Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 dizeli 2.0 benzinliden pahali e hani 2.0 vergisi %45 daha fazla idi (kdv eklenme saçmalığından dolayi vergi farkı %53 gibi oluyor) bunlar resmen müşteri leri yiyorlar sirf daha az yakıyor diye baştan bir ömür kar edeceğin yakit farkını koyuyorlar ben böyle zihniyetin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba siyah honda crv sıfır premıum+ plus aracım bayide hazırdır almak isteyen olursa bana ulaşabilir 0 (532) 213 75 53

• 4x4 araç çok meraklıysanız ikinci el kugayı yarı fiyatına alırsınız zaten sıfırı 95bin ikinci el dediğim 1 yaşında kuga
    Hem daha kaliteli 4x4ü daha iyi arazi kabiliyeti daha iyi malzeme daha iyi bunu ben değil otomobil test edenler söylüyor belki bikaç donanım eksik olabilir

• Karbondioksit salınımı 134g crvnin çokta az yakan bir araç olmayacak gibi ortalama 8-9 lt arası yakar

• tam otomatik daha 1000 km olmamaış 3008 im 7,2 karma tüketim şu an %30 şehir içi

bu araçta hem bu cüssede, hem bu rizgar direncinde hem 4x4 varsın 8 yaksın ne var gayet normal ama 10-11 görürse mantık sınırlarını aşar zaten ben zfhp9 lu bir crv alacak olsam bunu alır garajıma kor şehir içi içinde tüplü atmosferik eski kasa tam otomatik bir toyota alırım bu cüssede bir aracı uzun yola kullanacaksın
  • kuganın 1.6 dizel otomatiği yok yakında 1.5 dizel powersift ıslak kavrmaa gelecek ama onda da aynı benzinli tüm otomatik fordlarda kullanılan kuru kavrama psler gibi sorun oluşacaktır,yani crv sınıfı motor gücü ve zfhp9 ile alternatifi olmayan bir araç, kimse 1,7 ton 180 hp benzinli tam otomatik kuga alıp başına bela almaz çünkü insan bu araçtan aldığında elinde kalacağını göze almalıdır
  • join J kullanıcısına yanıt
    hondanın aö gözlülüğü vtecli civicler elinde patlayınca zararını crvden telafi etmeye kalkıyor
  • öyle ya da böyle...şu an bu sorumsuz firma yok satıyor ve yıl başına gün veriyorlar...fahiş fiyata rağmen ve 6*7 yılda ülke pazarını hiçe saymalarına rağmen, marka imajını ülkede hiçe saymalarına rağmen...
  • infinite kullanıcısına yanıt
    zaten 90 lı yıllarda o teneke kuş serileirnin satıldığı zamanlarda sanki galeriler daha ilgiliydi markalar daha dikkatliydi şimdi alayıda vurguncu olmuş araçtan analamyan insanlar araç satıyor olan özelliğe yok diyor olmayana özelliğe var diyor türkiyenin genel ekonomik eğilimide vur kaç kafasına döndü hemen herkes bir yerdne büyük vurayım zaten bu sektörde bir daha bulunmayacağım ya da burda nasıl olsa müşteri elime düşmüş kanını emeyim zaten devlet tüketciyi korumuyor kafasındalar, afedersin herkes kime bineceğinin hesabını yapıyor tirilyonluk insanlar bile çünkü bizim gibi pazarlarda bir standartta yok güvende yok adalette yok bu gün varsın yarın yoksun bakın chevrolete yani bu sebeple ne kadar sövüşlersem yarın için o kadar iyi diyor firma çünkü yarın geleceği yok firmanın
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    yeni gelen dizel focuslarin sanzimani eski 2.0 fizel motorla kullanilan powershift sanzimanin iyilestirilmis haliymis yani yuksek tork dayanimli. bu bakimdan ariza riski kugaya bile takilsa az olacaktir. bu arada 1.5 dizel otm kuga, cmax lere ps sanziman yetistirilemediginden dolayi 2017 ye kalmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    bu hikaye tıpkı vw nin daha önce sadece "abi sadece dq200 kodlu dsglerde sorun var bizimki 6 ileri ıslak kavrama bize bir şey olmaz" diye pr yapılan zamanki hikayeye benziyor bri benzeri şuydu "abi reno getragtan elektironik kontrollü bir çift kavrama almış harika bir şey dsgler elektronik değil mekaniz vites değiştiriyro o yüzden edc süper" ciler vardı hepsini en azından görmesekte okuduk ben foru severim gerçekten bir çok noktada sağlam bir firmadır müşteriyi pek sallamasada ya da benim denk geldiklerim öyleydi neyse anlatmak istediği esas şey şu; ben sizin bu daha gelişmiş değiniz ve volvoda ve 2.0 dizel fordlarda kullanılan ıslak kavrmaa ps nin evet önceki benzinli kuru kavrama fordlardakilerden daha dayanıklı olduyğunu kabule diyorum zamanında ben bir konu açmıştım millet hangi firmanın elemanısın diyrodu madem ben haksızdım neden ford tüm dizellerde ıslak kavrama psye geçiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_65182069/tm.htm

1. bu dizellerde kullanılacak hatta kullanılan ıslak kavrama ps biraz daha sağlam ama yinede sorun çıkaracağınıo düşünüyorum
    2. Kuru javrama çift kavrmaaların performansı akselarasyona katkısı vs. süper bu anlamda on numara, neden gelişti bu çift kavrama çünkü psa markalarının auto6r ve mcp şanzımanları evet çok ekonomik ama hantal kalıyordu. Ne lazımdı?
    cevap: Hızlı vites değiştiren ama tek kavrama gibi az yakan mekanik bazkı balatalı bir vites kutusu
    sorun ne: sen eğer ıslak kavrama bir çift kavrama yaparsan evet şanzımanın tok daynımını ve ömrünü uzatırsın ama ya yakıt tüketimin ne olcak o da kuru kavramaya göre artacak?
    soru: o zaman ne anladık bu işten, neden mis gibi tam otomatik zf hp9 duruken halen macera peşindesin

eeee bu kadar yazdın neye dayanarak yazdın bunu?

cevap: volvo madem bu kadar memnun psden neden aşağıdaki videodaki araçta tekrar müthiç güzel bir 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü şanzıman kullanmaya başladı?

siz düşünün bunuda

şunu da yazayım artık 6 vites kesmiyor gerçekten kesmiyor aracın 150 ve üzeri hızlarda sağırlaşmaması için araç eğer otomatikse en az 8 ileri olacak

• Arkadaşlar honda da hiç indirim yapmıyorlar mı? Düz vites sordum, adamlar liste fiyatı geçerli diyorlar. Hiç indirim yapmıyorlar. iki bayiye de sordum.
  • 0204 0 kullanıcısına yanıt
    farklı şehirlerden fiyat alın ama eğer uzun vadeli binecekseniz şu an suv diye satılan araçlar içerisinde şanzımanı olsun motoru olsun on numara araba, nakit sıkıntınız yoksa uzun yıllar kafa rahat binilir en son 320 nm torka çıkarmışlardı sanırım bu torka sahip 1.6 suv yok olsa dahi otomatik yok bu torka çift kavrama dayanamaz zfhp8 ile uzun yıllar binilir
  • 160 hp 350 torq

chip tuning yaptiran varmı bu motoru acaba
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.