Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4x4 testinde ön tekerler patinajdayken arkalara gram güç gondermeyecek çakma 4x4 mu yapacaklar gene acaba.?o videoyu izledim subaruya forester a isindim hondadan sogudum.lada niva bile çikar o kadar diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

4x4 testinde ön tekerler patinajdayken arkalara gram güç gondermeyecek çakma 4x4 mu yapacaklar gene acaba.?o videoyu izledim subaruya forester a isindim hondadan sogudum.lada niva bile çikar o kadar diyim

Hocam o videodaki sikintinin nedenini bilmiorum fakat ordaki kosul bir cikma testi degildi kar testiydi ona dikkat etmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle yada bòyle on tekerlerpatinajdayken arkalar devreye girmiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım 1.6 dizel zf hp 9 un otomatik vites kolu böyle olacakmış, baharda geliyormuş
     HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK

http://www.otopark.com/2014/12/31/bu-cr-vye-bayilacaksiniz/
  • önce şunu belirteyim kesinlikle marka takıntım yok. işime gelen hoşuma giden her araca binerim. şuan renault scenic 2001 otomatik vites aracım var. karar verdik suv almaya, liste yaptık Q3, tiguan, X1, kuga, sportage, crv ve QQ. Test sürüşlerini tek tek yaptık bindik gezdik incledik. fiyat özellik kalite yakıt sarfiyatı hepsini topladık böldük çıkardık karşımıza sonuç olarak CRV çıktı. sportage ve QQ direk kafadan ilk elediğimiz oldu. hatta QQ ile CRV kıyaslayanlara çok hayret ediyorum. tiguan alalım dedik yakıt fazla ama olsun tipi hoşumuza gitti fakat almadan nete gireyim bir kez daha bakayım dedim ve TSİ motor DSG şanzuman okudum tiguan hayalim sona erdi. audininde aynı motor kullandığını öğrenince onuda eledik. BMW X1 güzel araç gerçekten fakat yakıt sarfiyatı yüzünden kugayla beraber onuda iptal ettik. motor ve yakıt seçeneği gereği CRV ve QQ kaldı. QQ test sürüşünde kafadan iptal ettiğim için sonuç olarak kaldı bize CRV.... Tek düşüncemiz manuel vites... CRV 1.6 dizel premium ekstra cam tavan ve otomatik olmuş olsaydı şimdi biniyor olacaktık. vakit bulursam hondaya gidecem tekrardan bu aracın otomatik gelme itimalini soracam varsa bekleyecem. manuel vites ben daha çok seviyorum fakat eşimle beraber kullanacağımız için sorun olabilir. hatta CRV manuel vites geçişleri ve aralıkları çok harika yokuş kalkış desteği çok güzel bayanlarda zorlanmaz aslında ama bakalım hayırlısı. yol tutuşu kabin içine aldığı ses konfor olarak CRV beni tatmin etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrefa33 -- 19 Ocak 2015; 15:16:23 >

• elrefa33 E kullanıcısına yanıt
    hocam bunun ihtimalle ilgisi yok bu aracın 1.6 dizel otomatiği gelecek ama benim şahsi isteğim zf hp 9'la gelmesi, yoksa qashqaideki gibi cvt dizel gelirse neden fazla para vereyim
    ayrıca haklısınız qashqai irice bir hb gibi dururken crv direkt qahqainin abisi x-trial gibi duruyor
    ama honda trnin eli çok yavaş, honda tr şunu biliyor; qashqai göreceli makul fiyatıyla zaten piyasayı sildi süpürdü artık biz getirsekte 120 binden başlayana fiyatlarla zor satarız, düşüncesindeler bu yüzden ağırdan alıyorlar
    3-5 sene biner satarım diyen biri iseniz qashqai yok ben çorap değiştirir gibi araç değiştirmem diyorsanız crv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 19 Ocak 2015; 20:16:47 >
  • elrefa33 E kullanıcısına yanıt
    QQ yerine onun bir büyüğü x-trail düşünülebilir, teknoseyir'in epey uzun bir inceleme videosu mevcut. CRV'nin gelecek otomatik vitesi daha iyi performanslı kullanım için iyi, üstelik 160 beygir, ama acil lazımsa x-trail'de düşünülebilir. Ama vakit varsa bence CRV dizel otomatik beklenmeli, fiyat ve test sürüşüne göre karar verilebilir.

• sensodrive S kullanıcısına yanıt
    zaten ben bu başlık altında crv/qashqai/kuga gibi araçların 4x4 sistemlerini değil otomatik şanzımanlarını karşılaştırdım;
    4x4'e gelecek olursak kuganın 4x4 ü çok güzel honda hakkında fikrim yok ama vasat sanırım qashqaide hondadan bir tık aşağı ama 4x4 sınıfında subaru zaten rakipsiz
  • Aracın ilk incelemesi çıkmış,
    http://www.autocar.co.uk/car-review/honda/cr-v/first-drives/2015-honda-cr-v-16-i-dtec-160-auto-ex-review
    fiyat olarak 34 bin sterlin tahmin edilmiş yani TL'ye çevirirsen 120 bin lira.

1.6 motor ve aşağısı için İngiltere ile Türkiye otomobil fiyatları aynı, VW fiyatları ve Honda Civic HB dizel vs, yanlı bunun fiyatlandırması ülkede satılabilecek maksimum fiyata göre belirleneceği için kaça satacaklarını tahmin etmek zor. Normalde 1.6 manuel dizeli İngiltere fiyatları ile satabilirlerdi ama Türkiye pazarında buradaki dizel suv açlığından faydalanarak yüksek fiyat talep ettiler.

Disconnectus_Erectus, seninle 1.6 dizel manuel CR-V için İngiltere fiyatları ile aynı olmalı diyroduk ama olmadı bakalım bu nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 21 Ocak 2015; 12:03:26 >

• 9 ileri ZF evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

Aracın ilk incelemesi çıkmış,
    http://www.autocar.co.uk/car-review/honda/cr-v/first-drives/2015-honda-cr-v-16-i-dtec-160-auto-ex-review
    fiyat olarak 34 bin sterlin tahmin edilmiş yani TL'ye çevirirsen 120 bin lira.

1.6 motor ve aşağısı için İngiltere ile Türkiye otomobil fiyatları aynı, VW fiyatları ve Honda Civic HB dizel vs, yanlı bunun fiyatlandırması ülkede satılabilecek maksimum fiyata göre belirleneceği için kaça satacaklarını tahmin etmek zor. Normalde 1.6 manuel dizeli İngiltere fiyatları ile satabilirlerdi ama Türkiye pazarında buradaki dizel suv açlığından faydalanarak yüksek fiyat talep ettiler.

Disconnectus_Erectus, seninle 1.6 dizel manuel CR-V için İngiltere fiyatları ile aynı olmalı diyroduk ama olmadı bakalım bu nasıl olacak.

Fahis fiyat cektiler de ne oldu ayda 150 tane satıyor. Honda butik marka olma yolunda. Civicten baska satan aracı yok. Ben konusunu açıp madde Honda Turkiyenin yaptığı firsatciligi ve fahiş kar marjini anlatmistim. Hondanin gercek yuzu diye aratirsaniz konumu görebilirsiniz ...

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    hatırlıyorum ama siz de biraz abartmıştınız, mercedes, bmw, audi vs daha fazlasını yapıyor hatta, ötv'siz olarak daha yüksek hacimdeki araçları daha ucuza satıyorlardı. Ticari işletmeler oldukları için elde edecekleri maksimum karı elde etmeye çalıyorlar. (tabiki bilinçlenelim ayrı konu tepkimizi koyalım ve bu malları almayalım.)

Maalesef forumda ve dünyada marka fanları çok var ama maalesef markalar bu kapitalist dünyada elde edecekleri maksimum kar olayına bakar. Yani marka fanı olmamak gerekir.

Ama diğer taraftan bunlara sebep hep hükümet, 2002'de bunlar geldiğindeki 2.0 motor vergisi şu an 1.6 ya uygulanıyor, dünyanın hiçbir yerinde uygulanmayan motor hacmine göre vergiye devam. neredeyse 3'te 1'ine düşen dünya petrol fiyatlarına rağmen kullanıcının cebine yansıyan kaç.

Yani asıl amacı kar olmaması gereken devlet bunları yaparken, firmaların yaptıkları içimi acıtmıyor, 1 milyonluk mercedeslere binen din adamları var ama vatandaşına parasıyla bile almak istediğinde "Fiat'a bin neyine yetmiyor" diyenlerin ülkesindeyiz. Her geçen gün okuyoruz kamu da ne kadar taşıt israfı var, kendileri tutumlu olsa vatandaştan bunları isteseler eyvallah. Neyse yine siyasi konulara girmiş diyenler olacaktır en azından içinden ama siyaset hayatın her anında, siyasetle ilgili olmayan şey mi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

hatırlıyorum ama siz de biraz abartmıştınız, mercedes, bmw, audi vs daha fazlasını yapıyor hatta, ötv'siz olarak daha yüksek hacimdeki araçları daha ucuza satıyorlardı. Ticari işletmeler oldukları için elde edecekleri maksimum karı elde etmeye çalıyorlar. (tabiki bilinçlenelim ayrı konu tepkimizi koyalım ve bu malları almayalım.)

Maalesef forumda ve dünyada marka fanları çok var ama maalesef markalar bu kapitalist dünyada elde edecekleri maksimum kar olayına bakar. Yani marka fanı olmamak gerekir.

Ama diğer taraftan bunlara sebep hep hükümet, 2002'de bunlar geldiğindeki 2.0 motor vergisi şu an 1.6 ya uygulanıyor, dünyanın hiçbir yerinde uygulanmayan motor hacmine göre vergiye devam. neredeyse 3'te 1'ine düşen dünya petrol fiyatlarına rağmen kullanıcının cebine yansıyan kaç.

Yani asıl amacı kar olmaması gereken devlet bunları yaparken, firmaların yaptıkları içimi acıtmıyor, 1 milyonluk mercedeslere binen din adamları var ama vatandaşına parasıyla bile almak istediğinde "Fiat'a bin neyine yetmiyor" diyenlerin ülkesindeyiz. Her geçen gün okuyoruz kamu da ne kadar taşıt israfı var, kendileri tutumlu olsa vatandaştan bunları isteseler eyvallah. Neyse yine siyasi konulara girmiş diyenler olacaktır en azından içinden ama siyaset hayatın her anında, siyasetle ilgili olmayan şey mi var.

Konumun en basinda bmw Mercedes gibi "markayi satan" premium markalari hariç tuttugumu belirtmistim.

Hondaysa siradan bir marka olduğu için marka adını satacak hali yok.

Zaten satış rakamlari ortada. Mudurleri fiyatta mutevazi olacaz ama satis rakamlarinda olmayacaz diye yalan söyleyerek bizi oyalamisti.

Ancak tam tersi oldu , fahis fiyat mutevazi satış rakamlari ...

• Honda bu lafayla zor araç satar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ototeknikveri.com/haber/3954/yeni-honda-cr-vnin-surus-ve-konfor-seviyesindeki-gelismeler honda ototeknikveriye sakal attı herhalde ki durup durup haberini yapıyorlar
  • Kuşcubaşı Eşref kullanıcısına yanıt
    sanırım olay dediğin gibi
    zaten bu saatten sonra piyasa ölmüş 130 binden başlayacağını düşündüğüm aracı kime satacak
    kim alır; kendisinde mercedesin cipi vardır, eşine de araç alacaktır para dert değildir e tabi mercedes almaya da gerek yok eşine 150 bine full crv alır ama bu kesim gerçekten az değil ülkede
    aylık aynı eve 7000-10.000 tl giren insanlar var
  • araç o kadar eder mi bilmem ama resimlerde güzel duruyor dediğine gelince çok doğru sanayiciler-müteaahitler hep öyle kendine q7-range yapınca hanıma polo-fiesta gitmiyo artık x-trail crv hatta evoque q1 x1 poker partilerine gitmek için çok uygunlar . bana gelince ben şimdilerde bu crv 1.6 dizel otomatik bekliyorum az yaksa fiyatıda uygun olsa diyorum yarın bigün 1.2 dizel otomatikde istemeye başlarım ben kimileriyse hiç araba sahibi olamadan göçüyor bu dünyadan  HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK
     HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK

• arkadaşlar merhaba,

Bu konuya hakim olduğum için söylüyorum bizzat 1. ağızdan öğrendim ki şuan kapora alıp sıraya da yazıyorum.

Bugün ki hesaplamaya göre en baz paketi 108.000 TL en üst paketi de 136.000 TL arasında olacak.

ZF şanzıman kullanılacak 1.6 dizel otomatik 4x4 cam tavanlı getiriyoruz aracı. Eski günlerimize döneceğiz inşallah. araç hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa yazın. bekliyorum.
  • Hayırlı satışlar dilerim... 1.6 160 bg olan için mi bu dediğiniz 108-136 bin aralığı? Bir de en üst donanım dediğinize opsiyon eklenecek mi? mesela cam tavan metalik boya farkı falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganalyaz

arkadaşlar merhaba,

Bu konuya hakim olduğum için söylüyorum bizzat 1. ağızdan öğrendim ki şuan kapora alıp sıraya da yazıyorum.

Bugün ki hesaplamaya göre en baz paketi 108.000 TL en üst paketi de 136.000 TL arasında olacak.

ZF şanzıman kullanılacak 1.6 dizel otomatik 4x4 cam tavanlı getiriyoruz aracı. Eski günlerimize döneceğiz inşallah. araç hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa yazın. bekliyorum.

136 binmi Dönerseniz eski günlere kesin

2 tane sportage alirim birini kiraya veririm o paraya.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.