Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • qashqai getiriyor honda da abanır en geç haziranda gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

Çıksa da çatlasa şu çıkaramaz diyenler

çaktırma gaz veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

qashqai getiriyor honda da abanır en geç haziranda gelir

bakalım zaman göstercek.
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Hocam imzadaki sitem Hondaya mı? :)
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    ahahah forda :)))
  • şovroom da görüp beğeniyoruz,

1.6 dizel de cam tavan yok, o yok bu yok.

sonuçta bunu teslim ediyorlarmış.

hilmi bunun beğenmedi :(
     HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK

• Honda da asla olmayacak bir kombinasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

Honda da asla olmayacak bir kombinasyon

Öyle bir olur ki.. hem honda otomatik şanzıman konusunda da uzmandır.. amaç otomatik fiyatına manuel satmak orası ayrı.
  • aslınd afiyatının arabası değil içi beni hiç sarmadı babasının paltosunu giymiş civicteymişim gibi hisettim içine binince ama sorunsuzluk arıyoruz
    o yüzden gelirse bakacağız
    ayrıca öyle cadede qashqai kadar iri ve gösterişlide durmuyor araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 12 Temmuz 2014; 11:04:58 >
  • Satış temsilcisi 3-4 ay içerisinde gelecek diye bir bilgi verdi bana dün ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Can_vtec kullanıcısına yanıt
    doğru kardeşim ben geçen ay satış temsilcisiyle yüz yüze konuştum civiğe felan bakmıştım sırf laf olsun diye crv 1.6 fizel otomatiği sordum 6 ay içerisinde gelecek dedi.
  • 3-4 aylar bitmez sırf alacakları bekletmek için kacmasınlar diye. yanlış anlamayın ben satış temsilcileriyle dalga gectim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 27 Ağustos 2014; 19:06:41 >
  • valla hocam, kendileri bilir benim zaten aracım var zaten kafama göre araba yok piyasada ha crv dört dörtlük araba mı onuda bilmiyoruz bakıyoruz işte bakalım ne olacak
  • Bence getirseler, daha doğrusu 1.6 dizelle otomatik şanzıman (iShift dışında ) kombinleyebilseler, iyi olur. Babam CRV'ye bakıyor bu aralar. Honda'ya da alışık olduğumuz için hoşuna da gitti. Yakıt olarak da gayet iyi ama 2008'den beri evmize manuel araç girmiyor. Honda sırf 1.6 dizeline otomatik uyduramadığı için müşterilerini en yakın rakiplerinden Qashqai'ye kaptırabilir. 1.6 DCI+Xtronic gayet çekici bir seçenek açıkçası CRV'nin karşısında.
  • Dizel otomatik gelirse koyacakları şanzıman önemli, bahsedilen çift kavrama şanzıman mı olacak, tork konvetörlü şanzıman mı olacak yoksa CVT mi olacak belli değil. Eğer klasik tork konvertörlüyle gelirse cee'd ve i30 dizel otomatikleri gibi fazla yakar o zaman da dizelin bir anlamı kalmaz.
  • otomatiğin gelmesi zor gelse de 120 bin tl fiyat biçerler ölü doğar
  • Yurt disinsa 1.6 dizel otomatik var mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mi?

• Evet çalışmalar Son aşamaya gelmiş 5 yıl sonra gelecekmiş
    Beklediğimize değdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Yurt disinsa 1.6 dizel otomatik var mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mi?

1.6 da yok 2.2 dizelde otomatik var sadece. O da bir ara geldi zaten Türkiye'ye

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Turkiyeye gelmesinden ziyade 1.6 dizelde mevcut otomatik varsa getirmeleri daha kolay olur. Qasqaiden sonra dizel otomatik getirmek istiyorlardir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.