Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizimle kafamı bulunuyor acaba? 108 binden başlayan fiyatlar ile... Acayip merak ediyorum namuslu yollardan para kazanıp, patron olmayan kaç kişi bu parayı verebiliyor. Yıllık geliri 50.000€ olan bir ülkede yaşıyoruz zannettim kendimi.

Dizel, 160 beygir falan demeyin Allah aşkına cx5 ile aynı segment araba değil mi ? Cx5 2 litrelik motorla geliyor o fiyata. Nerede diğer %45 lik otv farkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmada neredeyse iki kat fiyat farkı olacak ix35 benzinli otomarikle, CRV dizel otomatik arasında.
    %10 zarar etse ne etmese.
    CRV nin gelecek olan kombinasyonu kulağa çok hoş geliyor ama fiyatı 130 falan olursa çok bence.
    Bir de 4 çeker sistemi biraz sanal.

• Araç tam olarak ne zaman gelecek? Kesin tarih belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Crv c segmentinde bir araç değil mi ?

Bizimle kafamı bulunuyor acaba? 108 binden başlayan fiyatlar ile... Acayip merak ediyorum namuslu yollardan para kazanıp, patron olmayan kaç kişi bu parayı verebiliyor. Yıllık geliri 50.000€ olan bir ülkede yaşıyoruz zannettim kendimi.

Dizel, 160 beygir falan demeyin Allah aşkına cx5 ile aynı segment araba değil mi ? Cx5 2 litrelik motorla geliyor o fiyata. Nerede diğer %45 lik otv farkı.

Uzun ömürlü kaliteli parça ve malzemede alaşımda yuksek mukavemetli çelikte güvenli yolcu kabininde teknolojik motorda sonuç olarak kazada sağ bırakan ve yuzbinlerce km arıza yapmayan arabada...

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Bu dedikleriniz 130.000 edecekse özür dilerim elestirim için. Eski araçları çöptü kalite birden tavan mı yaptı. Marka olarak bütün araba markalarını severim sadece başlangıç fiyatı 100.000 üstünde olması zoruma gidiyor.

Bu araç c segmenti bir araç olup alt kısmı biraz daha yerden yüksek değil mi kabaca? ix35 alırım diyen adama gülüyor birisi, neden gülüyor anlam veremedim. 5.000 tl ye sıvı lpg taktir cebinde 30-40.000 kalsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Hocam bu 1.6 160 bg dizel otomatik ekürisi sayılabilecek bir SUV yok... Nissan qq 4 çekerler hem 1.6 130 bg hem manuel otomatik vites yok... Renaultun yeni motoru 1.6 dizel 160 bg daha nissan kullanmaya başlamadığı için 1.6 dizel 160 bg başka bir SUV yok şu an... Karşılaştırma yapmamız zor, ama bunu alacak adam illa QQ!ya bakacak... Bunu bırak SUV sınıf araç alacak herkes illa QQ'ya en az bir kere bakar...

Qq alacağıma x-trail alırım veya bunu alırım benim demek istediğim de bu

• hk48 H kullanıcısına yanıt
    Fabrika ortalamasında 4,9 olacak bkz:http://joom.ag/S7Gb?page=10#.VOstSJ7OYz9.mailto

ekstra güvenlik paketi ( şerit takip, çarpışma hafifletme ve uyarlanabilir hız sabitleme ) de olacak

dizel düz 108 den dizel otomatikte 120den başlar tahminimz bu yönde şuan için.
  • Daha önce hiç Honda bakmamıştım. Honda kampanyaları, pazarlık payları nasıldır? VW gibi sürekli zam yapmıyorsa Aralık ta almak mantıklı gibi. Bir de gerçek İstanbul ş. içi yakıt tüketimi de önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    merhaba,

cx5 2.0 benzinli düz 6 ileri 2 çeker ile 1.6 dizel otm. 9 ileri 4 çeker araç bir mi ?

cx5 te muadil olarak diyebileceğimiz yani 4 çeker otomatik 2.2 motor da geliyor onun da fiyatı 167.000 TL. yıllık 4.000 TL vergisini düşük beygir tork ve vites sayısını ve de donanımlarını saymıoyrum bile. 2.el konusuna hiç girmedim de ayrıca.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    23-31 mayıs oto showda olacak showrooma da haziran ayında gelecek. KESİN.
  • CX-5 power 4x4 modeli mevcut 2.0 benzinli otomatik olarak... beygir gücü 160 ps honda CRV ile aynı... tam karşılaştırılır bir araç, 124.500 TL fiyatı var. Siz 136 bin TL ile giriyorsunuz. Arada 11 500 bin TL var... 5 yılda vergi + benzin ile oluşacak fark kapatılır mı... Hesaplamak lazım... Yıllık vergi 1655 TL (2.0 motorla 1.6 motor yıllık mtv farkı) sizin motor manuelde 6 yakıyor şehir içi mazda 8 lt verisi var,hadi 9 yaksın diyelim...
    Güncel shell benzin dizel farkı (nitro yakıt benzin dizel farkı) 0,52 TL litre başı, 100 litrede 52 TL ediyor. 5 yıl bineceğimizi varsayalım, MTV'de mazda için 3 yıl 1655TL sonra 2 yıl 1315 TL fazla yatıracağız: 4965 + 2630 = 7595 TL fark oldu. 11500-7595= 3905 TL fark var halen... Yakıt için 3905/52 sonuç 75, 100 litrede 52 TL fark olduğundan aradaki fark 75x100=7500 litre ediyor şimdi 100 de 9 yakıyor dedik 7500/9 =833. 833x100= 83300 km eder mazda ile honda CRV'yi ancak eşitliyoruz... 5 yılda bu km erişmek için yıllık 16660 km yapmak gerekiyor... Hondanın ve mazdanın hiç indirim yapmadığını kabul ettim... Ayrıca yakıt tüketiminde honda için mevcut manuel tüketimi aldık... Olabildiğince Honda taraflı yaptım hesabı ama ortaya çıkan tablo bu...
    Herkes hesap kitap yapıp alıyor aracını artık...

Mazda cx-5 2.2 dizel motor 4x4 175 ps aynı değil CRV ile... Beygir gücü farklı karşılaştırma yapmak elma armut gibi olacak...

• 2.2 dizelde 157.000 diyorsunuz ya %135 otv yerine %18 kdv çıkınca maliyeti 55.000 yapıyor.

130.000 %45 otv %18 kdv çıkınca 75.000 kalıyor. Kusura bakma aradaki 20.000 nerede?

Biz 1.6 dizeli getirdik otomatik vitesi koyduk kazığı atarız demekten başka birşey değil

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık herşeyi çok güzel hesaplamışsın. Atladıüın bir kaç nokta var. Şöyle ki;
    1- vergi için fazladan verdiğin verdiğin para babanın hayrına gidiyor
    2-iki araç hakkında 2.el piyasası bakımından bakıldığında hangisinin daha iyi olduğu apaçık kaldı ki bu crv tahmin ettiğimiz takamlar tanıyım takamları bunların artacağını da göze alırsak satarken sıgor zarar hatta kar bile yapılabilir
    3-208 torka karşılık 350 torkun farkını rampada çok iyi anlıyorsun

Tüm bunların yanında mazdanın skyactivr motorunun ne kadar başarılı bulduğumuda söylemedrn geçemicem. Otomatik şanzımda bir honda bir mazda skyactive.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    20,000₺ ye normalde alamayacağın evoqe lar da kullanılan ZF şanzumanı 6. Yıl honda garantisiyle ve muadilsiz bir şartlarda alıyorsun.
    1,6 dizel otm 4x4 160ps 350nm tork anahtarsız çalıştırma cam tavan ekstra güvenlik paketleri sunan başka bir SUV var mı benim bildiğim yok

• Verdiğimiz vergiler ile ilgili ne gibi bir sıkıntı var anlayamadım. Açıklarsanız bilgilenelim... Akaryakıtta da vergi ödüyoruz ondan da rahatsız mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Crv c segmentinde bir araç değil mi ?

Uzun ömürlü kaliteli parça ve malzemede alaşımda yuksek mukavemetli çelikte güvenli yolcu kabininde teknolojik motorda sonuç olarak kazada sağ bırakan ve yuzbinlerce km arıza yapmayan arabada...

Zuhahah forester cx5 bu araci ezer her turlu .

Forester cx5 in 2.0 fiyatina 1.6 yi kakalicaklar akillarinca.

• Honda Türkiye, 1.6 dizelde kesinlikle fırsatçılık yaptı.En az 10 ila 20 bin fazladan cebe indirmeye çalıştı.Sonuç her ay 150-200 CRV.
  • bu fiyatlara ölü doğmuştur.
  • Valla işin içinde olan biri olarak söylüyorum 6 ayda 7-8,000 adet satar her gelen bu aracı soruyor ve hergün en az 1 adet form açıyorum. Daha tanıyıma 3 ay var.

• Tuplu otomatik candir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.