lik mazot aldım 670 km yol a

o zaman km de 25 kurus civari yakmis , sehir ici sehir disi karisik , bence cok iyi.
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    evet bence de fakat arabanın tüketim tablosunda 6,7 gösteriyor idi o da 300 krş denk geliyor artık daha ileri dönemler de daha iyi anlaşılır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.