Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SLKKVK

Bugün fuara bu araç için gittim eşim ile.
    140 TL lik araç fuarda var. Bir tane daha vardı ama cam tavan olmayınca hiç bakmadım sanırım manuel di.
    Dizel 1.6 4 awd camtavan otom. Deri koltuk ön koltuklar ısıtmalı.
    147 olan araçta fark olarak 6 adet etrafa güvenlik sistemi varmış.
    Çok kararsız kaldım Hanım'ın aracını sattık araç Eylül de teslim ama fiyatta çok yüksek dah Buda net değil teslimde değişebilirde dolar artarsa vs.
    Ne dersiniz bu araca 140 bin vermelimiyim.
    Alman bir araç almak istiyordum.
    Biraz xtrail Aklımı çelmişti ama kalitesini beğenmedik.
    Honda tesadüf daha önce hiç kullanmadık.

146 falan çok. Alman düşünüyorsanız X3 bakınız. Belki zaten X3 de baktınız. Honda, Nissan'ın taktiğini uyguluyor.

• Xtraile ben de baktım 4 veya 5 kere, test ettim. İşçilik biraz geride crv ye göre. Motor rölantide bile gürültülü çalışıyor ve içeriye ses alıyor. 7 koltuk avantajı var yalnız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre hem çirkin, hem de pahalı. Daha makul olacağını düşünmüştüm.
  • xenon ve alcantara olmasın denirse premium donanım gayet yeterli, ama o kadar para verilen bir araçta da bu donanımlar olmalı.. sonuçta fiyat olarak bir 20 bin tl fazlası var..honda'yı severim ama bu fiyatlandırma olmadı maalesef, dağ beklendiği şekilde fare doğurdu. crv için bu fiyatı isteyenler bakalım hrv için ne isteyecekler? önümzüdeki maçlara bakacağız artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdoganalyaz

KAYNAK MI ? :)

ben honda da çalışıyorum.

hrv fiyatları ne alemde olacak, bilginiz var mı?
  • quote:

CR-V DİZEL OTOMATİK 9 VİTES 4X4 ARACIN TANITIM FİYATLARI BELLİ OLDU.

CR-V PREMIUM DİZEL OTM = 126,000 TL
    CR-V ELEGANCE DİZEL OTM = 133,000 TL
    CR-V EXECUTİVE DİZEL OTM = 140,000 TL
    CR-V EXECUTİVE PLUS DİZEL OTM = 147,000 TL

Dostum kataloğa baktımda elektrikli bagaj kapağını göremedim Türkiye modellerinde olmayacakmı

• quote:

Orijinalden alıntı: cezare

quote:

CR-V DİZEL OTOMATİK 9 VİTES 4X4 ARACIN TANITIM FİYATLARI BELLİ OLDU.

CR-V PREMIUM DİZEL OTM = 126,000 TL
    CR-V ELEGANCE DİZEL OTM = 133,000 TL
    CR-V EXECUTİVE DİZEL OTM = 140,000 TL
    CR-V EXECUTİVE PLUS DİZEL OTM = 147,000 TL

Dostum kataloğa baktımda elektrikli bagaj kapağını göremedim Türkiye modellerinde olmayacakmı

Ben gördüm yazıyor. Var sanırım.
  • Umarım şu dream donanımlı araçları satışa sunmazlar. Fiyat seviyesine göre komik eksiklikleri var.

• Plus paket tam bana göre her şey var. çok istediğim head up yok yalnız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Şöyle hesaplarsak daha doğru olur.

Yakıta fazladan vereceğin paranın sana geri dönüşü yok ancak yakıt tasarufflu araca daha yüksek miktardan alacağın aracı ona göre satcaksın bunu da düşün

Sıfır araç alırken "satmayı düşünen" toplumlar:

- Endonezya.
    - Türkiye.
    - Kongo.
    - Gana.

aldığın arabaya 2 gün sonra aldığının yarısını söylediklerinde sinirlenmece yok o zaman :)

Şu '2 gün' sonra yarı fiyatına satılan arabaları biri bana da söylesin arkadaş. Ben onlardan almak istiyorum.

Misal :2012 CX5 85-95 lira malum sitede(ki satılırken de 90-100 bandında idi), makyajlı kasa CX5 ~140 lira.
    Adam diyor ki bak 3 yılda 50 lira zarar!!!! iyi de kardeşim 2012 CX5 hiçbir zaman 140 bin olmamıştı ki, 50 kağıt zarar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trycatch -- 22 Mayıs 2015; 20:14:32 >

• araca tek kelime ile bayıldım. fiyatlar kesinlikle normal. x3 falan al diyen olmuş iyi hoş ama bu arac yeni kasa 1 x3 seneye kasa degiştiriyor 2. bu arabanın en fullunu alsan 147 ödüyorsun ki inanılmaz dolu bir arac hiç acımamış honda donanıma. x3 ün benzinli 2 çeker en boş versiyonu 160 170 kağıt 2. elde bile artı 11 12 litreden aşşapıya yakmıyor 1.6 benzinli. bu ise hem 4 çeker hem zf şanzıman hemde 350 tork veriyor. tam bir suv yani. bilmiyorum da baya normal geldi fiyatlar. highline jetta olmuş 90 binlira .
  • Avrupa'ya yeni kasa Accord gelmeyecek diyorlardı doğru mu ? Accord satışları nasıl kaç tane geliyor satış için ?

NSX'in fiyatı belli oldu mu bir de ?
  • CRV için fiyatın abartılı OLDUĞUNU Düşünen arkadaşlarımıza fuarda aldığım diğer fiyatlarıda belirteyim. Sorun Honda da değilde sanırım ülkede bir sorun var bizim kaçırdığımız birşeyler oldu paramıza sanırım.
    Renault kajdar 110.000 TL (4 çeker yok boyut QQ kalite bildiğin Renault )
    Xtrail 138.000 TL 4 çeker değil full
    Tucson için fiyat Ağustos'ta belli olacak dizel otomatik yok.
    Ben 2011 de de çok Aradım eşim ilhada dize otom. Suv istedi bulamadım sadece 3008 Pug vardı en yakın araç onu aldım.
    Geçen hafta sattık ve geldiğimiz yer yine aynı dizel otm. 1.6 suv yok Nissanlar dışında.
    Honda CRV tek araç eğer QQ xtrail ve 3008 i saymazsak.
    3008 de tam otm oldu fiyat 100 TL 4 çeker yok hatta grip controlde kaldırılmış.

Honda'nın yorumu şöyle sanırım.
    Ciddi Alıcısı olan ama kaliteli bir arz ı olmayana bir pazar var ve hem eşime hemde bana göre diğer seçeneklere göre çok kaliteli görünen bir ürün var elinde ve bu ticaret maalesef.
    Bende fiyatı tasvip etmiyorum ama bu şartlarda maalesef durum bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 44mami44 4 kullanıcısına yanıt
    Fuarda fotolarını çektim nasıl atarım buraya bilmiyorum ama içini pek beğenmedik.
    Ama 90.000 hayal emin ol kasa büyümüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı bayiler fiyat kırıp 140-143 Executive Plus satar mı acaba? Olmadı paşa paşa 147.
  • Ortağım makyajlı 1.6dizel manuel premium paket aldı: 105.500₺...fiyat normal mi uygun mu sizce?

• CRV için 1.6 Benzinli 125ps olan versiyon ne zaman gelecek acaba?

Senelerdir bu yönde bir beklenti var ama bir türlü gerçekleşmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların normal olduğunu kanıksadığımız sürece "dağ fare doğurdu" lafı boş olur. En çok garibime giden şu: Bugün B sınıfı en dandik araçlar 50k'dan başlıyor. Bunu en başta 2013 sonu gibi dövize bağladı firmalar belki haklı olarak. Lakin kazın ayağı öyle olmadı. Bindirdikçe bindirdiler. Gelinen noktada cx3 fulü 96k. Şaka gibi. Dizel Otomatik fetişimiz öyle bir boyuttaki adamlar haklı bu fiyatlardan satmakta.. Bakın bizim araç yenileme isteğimiz öyle baskın ki firmalar niye makul fiyat koysun? Ticaret yapıyorsunuz, malınızı değerinden çok daha yükseğe konumlandırmışsınız. Ve peynir ekmek gibi gidiyor. (bkz. Nissan) Niye indirim yapasınız kardeşim? Belki senelik hedefiniz tutsun diye azıcık ucundan gerisi sapından! İktisatçı değilim ama en basit insan beyni dahi bunu talebin belirlediğini bilir. Göreceksiniz göreceğiz çok satacak. Honda öpmek onda falan değil. Tecavüzden zevk alma bizde olur bunun adı anca.
    Aracın özelinde her ne kadar geniş bagajı genel hacmi dört çeker zf vs de olsa neticede bu bir halk arabası. Hani vwye öyle diyoruz ya bu da aynısından. Kişisel tercihen en fulünden HONDA alacağıma alt orta donanımda c200 bluetech alırım. O rakamları premium dışında hiçbirine vermem. Geniş aile olup hacme ihtiyaç duyana da saygı duyarım tabi honda tercihinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: SLKKVK

CRV için fiyatın abartılı OLDUĞUNU Düşünen arkadaşlarımıza fuarda aldığım diğer fiyatlarıda belirteyim. Sorun Honda da değilde sanırım ülkede bir sorun var bizim kaçırdığımız birşeyler oldu paramıza sanırım.
    Renault kajdar 110.000 TL (4 çeker yok boyut QQ kalite bildiğin Renault )
    Xtrail 138.000 TL 4 çeker değil full
    Tucson için fiyat Ağustos'ta belli olacak dizel otomatik yok.
    Ben 2011 de de çok Aradım eşim ilhada dize otom. Suv istedi bulamadım sadece 3008 Pug vardı en yakın araç onu aldım.
    Geçen hafta sattık ve geldiğimiz yer yine aynı dizel otm. 1.6 suv yok Nissanlar dışında.
    Honda CRV tek araç eğer QQ xtrail ve 3008 i saymazsak.
    3008 de tam otm oldu fiyat 100 TL 4 çeker yok hatta grip controlde kaldırılmış.

Honda'nın yorumu şöyle sanırım.
    Ciddi Alıcısı olan ama kaliteli bir arz ı olmayana bir pazar var ve hem eşime hemde bana göre diğer seçeneklere göre çok kaliteli görünen bir ürün var elinde ve bu ticaret maalesef.
    Bende fiyatı tasvip etmiyorum ama bu şartlarda maalesef durum bu.

hoca git kuga al.

bundan her açıdan üstün 90'a titanium cam tavanla alırsın. yeni 1.5 motor şehir içi 10 litre yakıyor. kalan 45.000 tl ile de 15 yıl yakıt alırsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Mayıs 2015; 12:12:35 >

• valla iyi para ne diyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.