Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış bilgi vermişim. ZF 9 ileri şanzıman kullanılacak.

ZF Şanzıman maliyetini katarsak fiyat 150bin den düşük olamaz... Ama bence değer.

Şanzıman kodu 9HP48 450NM torka dayanıklı. Range Rover Evoque da daha bu yıl başlandı kullanılmaya.

Bu motor şanzıman kombinasyonunu sportif tasarımlı yeni kasa Accord da kullanırlarsa Honda 20 sene öncesindeki yıldızlı günlerine geri döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreePhone -- 3 Ekim 2014; 17:56:15 >
  • FreePhone F kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler şu verdiğin bilgi inan çok önemli helede şanzıman kodu
  • Nissan X Trail 4*4 1.6 dizel manuel vites almayı planlıyordum.Formda gezerken Honda CRV nin yeni modelinin bilgilerini gördüm ve hemen Honda TR ye yazı yazdım. Gerçekten Honda 2015 Q1 de CRV 1.6 dizel otomatik 4x4 modeli getirecek mi diye. Honda TR bir gün sonra bana telefon ile geri döndü.Aracın İngiltere Fabrikasında üretileceğini üretim tarihinden 2 ay sonra Türkiye'de olmasının beklendiği tahmini geliş tarihinin henüz belli olmadığı ama 2015 içinde mutlaka aracın TR de olacağını belirtiler.Benim okuduğum yazılarda Mart sonu tüm avrupada satışta olacağıydı.

2014 sonuna kadar beklemeye karar verdim sonrasında haberler sanırım biraz daha kesinleşmeye başlar.Lakin Honda bu aracı pazara sunarsa ve fiyatı güzel konumlarsa SUV da liderliği Nissanın elinden alır gibi.
  • erdinger26 E kullanıcısına yanıt
    CRV 1.6 dizel otomatik gerçekten segmentinde liderliğe oynayacak, fakat pahalı şanzıman ve ÖTV artışı ile başlangıç fiyatı 130 binden aşağı olma ihtimali yok.

O zaman da Audi, BMW gibi rakiplerin arasına girecek fiyat olarak.
  • freeninde dediği gibi şanzıman on numara, 5 yıldız bir şanzıman evladiyelik ancak sahibinden komda çıkması bile 48 bin tl
    ama başlangıç fiyatı 100 bin olursa düşünürüm
  • 130 lu rakamlardan bahsedilmiş.benim param olsa bu rakamlara honda crv almam bmw mercedes audi varken.bu fiyatla satmaz.100 olursa belki satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreePhone

Evet yanlış bilgi vermişim. ZF 9 ileri şanzıman kullanılacak.

ZF Şanzıman maliyetini katarsak fiyat 150bin den düşük olamaz... Ama bence değer.

Şanzıman kodu 9HP48 450NM torka dayanıklı. Range Rover Evoque da daha bu yıl başlandı kullanılmaya.

Bu motor şanzıman kombinasyonunu sportif tasarımlı yeni kasa Accord da kullanırlarsa Honda 20 sene öncesindeki yıldızlı günlerine geri döner.

benimde hayalim civicde bu şanzıman ve 160 hp lik dizel ünite, vay yavrum vay, karmada 4 litre tuketen ancak 0-100 ü 7 saniye civarında olan son hızıda 240-260 ları bulan bir canavar oluştu hayalimde,

ama nerdee kombinasyondan para kazanmak için 5 sene yalnız cr-v de olur sonra accorda eklenir belki daha sonra civic....
    Dostum senin hesap pek tutmayacak gibi:

CRV 1.6 Premium 102,900 (başlangıç model olur sanırım)
    160 hp farkı 6,000
    9 ileri ZF farkı 20,000
    4 çekiş sistemi 15,000

panoramik tavan, deri döşeme vs dolu versiyon 150.000 TL den az gelemez bide %5 ÖTV artışı var tabi...

Zaten 2015 sonuna yetişir mi bilinmez, kim öle kim kala ama gerçekten çok güzel araç olacak. Zaten ingiltere (bekli orada üretildiği içindir) ve amerikada en iyi compact SUV sayılıyor.
  • zf hp 9 u civiğe koysalar 50 bin tl verirsin sadece şanzımanı alırsın
  • FreePhone F kullanıcısına yanıt
    nen dediğin gibi olacak tam bir hayal
  • 6 Sene otomotiv fabrikasında çalışmış biri olarak 16 ileri otomatik kamyon ZF kamyon şanzumanı seri üretim fiyatı (fabrikanın tedarikçiden alış fiyatı) 4.000 USD civarında.50.000 TL ler biraz gerçekten uzak geldi bana.

Yedek parça fiyatı ile aynı parçanın seri üretimdeki fiyatı farklı olur bu da Türkiye de yaklaşık 2-2,5 kat olarak değişir. Türkiye'de fabrikası olmayan firmalarda bu oran biraz daha artabilir.

Bana göre Honda CRV nin Türkiye'de ki satış fiyatı (En full aksesuar ) 150.000 TL civarlarında olacaktır.Daha üzeri olamaz olursa Araç dünya'da satmaz.

Burada kendim için kritik olan aracın 2015 ilk 4-6 ayında Türkiyede satışa sunulup sunulmayacağı.Umarım geç kalmaz.Zira yabancı formalarda aracın 2015-Q1 de Avrupada satışda olacağını belirtiliyor.
  • Bugün Honda bayisi aradı bu araç Mayıs 2015 gibi gelecek dedi.
    Fiyat belli değilmiş.
  • Gelsin bakalım. Çok insanın ilgisini çekecebilecek bir araç. Bide hoş bir fiyat etiketi koyarlarsa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maverick0 kullanıcısına yanıt
    artık bu saatten sonra gelsede boş qashqai piyasayı süpürdü
    ama ben 90 bin tl ye en alt donanımlı dizel otomatiğini alırım 100 bini geçerse yüzüne bakılmaz
  • nıssan bu pazardan ıyı ekmek yedi.boşlugu degerlendırdı zamanında...
    Haklısınız hocam çok geç kaldılar. Hiç sanmıyorum 120 binin altına geleceğini. Keşke dediğiniz gibi 90 bin olsa, ozaman bende heveslenirim

• 1-2 hafta önce ankara honda ya sordum. temsilci 1.6 dizel otomatik olmayacak, 2015 te 2.0 dizel otomatik gelecek dedi. insan satışını yaptığı aracı biraz inceler. ellerindekini satacaklar diye kafadan sallayıp duruyorlar.
  • zythum Z kullanıcısına yanıt
    Eğer 2.0 dizel dediyse daha içler acısı bir durum, Honda'nın 2.0 dizel motoru yok, şu anda 2.2 dizeli var ama, onun üretimini durduracaklar çünkü bu yeni 1.6 160 beygir motor onun yerini alacak. :)

Türkiye'de en kötü şey eğitim eksikliği, ha bir de bilmediği konuda uydurma var, o daha kötü, "bilmiyoruz şu an öyle bir bilgi gelmedi" deseydi daha iyi olacaktı.

Ben herhangi bir üst düzeyde yönetici olsam burada Honda Türkiye oluyor, bütün bayilere şöyle derdim, üstelik bunu herzaman tekrarlardım. Bilmediğiniz konuda sallamayın, eskiden olsa internet yoktu kimse birşey anlamazdı, bilmezdi ama şimdi internet var biz sizi bilgilendirmeden bilmiyorsunuz ama onlar internetten okuyor.

• ben geçen eylülde sormuştum 1.6 dizel otomatik gelecek demişti bayi
    demek ki honda anladı mevzuyu "ulan qashqai zaten dizel otomatikte piyasayı süpürdü, bu saatten sonra koy ... rahvan gitsin nissan bize ekmek yedirmez" dedi ve vaz geçti 1.6 saçma sapan bir uygulama için banttan dizel otomatik indirmekten
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.