Bildirim
Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Evet premium sorun degil bagaj acmak veya kapanması evet olsa iyi olur ama buna da şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun.
ama plakanızı en çok beğendim ben. tam aradığım plaka. benim ve eşimin baş harfleri ve 44(malatya) kodu ile bitiyor. bayi ye haber vermiştim plakanın sonunda 44 olsun diye. beceremediler. :) -
Teşekkürler tüm hayırlı olsun diyen ve kutlayan ve kutlamayan yazısını görmeyip te cevap yazamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allahım ilk önce olmayanlara sonra olanlara versin evet plaka biraz özel oldu int te emniyetin sayfası var plaka tahsis diye 15 gün pusuya yattım her sabah ilk giren siteye ben oluyordum hele hafta başı ilk girenler daha şanslı o zaman düşürdüm gittim hemen yazımı aldım 15 gün içinde tescil şartı vardı 13 gün proforma faks la geldi hemen tescil ettirdim iyi oldu ben memleket olarak düşünmedim ziraa ülkemin her yeri bana göre cennet bu gün kış lastikleri ni taktırdın sava orjinal made in japan 1100 tl tuttu ama ayağındaki lastikleri görse idim diş tipleri ni almazdım çünki lastikler yarı vakkumlu bunlarda olurdu neyse poşete sararken gördüm diğer alan arkadaşlar baksın yarı vakkumlu ise bence kışlık vakumlu almağa gerek yok -
hocam bende petlas taktırdım ama lastikten anlamam.
benimki premium ve continental marka lastikler.
sizinki de premium ve continental mı?
bu arada başka bir forumda halen bu aracın pahalı olduğunu iddia edenler var:
http://forum.donanimhaber.com/m_83345460/mpage_8/f_//tm.htm#85059678
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben 3264 nolu fotodaki beyaz üzerine siyah noktalı olan basamakları beğendim.
ama beğeni herkese göre farklıdır.
diğer taraftan bu araçlarda bu basamakları bir bütün olarak çeşitli yönlerden, yakından ve uzaktan gördükten sonra fikir beyan etmek daha sağlıklı olur.
fiyat bilgisi verebilir misiniz her ikisi içinde ??
birde bayi mi yoksa sanayi mi takıyor??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 12 Aralık 2013; 22:40:45 > -
http://www.koylucu.com burada taktırdım Ankara'da bir cok yapan veya takan yer var hem fiyat %50 ile %30 oynuyor fakat burası daha teknik ve ne yaptığını biliyor diğer yerlere gittim klavuz civata delme kaynak falan dediler baktım delip bicecekler aynı tip basamak ta 150 tl fazla idi burası tercihimi buraya kullandım avr mal satıyorlar tüve uygun işleri var ürün ve işçilikleri cok harika bunlarda montaj delik yerleri farklı imiş bana gösterdi Hasan bey firma sahibi bizzat ilgilendi teşekkür ler cok ilgili ciddi bir firma onlarca işçinin icinde hemen ölçü şablonu çıkardı 3 boyutlu pc ye döktü lazer kesimle sıfır hata ayakları hazır latti hiç bir delik açmadan her iki ayağıda montaj ettirdi hangisini beğenirsen kalsın dedi bende benekli olanı söylemiştim ama digeri daha sağlam ve darbe alma sadece basamak degil arabayı koruma özelliği de var ufak tefek kaymalarda veya vurmalarda arabayı korur o amaçla diğer ayağı sectim daha sonra dışarıda çekilmiş resimi eklerim firma da ilk yeni kasa montajı imiş benim arabanın resimlerini çektiler katolok için onlardan eklerim daha sonra tavan çıtasının da ölçüsünü aldılar 2 güne kadar arayacaklar takinca resim eklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 13 Aralık 2013; 16:02:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cok guzel yakismis, hayirli olsun.. -
Ikincisi daha güzel bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ikinci si daha spor ikinci si biraz daha ağır abi ben ikinci yi taktırdım elle kontrol edip incelenince birinci olan biraz daha zayıf mukavemeti az yoksa bende o tip benekli bir basamak düşünmüştüm ama ikinci si daha mukavemetli ve sağlam gördüm firma sahibi hasan bey de onu önerdi gelen darbelere vekayma ve koruma amacı daha yüksek dedi sonuçta 100 tl daha pahalı idi -
Hayırlı olsun basamak gayet güzel duruyor.
Ben de aynı yerde basamak ve çıta taktırmak istiyorum. Müsaadenizle size birkaç sorum olacak
Birinci Soru memnun musunuz?
İkinci soru çıtayı da taktırabildiniz mi?
ve son olarak fiyatları ne kadar?
Tekrar hayırlı olsun diyorum. Saygılar. -
Arkadaşlar Navigasyon taktıran oldu mu?
Varsa ve ayrıntıları paylaşırsa seviniriz.
Saygılar. -
Teşekkür ler tekrar basamaklardan memnunum en azından ciddi firma nereye ne yapacaklarını biliyorlar fiyat olarak benekliye 400 nakit benimkine 500 tl dediler ben 500 tl verdim üst çıtalar için telefon bekliyorum 200 kg taşımaya garanti veriyorlar ve hiç bir yeri delip kesmiyorlar orijinal yerlerine aparat yaptiracaklarmis yeni modeller eskilere gore biraz farklı imiş ölçüleri aldılar arayacaklar ben tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş lar araç ın ilk yakıt olayı toplam 670 km yol bunun 350 km si şehir dışı kalanı ankara şehir içi euro mazot u 4550 tl den 170tl lik aldım yakıt hesabı sizden buyurun yalnız nazlı araba kullanmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 16 Aralık 2013; 13:39:42 > -
üçüncü dereceden bilinmeyenli denklem gbi olmuş çözemedim ne kadar yaktıgını , tahminse 20 ,25 kuruş civarıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: acura-p aws
üçüncü dereceden bilinmeyenli denklem gbi olmuş çözemedim ne kadar yaktıgını , tahminse 20 ,25 kuruş civarıdır
Kaç litre veya kaç liralık mazot alındığı bilgisi verilse sonuca ulaşırdık. Ortalama 6 litredir diye tahmin ediyorum. -
pardon düzelttim 4550 tl den 170 tl lik mazot aldım 670 km yol a -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolulu1
pardon düzelttim 4550 tl den 170 tl lik mazot aldım 670 km yol a
o zaman km de 25 kurus civari yakmis , sehir ici sehir disi karisik , bence cok iyi. -
evet bence de fakat arabanın tüketim tablosunda 6,7 gösteriyor idi o da 300 krş denk geliyor artık daha ileri dönemler de daha iyi anlaşılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X