Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    km yaptikca dahada dusecektir.
  • ben bugün arabanın bir özelliğini daha öğrendim

araçın bütün kapıları kilitli iken çakı anahtarlıktan sadece bağac kapağı aç tuşu ile bagacı açıp işlerinizi hallettikten sonra bagajı kapatınca bagac otomatik olarak kendiliğinden kilitleniyor.

araç 900 km de ve göstergede tüketim değeri olarak 6.4 gözüküyor şu an için
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    6.4 karısıkmı birde yol bilgisayarı ile pompa rakamları tutuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: buz1

6.4 karısıkmı birde yol bilgisayarı ile pompa rakamları tutuyormu

Hocam 6.4 sadece şehir içi.

açıkçası pompa rakamları ile bir hesapta bulunmadım.

pompa rakamı ile hesapta bulunmak için depoyou fullemek gerekiyor .
    şu ara kullandığım kredi kartının akaryakıt kampanyasından yararlanmak için her gün 100 lira alıyorum
    ama ilk fırsatta özellikle şehir dışına çıktığımda pompa rakamları ile ölçüm yapacağım.

selamlar

Ali TOKUR
  • bu gün arabaya telefonumu tanıttım telefonu elinize almadan ister telefondan muzik dinleyin ister rehberden istediğinizi arayın isterseniz sesle arama yapın istersenizgelen aramayı mic cevap verin çok harika bir sistem dur bakalım daha neler göreceğiz
  • Yazık telefona beee...
  • crv dizel araç sahipleri!!!!!!!!!!!!

bu araçtan şikayetiniz var mı???

mesela yalıtımı nasıl ??????

mesela aldığınıza pişman mısınız bu kadar paraya değer mi bu araç???

araç sahibi olanlar lütfen şikayetlerinizi yazınız bu araç hakkında.

Korsana dikkat yalnız (ARAÇ SAHİBİ OLMADAN ARAÇ SAHİBİ GİBİ YAZANALARA DİKKAT EDİNİZ)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 17 Aralık 2013; 21:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meric13

Eleştiriler olacak tabi ama kıyas yapılması alternatiflere bakılarak mantıklı olunması gerekiyor,birde insanların aile yapısı ve kullanım şartlarıda göz önünde bulundurulmalı,birileri sedan sever diğeri suv zevkler renkler meselesi,adam suv sevmiyor bu araç alınırmı diyor,büyük motorları seviyor bu motor bu kasaya az gelmiş diyor çok garip ya

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimcity

Elegance donanımlara bakınca,

2.0 Benzinli için; Hem otomatik hem de %80 ötv varken liste fiyatı 98 bin
    1.6'lar da ise; düz vites ve %37 ötv varken fiyatının 92 bin olması oldukça pahalı olduğunu gösteriyor.

1.6 diye göz boyayıp 2.0'a göre çok büyük kar yapıyorlar. 2.0'la benzer karda satılsaydı fiyat, 92 değil 70 bin'lerde olurdu.

Ötv % 40

• quote:

Orijinalden alıntı: xserkanxyz

quote:

1.6'lar da ise; düz vites ve %37 ötv varken fiyatının 92 bin olması oldukça pahalı olduğunu gösteriyor.

1.6 diye göz boyayıp 2.0'a göre çok büyük kar yapıyorlar. 2.0'la benzer karda satılsaydı fiyat, 92 değil 70 bin'lerde olurdu.

Ötv % 40

sayın üye,
    ben bu soruları crv dizel araç sahiplerinin cevaplaması amacıyla yazmıştım.
    senin değindiğin konular diğer forumda tartışıldı derinlemesine dikey ve yatay açıdan ve her yönden.
    halen de tartışılıyor senin gibi forumun eski sayfalarını okuma gayreti içinde olmayanlar tarafından.

tekrar ifade ediyorum soruyu crv dizel araç sahiplerinin araçtan bir memnuniyetsizliği var mı??

mesela benim var.

bizim apartmanın garajında erken gelemezsen yer bulamıyorum ve garajın tavanı yüksek olmayan yerlerine de aracı park edemediğim için aracı dışarı park etmek zorunda kalıyorum.

CRV DİZEL SAHİBİ OLMAYANLAR LÜTFEN ARAÇ HAKKINDAKİ OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİNİ ŞU FORUMDA DİLE GETİRSİNLER:

http://forum.donanimhaber.com/m_77733984/mpage_19/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

Benim aracım 2008 crv. Ben eskisini bırakıp yenisini almak istiyordum. 1.6 crv yi bayide gördüm içi dışı vs çok hoşuma gitti. Zaten eski arabamdanda çok memnun olduğum için almaya niyetlendim. Yaşım 30 genç gördülerde ondan mı ciddiye almadılar paraya mı ihtiyaçları yok anlamadım. Pek ilgilenmediler. Yani soğuk davrandıklarını hissettim. Belkide hali hazırda honda müşterisiyim diye rahat davranmışlardır bilemiyorum. Çok ilgilenmediler. Ben ilk etapta yeni crv nin fiyatı değilde kendi crv min fiyatı üzerinden pazarlık yaptım. Başta 50 ye sayarız dediler 2008 crv yi. Ben biraz üsteleyince tamam hocam 55 e sayalım sizin crv yi dediler. Ben aracı test etmek istedim ellerindeki aracın plakası olmadığı için test edemedim. Test etmeden alamayacağımı söyleyerek araca plaka takılınca haber vermelerini söyledim. aradan bir aya yakın zaman geçti hiç arayıp sormadılar ben ara ara dört kere aradım hep aynı cevap plaka işlemleri bitmedi daha dendi. o nasıl bir plaka işlemi anlamış değilim. en son dayanamadım geçen hafta gittim noldu test aracınız dedim. O araç müşterimizin aracıydı teslim aldı dediler. Ama bana öyle demediniz dediğimde kim size test aracı dedi diye sordu bende siz dediniz dedim adama ve bana yok hocam öyle dememişimdir dedi. Bende çok uzatmadım. Sipariş verirsem şubata teslim dediler ki inanmıyorum artık sözlerine. Zaten aracım crv. ben aracımı yenilemek istiyordum. Nedense pek ciddiye alınmadım. İnsan bir arayıp sorar müşteriyim işte neden satmaya çalışmıyorsun ki? Aracı test etseydim muhtemelen alacaktım. Sanırım yakında araba almak için yalvarmamız gerekecek. Banada böyle davrandılar yani.

Opel bayileri geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

quote:

Orijinalden alıntı: xserkanxyz

quote:

Ötv % 40

sayın üye,
    ben bu soruları crv dizel araç sahiplerinin cevaplaması amacıyla yazmıştım.
    senin değindiğin konular diğer forumda tartışıldı derinlemesine dikey ve yatay açıdan ve her yönden.
    halen de tartışılıyor senin gibi forumun eski sayfalarını okuma gayreti içinde olmayanlar tarafından.

tekrar ifade ediyorum soruyu crv dizel araç sahiplerinin araçtan bir memnuniyetsizliği var mı??

mesela benim var.

bizim apartmanın garajında erken gelemezsen yer bulamıyorum ve garajın tavanı yüksek olmayan yerlerine de aracı park edemediğim için aracı dışarı park etmek zorunda kalıyorum.

CRV DİZEL SAHİBİ OLMAYANLAR LÜTFEN ARAÇ HAKKINDAKİ OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİNİ ŞU FORUMDA DİLE GETİRSİNLER:

http://forum.donanimhaber.com/m_77733984/mpage_19/tm.htm

Ötv % 40 dememden yola çıkarak neler demişiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Yazık telefona beee...

Hayirdir neden yazık

• her şeyi yıkmışsın telefonun üzerine yüklemişsin de ondan
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Lafa bakarım laf mı diye adama bakarım adammi diye boşa denmemiş bir Ata sözüne hak verdim
    Burası Honda alıp özelliklerini görüş ve önerileri olanların form U gevezelerin degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 18 Aralık 2013; 13:49:13 >
  • küçük bir şaka yapmak istemiştim, alınmışsın galiba
    amacım sadece biraz stress azaltmak, kötü bir niyetle değil..
  • Yokuş kalkış destek sistemi olmasına rağmen bugün sabah dik bir yokuşta durduktan sonra kalmak için hareket ettiğimde çok pis baskı balata kokusu geldi.

bu koku büyük ihtimalle baskı balatadan geldi ama başka bir şeyden kaynaklanmış olabilir mi ???

yokuş kalkış desteği olmasına rağmen baskı balatadan bu koku gelebilir mi????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Ayağını debriyaj da basili tuttu isen evet balata kokusu gelebilir o olayı yapmamaya çalışın ayağınızı tamamen ayırın pedal dan yokuş kalkış destegi arabayı belirli bir sure geriye kaçırmamak içindir hangi araba olursa olsun yokuşda fazla debriyaj da ayak tutmak balata ya Zarar verebilir

• 2013 ekim de Honda CRV 1.6 Dizel araç aldım. Araç Iğdır da ve hava sıcaklığı -8 derece ama araç çalışmıyor. Ana distiribitör dahil hiçbir yeden çözüm yok. Yakıt sorunlu olabilir diyorlar ama ben faturalı petrol ofisinden eurodizel aldım. Araç 93000 Tl ve çalışmıyor. Erzurum ve Sivas'ı aradım oradaki araçlarda donmuş. Bu konuda ne yapabilirim. Lütfen yardım olur mu?
  • Arkadaşlar aracımın ön farlarının içi toz dolmuş durumda 1000 bakımını da yaptırdım ve şu an bayiye gitsem desemki aracın ön farları içi toz dolu temizlerler mi??

Birde aracın ön farları daha 100 km olmadan neden toz dolmuş olabilir ve ayrıca ön sol aynanın yanındaki 3 lü ızgara sanki dışarı çıkmış gibi geldi bana??*

diğer honda crv sahiplerinde de ön yolcu farının yanındaki plastik çıkık gibi mi görünüyor????
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.