Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Motorları çok farklı, onu kastetmiş forumdaş.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    kuga demişken kuga yakında makyajlanıyor ön panjur modeodaki o maseratti panjurdan olacak belki benziliye ıslak kavrama ps korlar
  • Focus a 1.5 dizel çift kavrama debriyaj gelmiş. Belli bir zaman sonra da Kuga ya konacakmış.

Bu arada bayiden bayiye Crv fiyatlarında belirsizlikler var sanırım Ankara Bora 127, 133, 139 ve 144 demişti dün.
  • cuncan C kullanıcısına yanıt
    fiyatlar kesin olarak şöyle; 126,000 - 133,000 - 140,000 ve 147.000 TL. fiyatlar arasında 7'şer bin tl var.
  • kayaer07 kullanıcısına yanıt
    Exeputive plus'ta ki özelliklere bir daha bak istedim

• fiyatlar pahalı.tutmaz.
  • cuncan C kullanıcısına yanıt
    eğer düşünüyorsanız 1.5 dizel ford çift kavrama bir sene bekleyim ford türkiye ve focuz türkiye forumlşarını takip edin yavaş yavaş dükülenler forumlara düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuncan

Focus a 1.5 dizel çift kavrama debriyaj gelmiş. Belli bir zaman sonra da Kuga ya konacakmış.

Bu arada bayiden bayiye Crv fiyatlarında belirsizlikler var sanırım Ankara Bora 127, 133, 139 ve 144 demişti dün.

kuga 1700 kg

4*2 düze dizel konur belki ama 4*4 için zor. 115 hp'lik o motorla bir de otomatik koyarsan yürümez o araç.
  • 1.5 dizel 126 hp diye biliyorum ve 4×2 ye uygulanacağına bende katılıyorum.
  • 1.6 160 bg düz vitesini neden getirmemişlerki.şahsen ben düz vitesini bekleyenlerdendim.otomatiğine göre hem daha az yakiyordu hem daha performansli idi.ayrica fiyatida 8-10bin daha ucuz olurdu.honda beni hayal kirikligina ugratti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Haberi ben de okumuştum ancak anladığım kadarı ile Kuga daki mevcut 1500 cc 182 HP Ecoboost motordaki 6 ileri tork konvektörlü şanzımanın yerine çift kavrama koyacaklar. Yani 115 HP dizel motor söz konusu değil..dediğiniz gibi o kasayı kaldırmaz zaten
  • fiyatı fazla bulanlaradır sözüm; evet fiyat fazla kabul ama bu araç yürüyeni ve motoruyla direksiyona her geçtiğinizde tekrar tekrar aşık olacağınız bir kombinasyona sahip 100.000 bile olsa bu hazzı verir, para basan bşrş olsam bütçem 150 bin olsa binek merco ve bmw dışında bu iki markanın cipini alamayacağıma göre bunu alırdım, 350 mn torklu olanda çift turbo var

http://www.otopark.com/2015/05/28/4x4-cr-v-satista/
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

fiyatı fazla bulanlaradır sözüm; evet fiyat fazla kabul ama bu araç yürüyeni ve motoruyla direksiyona her geçtiğinizde tekrar tekrar aşık olacağınız bir kombinasyona sahip 100.000 bile olsa bu hazzı verir, para basan bşrş olsam bütçem 150 bin olsa binek merco ve bmw dışında bu iki markanın cipini alamayacağıma göre bunu alırdım, 350 mn torklu olanda çift turbo var

http://www.otopark.com/2015/05/28/4x4-cr-v-satista/

hehe aracın düzünü kullandım bırak aşık olmayı kustum.

gördüğüm en zevksiz araçlardan biriydi, nereye aşık oluyorsun yavv.

• bugün fuarda baktım bu fiyatlarla tutmaz.fuarda ilgilenende yoktu.fiyatı fazla biraz zor işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Hersey birbirine girdi.

Juke b crossover hb

Qq c crossover

Xtrail c suv

Crv c suv.

Peki d suv hangisi

Merhaba,

Mesajınızı yeni gördüm. Hem X Trail hem de Cr-V Compact(C) Suv olarak geçer.

Premium markalar dışında D ve E suv araçlar yoktur, denebilir.(Toyota Land Cruiser gibi istisnalar dışında)

D - E sınıfı suvlara örnek, X5/X6, Merc GLE/GL serileri, Range Rover, İnfitini'nin X modelleri, Porsche Cayenne modeli vb...

Örneğin Porsche, yeni bir model getirdi ismi Macan. O araç C Suv olarak geçer.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 3 Haziran 2015; 23:33:43 >
  • Burak DEMİRAL B kullanıcısına yanıt
    Compact herhalde crossover olacakki bir arkadaş öle demişti.

Bence hiç ses etmeyelim suv-compackt-crossover arası olsun bize sundukları.
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Evet aslında buna da katılmak lazım. Saydığım markalar dışındaki SUv diye satılan araçların kaçı gerçekten SUV...

O yüzden Crossover vb isimler buldular :)

Ben CR-V için SUV alıyorum diye bakmıyorum. 4X4 olması, yaklaşma ve uzaklaşma açılarının yüksek olması, boyutlarının C segmenti bir araç kadar olması, içinin yüksek/ferah olması ve bagajının büyük olması diye bakıyorum.

Yoksa Cip bakıyorum demek yanlış olur dediğiniz gibi...

Sevgiler.
  • Burak DEMİRAL B kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum qq crv tiguan hatta juke alan herkes ben cipe biniyorum diyor. Bende kendi kendime bazen ulan cipemi biniyorum diyorum

Gerçekte dediğiniz gibi cip olayı farklı ve gerçekten bir cipe binmek demek en az v6 3000 cc hacim demek.

Cip isminin nereden çıkması ile alaklı bir belgesel izlemiştim. Askerlerin kullandığı yol dışı yerlere uygun güçlü motor 4x4 yani tam bir ofroad olması lazım. Hani şu arapların kullandığı çöllerdeki toyotalar misali.

Ama işte bizde fakirlik olunca 1.6 4x4 cipimizde bunlar oluyor. Ne yapalım alıp keyfine bakalım
  • DİZEL OTM CR-V NİN TEST SÜRÜŞÜ ÇİFTKURTLAR HONDA'DA BAŞLADI. BİLGİNİZE.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.