Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koksalkaradas

2013 ekim de Honda CRV 1.6 Dizel araç aldım. Araç Iğdır da ve hava sıcaklığı -8 derece ama araç çalışmıyor. Ana distiribitör dahil hiçbir yeden çözüm yok. Yakıt sorunlu olabilir diyorlar ama ben faturalı petrol ofisinden eurodizel aldım. Araç 93000 Tl ve çalışmıyor. Erzurum ve Sivas'ı aradım oradaki araçlarda donmuş. Bu konuda ne yapabilirim. Lütfen yardım olur mu?

Hocam bayiniz ve ana distibütör konu hakkında ne dediler ve hangi yolları kullanarak bir girişimde bulundunuz veya noterden aracın durumun ilişkin ihtarda bulundunuz mu???

Ana distiribiötürün ve aldığını honda bayinin olumlu ve olumsuz tutumları hakkında lütfen bizi bilgilendiriniz lolur mu

Yani kullanıcı hatası olduğunu mu söylüyorlar, bu durumda bir avukat yardımı alınız ve noterden öncelikle ihtarda bulunmanızı tavsiye ederim.

• quote:

2013 ekim de Honda CRV 1.6 Dizel araç aldım. Araç Iğdır da ve hava sıcaklığı -8 derece ama araç çalışmıyor. Ana distiribitör dahil hiçbir yeden çözüm yok. Yakıt sorunlu olabilir diyorlar ama ben faturalı petrol ofisinden eurodizel aldım. Araç 93000 Tl ve çalışmıyor. Erzurum ve Sivas'ı aradım oradaki araçlarda donmuş. Bu konuda ne yapabilirim. Lütfen yardım olur mu?

Oncelikle gecmis olusn , muhakkat sorunun ne oldugunu bulurlar ki servise cekmislerdir zaten , benim anlamadigim erzuruma sivasa sordum ordaki arclarda donmus ne demek ??? ben anlayamadim bu ifadeyi.
  • Ankara da da -9 larda idi öyle donma vs gibi bir olay olmadı o çalışmayan araç kesinlikle mazotta su var idi su donmustur mazotu nereden aldığınız önemli değil kimden aldığınız önemli sonuçta buralarda çalışan lar da insan her türlü olay olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koksalkaradas K kullanıcısına yanıt
    Eski focusumda mazotum 2 kez donmustu. Araci motora iyi gunes vuracak sekilde itip kaputu acip beklemisyi kenfiliginden cozulmustu. Maxot filtresine sicak su doken arkadadimda olmustu. Keske katki maddeside koydursaydiniz donmaya karsi etkiki.

• Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim. Benim aracım 1 aylık 700 km de Honda CRV 1.6 dizel. Piyasaya daha yeni çıktı. Ben Iğdır'dayım. Erzurum ve Sivas bayilerinin servislerini aradım. Oradaki ustalarla konuştum. Dediler ki buradaki aynı model araçlarda benzer şekilde çalışmıyor. Kapalı garaja koyunca sorun yok ama dışarıda 1 gün kalınca -10 u görünce donuyor. Aynı petrol ofisinden 5 araç aynı yakıtı aldık. onlar donmadı bizim honda dondu. Ana distribitör yakıt parafinli değilmiş ondan donuyor dedi. Alakası yok. Dün de Erzurum da aynı araçtan tren yolunun üstünde kalmış ve az daha tren çarpıyormuş ve ana bayiye telefon açıp ağzına geleni söylemiş. İşin ilginç tarafı arabada teknik hata olduğunu kabul etmedikleri gibi çözüm içinde herhangi bir şey yapmıyorlar ve araca sahipte çıkmıyorlar.
  • quote:

Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim. Benim aracım 1 aylık 700 km de Honda CRV 1.6 dizel. Piyasaya daha yeni çıktı. Ben Iğdır'dayım. Erzurum ve Sivas bayilerinin servislerini aradım. Oradaki ustalarla konuştum. Dediler ki buradaki aynı model araçlarda benzer şekilde çalışmıyor. Kapalı garaja koyunca sorun yok ama dışarıda 1 gün kalınca -10 u görünce donuyor. Aynı petrol ofisinden 5 araç aynı yakıtı aldık. onlar donmadı bizim honda dondu. Ana distribitör yakıt parafinli değilmiş ondan donuyor dedi. Alakası yok. Dün de Erzurum da aynı araçtan tren yolunun üstünde kalmış ve az daha tren çarpıyormuş ve ana bayiye telefon açıp ağzına geleni söylemiş. İşin ilginç tarafı arabada teknik hata olduğunu kabul etmedikleri gibi çözüm içinde herhangi bir şey yapmıyorlar ve araca sahipte çıkmıyorlar.

Hocam eğer araca sahip çıkmıyorlarsa gerçekten de hukuki yollardan hakkınızı arayınız ve aracınız daha 700 km de iade bile edebilir siniz?

Acaba aracın üzerindeki akü bu aracı çalıştırma için yetersiz olabilir mi??

Beni arabanın da farları toz aldı kış günü düşünün artık ????

Kış günü arabanın farlarının içi toz dolar mı?

Ayrıca hocam diğer honce dizel crv sahipleri de burada karşılaştıkları olumsuz durumlarla ilgili (tren yolundak kalma durumu) paylaşımlarını burada yaparlarsa daha sağlıklı bir durum olur.

Siz hangi bayiden araç almıştınız bu arada?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

aracın plaka sını verirseniz size yardımcı olabilirim bir de hhangi honda bayii nin ve kim ile görüştüğünüzü söyleyebilirmisiniz
    Araci hangi bayiden aldiginizi ve tam olarak hangi tarihte aldiginizi, o bayide kiminle gorustugunuzu , sivastan size burdaki araclarin cogunda boyle oluyor diye bilgi veren sahsi veya servisi bizlede paylasirsaniz size yardimci olabiliriz.
  • Ben Erzurum bayiiden honda CRV yi aldım. Ana bayiiden Murat bey diye birisi ile görüştüm. Aracın plakası 25 FS 235. Sivasta Honda bayiden servisi bağlatıp usta ile görüştüm ama ismini sormadım. Araç bir haftadır kapalı garajda. Zaten yarın gidebilirsem şayet yolda sorun çıkmaz ise Erzurum Hondaya gidip servisten çalışmadığına dair belge alacam. Gelişmelerden sizi haberdar ederim. Bu arada Amerika ya da arızayı yazdım ama cevap gelmedi.
    burayı bir arayabilirmisin honda türkiye
    Adres: Çayırova, Yanyol Sk No:1, Kocaeli (İzmit)
    Telefon:(0262) 648 8383
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Hondanın ilgisiz kalması üzücü. umarım bu ilgisizlik sadece sizin görüştüklerimize sınırlı kalır. Ben de erzincan da bulunuyorum. Araçla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    Geceleri -17 civarına düştüğü oldu, araç açıkta. Bu hafta Gündüz -8 ortalamayla Ankara ya geldim. Araç çok sıhhatli çalışıyor. Tekrar olacak ama Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamam da.

• koksalkaradas öncelikle geçmiş olsun, senin adına gerçekten üzüldüm. İnşallah en kısa süre de problemini çözerler. Ben Sivas'ta yaşıyorum nasıl bir problem var diye merak edip Erzurum servisini aradım Genel Müdürlükten bir yetkilinin orada olduğunu ve bu konuyla birebir ilgilendiğini söyledi. Ayrıca servis yetkilisi Shell yada BP'den yakıtı almamı ve alırken de özellikle kış yakıtı diye hatırlatmamın daha iyi olacağını söyledi.

Ben de kısmetse haftaya Honda CRV aracımı teslim alacağım.

Bu arada yeni araç alan herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    geçmiş olsun öncelikle ben yakıttan kaynaklı oldugunu düşündüm çünkü bunu yapan honda hertürlü hava şartlarında testini yapıyor dondurucu soğuklarda ve 2 yılda seri üretime geçiyor size önerim honda japan sitesine girip bir mail oraya bir de üretilen yer olan ingiltere sitelerine durumu anlatır mail göndermeniz daha duyarlı davranacaklarını düşünüyorum
  • Arkadaşlar bu gün Honda CRV yi Erzurum da servise bıraktım. Genelmüdürlükten gelen görevli belirttiğim soğuktan dolayı araçların çalışmaması sebebi ile gelmiş. Problem olmazsa zaten gelmez. Servisin önünde başka bir araç 1 haftadır donmuş ve araç sahibi anahtarı atıp gitmiş. Çözebilseler servisin önünde aracın ne işi var. Bu gün aracın yakıtını boşaltık istedikleri yerden alacaklar ama Erzurum da hava gündüz -1 ve gece -13. Muhtemel araç çalışacak. Ama ben aracın sorunlu olduğunu ispatlamam için en az 4 defa aynı hatadan servise gitmem lazım. Ancak o zaman mahkemeye gidebilirim. Aslında Erzurum'da bir CRV sahibi motorun arkasındaki hava alma kısmının da olduğu metal mazot hortumunu çıkartıp yerine yalıtımı hortum takmış ve Polarla iyice sarmış ve araç artık dönmüyormuş 1 haftadır. Ama genel müdürü kabul etmiyor beceriksizliğini. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Herkese saygılar.

• Herkese selamlar. Genel müdürlükten gelen görevlide araç kaldı araç ama Erzurum da hava -10 ve gündüz -1 civarı olduğu için araç çalıştı.yakıt numunesi aldı ve gitti. Servis motorun arka tarafında hava alma borusunu iptal etti ve hortumları direkt bağladı ve o kısmı izocamla sardı. Bu gün Iğdır a geldim. Dışarısı -20. Bakalım hayırlısıyla ne olacak. Haberdar ederim. Tekrar selamlar.
    Merhaba . Erz honda da sahibi anahtari birakip gitmis dediginiz arac beyaz mi bgn oralardaydim arkadasla konustuk hatta bu arac neden burda disarda diye. 5008 forumunda okustum erz da bir arkafasin aracida surekli donma yapincs fordun kullandigi bir sistem varmis yakitin donmasini engelliyormus 400 t maliyetliydi yanlis hatirlamiyorsam. Bugun yeni picasso icin citroene gittigimde onlarada bu sistemi sordum boyle bir sistemin oldugunu istenirse takilabilecegini soylediler. Isterseniz bi bakin derim. Bende erzda yasiyorum 2 kez mazotum donunca gecen yil aracimi satip lpgli arac almak zorunda kaldim ama bu sistem dizel bir arac icin tekrar istahami kabartti diyebilirim. Insallah tekrar sorun yasamazsiniz.

• Bu aracı düşüneler HONDA CRV almamalılar bence.

ben kasım dan beri bu arabayı kullanıyorum
    memnunum ama ikinci elde honda crv dizel bizi üzüyor şu an için.
    aracın ikinci eli eğer bir passat kadar olmuyorsa bü fiyat bu donanımda bir aracı kimseye tavsiye etmem.

ACİL ARAÇ İHTİYACINIZ YOKSA tavsiyem biraz daha beklenmesi ve 2015 passat yeni kasa almansıdır.

zira honda crv nin ikinci elde alanları çok üzecek gibi.

sözde lansman fiyatından ve indirimli aldık KOCAMAN YALAN HESPSİ.

O YÜZDEN KESİNLİKLE BU ARABAYI ALMAk yerine yeni kasa passat almak daha akıllıca BENCE!!!!

PASSAT TAN VAZGEÇME bence, zira benimde ilk işim yeni kasa çıkınca bu aracı satıp yeni kasa passat almaktır.
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

Bu aracı düşüneler HONDA CRV almamalılar bence.

aracın ikinci eli eğer bir passat kadar olmuyorsa bü fiyat bu donanımda bir aracı kimseye tavsiye etmem.

ACİL ARAÇ İHTİYACINIZ YOKSA tavsiyem biraz daha beklenmesi ve 2015 passat yeni kasa almansıdır.

O YÜZDEN KESİNLİKLE BU ARABAYI ALMAk yerine yeni kasa passat almak daha akıllıca BENCE!!!!

PASSAT TAN VAZGEÇME bence, zira benimde ilk işim yeni kasa çıkınca bu aracı satıp yeni kasa passat almaktır.
    selamlar

ben size katilmiyorum maalesef Honda nin ikinci elde uzdugu pek gorulmemis , passat ve golf ile yarismasi zaten zor Turkiyede o araclar bagimlilik yapmis, ben aractan cok memnunum alacak olanlara elegance modelini tavsiye ederim. su anda sizde kur ve otv farkindan kardasiniz zaten , madem memnun degilsiniz bi kac bin ustune bile araciniz satin gitsin bu kadar basit , zarar da etmezsiniz. sizin 86 bin e aldiginiz arac simdi 93 bin memnun degilseniz satin kar edin ,

zaten devir ikinci elde kar etme devri degilki , alcaksin arabayi en az 5 sene biniceksin ki zarar etmeyesin.

Hem durun bakalim daha aracin piyasasi olusmadiki 2. elde uzsun sizi ben anlamadimki nerde uzdu , devamli fiyat artiyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_oem -- 2 Şubat 2014; 9:02:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

Bu aracı düşüneler HONDA CRV almamalılar bence.

selamlar

ben size katilmiyorum maalesef Honda nin ikinci elde uzdugu pek gorulmemis , passat ve golf ile yarismasi zaten zor Turkiyede o araclar bagimlilik yapmis, ben aractan cok memnunum alacak olanlara elegance modelini tavsiye ederim. su anda sizde kur ve otv farkindan kardasiniz zaten , madem memnun degilsiniz bi kac bin ustune bile araciniz satin gitsin bu kadar basit , zarar da etmezsiniz. sizin 86 bin e aldiginiz arac simdi 93 bin memnun degilseniz satin kar edin ,

zaten devir ikinci elde kar etme devri degilki , alcaksin arabayi en az 5 sene biniceksin ki zarar etmeyesin.

Hem durun bakalim daha aracin piyasasi olusmadiki 2. elde uzsun sizi ben anlamadimki nerde uzdu , devamli fiyat artiyo zaten

Aynen katiliyorum. Aracı alan biri kendi kendine ikinci el fiyatını düşürmeye çalışmasını pek mantıklı bulmuyorum. Araç bir ayda 6 bin tl kazandırdı daha ne yapsın ?

• Arkadaşlar bu araç şehir içi dişi ne kadar yakit tuketiyor, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.