Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani ayda 1000 adetten fazla satar öyle mi?
    Duster ile Qashqai bile ortalama 1000-1200 satıyor, etmeyin eylemeyin ya CRV liste başı olur diyorsunuz yani.

Bence 2015 yılı geneli SUV satış sıralaması şöylr olur:
    1) Dacia Duster
    2) Nissan Qashqai
    3) Hyundai İX35
    .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kurnazlikla listeyi ters cevirince liste başi olur evet. x trail ne kadar satti ki bu ne kadar satacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganalyaz

Valla işin içinde olan biri olarak söylüyorum 6 ayda 7-8,000 adet satar her gelen bu aracı soruyor ve hergün en az 1 adet form açıyorum. Daha tanıyıma 3 ay var.

Mesajı alıntıladım 2015 sonunda bakalım toplam satış ne olacak... Ne kadar işin ehlisiniz ortaya çıkacak...
  • Amma kızdınız ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Bu dedikleriniz 130.000 edecekse özür dilerim elestirim için. Eski araçları çöptü kalite birden tavan mı yaptı. Marka olarak bütün araba markalarını severim sadece başlangıç fiyatı 100.000 üstünde olması zoruma gidiyor.

Bu araç c segmenti bir araç olup alt kısmı biraz daha yerden yüksek değil mi kabaca? ix35 alırım diyen adama gülüyor birisi, neden gülüyor anlam veremedim. 5.000 tl ye sıvı lpg taktir cebinde 30-40.000 kalsin.

Eski araçları çöp dediğiniz aracın yeni modelinin yuksee fiyat olma olasılığı bile sizi bu denli strese nasıl sokuyor anlamış değilim. ortada büyük bir çelişki var. Ben çöplük dediğim aracın yeni modeli isterse 300 bin olsun umursamazdım. Ama çook çok istediğim özendiğim bir araç olsaydı aynı şekilde tepki verirdim ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Yani ayda 1000 adetten fazla satar öyle mi?
    Duster ile Qashqai bile ortalama 1000-1200 satıyor, etmeyin eylemeyin ya CRV liste başı olur diyorsunuz yani.

Bence 2015 yılı geneli SUV satış sıralaması şöylr olur:
    1) Dacia Duster
    2) Nissan Qashqai
    3) Hyundai İX35
    .....

Yahu duster da listelere suv diye giriyor ama gel gelelim yukseltilmiş toros :-)

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    DUSTER aslında boyut itibariyle C-SUV gibi görünsede esasen B platformlu, dediğiniz gibi C SUV segmentinde olmamalı.
    Kalite vs'den bahsetmiyorum bile

Yanlış anladınız galiba. Ben eski araçlari çöp demedim, kalitede ne değişti de o kadar fiyat artışı oldu demek istedim. Eski araçları çöp idi şimdikiler premium malzeme mi o kadar fiyat farkı olacak.

Benim kızdığım tek yön kazık fiyattan girmesi. Bunu savunmuyorum hiçbir markanın fanatiği değilim olmamda. Sadece karşılaştırma amaçlı ikiside japon aracı olduğu için cx5 ile kiyasladim.

130.000 tl lik araca verecek param yok o yüzden benim portföyüme girmiyor.

Sanırım siz ya ağır bir fanatiksiniz yada satış temsilcisi olabilirsiniz ki 108.000 tl boş duz vites arabanin fiyatını savunuyorsunuz.

• Yok canım ne kızacağız, iddialı konuşanları severiz, hele belli sürede satış rakamı verilen notları çerçeveler duvara asarız... Zamanı gelince bu notları duvardan indirir sonuçları karşılaştırırız... Hepsi bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Yanlış anladınız galiba. Ben eski araçlari çöp demedim, kalitede ne değişti de o kadar fiyat artışı oldu demek istedim. Eski araçları çöp idi şimdikiler premium malzeme mi o kadar fiyat farkı olacak.

Benim kızdığım tek yön kazık fiyattan girmesi. Bunu savunmuyorum hiçbir markanın fanatiği değilim olmamda. Sadece karşılaştırma amaçlı ikiside japon aracı olduğu için cx5 ile kiyasladim.

130.000 tl lik araca verecek param yok o yüzden benim portföyüme girmiyor.

Sanırım siz ya ağır bir fanatiksiniz yada satış temsilcisi olabilirsiniz ki 108.000 tl boş duz vites arabanin fiyatını savunuyorsunuz.

Kusura bakmayın o cumleyi hakkaten yanlış anlamışım. Yok vallahi ne satıışçıyım ne fanatik benim tek sitemim turkiyedeki genel bir turk milletini tüm markaların enayi gibi görmesi evet malesef honda da bunu yapmaya başladı yeni yeni belkide bu iğrenç pazarda tutunmak için mecburdur. Şöyle bi bmw mercedes wv fiyat listelerine araç maliyetlerine bakarsak inanın honda en masumu belki. Bende bu aracı çok istiyorum ancak kendimi şimdiden hazırlamaya başladım 120 lere bakınız dsg golf 100 e dayanmış 1,6 crv 2wd manuel 90 üzeri :-( bu araçta piyasadaki en iyi 1,6 unite ve zf nin mükemmel 9hp şanzımanı olacak zf listesinde açıklamış yani kesin. Bu sebeplerden ben 120 den başlar diyorum. Keske daha düşük olsa alabilsem. 100 bin ve ustu bu ulkede bence haram.

Haklısınız hocam diğer araçlarda pahalı.

Örneğin almanya daki İnsignia ile c180 fiyatlarına baktığımızda fiyatlar birbirine yakın. Türkiye de bakıyoruz biri 90.000 diğeri 150.000 tl.

Devlete kızdığım gibi, her fırsatta kazık atmaya çalışan firmalara gıcık oluyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

arkadaşlar merhaba,

Bu konuya hakim olduğum için söylüyorum bizzat 1. ağızdan öğrendim ki şuan kapora alıp sıraya da yazıyorum.

Bugün ki hesaplamaya göre en baz paketi 108.000 TL en üst paketi de 136.000 TL arasında olacak.

ZF şanzıman kullanılacak 1.6 dizel otomatik 4x4 cam tavanlı getiriyoruz aracı. Eski günlerimize döneceğiz inşallah. araç hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa yazın. bekliyorum.

136 binmi Dönerseniz eski günlere kesin

2 tane sportage alirim birini kiraya veririm o paraya.

Bu mantıkla gidersek o zaman; 2 tane Kia Sportage alacağıma 3 tane Duster alırım filo kurarım :)

Kia Sportage ile Honda CR-V ne alaka ? bi kere aynı kalitede kalibrede değiller.

Şu kalibre kalite işini anlatında bizde bilelim honda 4x4 yapabiliyomu söyle anlat bizde öğrenelim, tamam iyisiniz hoşsunuz da 1.6 dizel motora 2.0 dizel parası istemek ne oluyo onu anlatın onuda bir bilelim.

Honda kalibreyi kaliteyi bıraksın 4x4 diye millete kaktırdıkları araçları bi 4x4 yapsın ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo

• Evet, CRVti dört çeker niyetiyle almamak gerek.
    Ön tekerler boşa döndüğünde CRV artık iki çekerdir.

• kardeş kafa mı buluyorsun honda da mı çalışıyorsun 108 bin zf hp 9 lu en alt donanım mı? imkansız doğru ise siler süpürür
  • elninom1 kullanıcısına yanıt
    zf hp ile ve oldukça güçlü dizel motor ki 320 nm tork var araç en agresif kullanımda bile 7 yi geçmez
    ama keşke honda sürekli dört çeker yerine akıllı dört çeker kullansa yakıt daha da düşer
  • onu yazan arkdaş ben crv ile 20 . yılımı tamamlarken 10 arabasının kaporasını veriyor olacak
    büyük hilmi olarak birde böyle düşündüm
  • ovvvvvvvv bak bunu bilmiyordum makyajdan sonra 1.6 da 160 hp oldu öyle mi motor, tork desen 350 nm dehşet bir şey ya
    ben kafadan buradan zf hp 9 a kefilim beyler ve zf hp 9 işletim maliyeti düşük olduğu gibi çıt kırıldım bir şanzıman olmayıp, dsg gibi diken üstünde olmazssınız, ve 6 ileri eski tam otomatikleri gibi hantal kalmaz çift kavrama kadar hızlı kilitler ve açar, bu sebepten dizel otomatikle düz dizel arasında kafadana tıyorum yakıtta 1.5 litreyi geçmez o da şehir içinde şehir dışında az bile yakar düzden.
  • evet bende bu yeni ix35 okudum ama adı ix35 olmayacak sanırım ama orda ne yazıyor DCT (dual cloud transmission) sanırım honda dan alınmış honda kullanıyor dct yi hatta kiada da var, burada, bu konuda dikkat etti isen insanlar esasında crv deki zh hp9 a odaklanmış, benim konuyu açarken odak noktamda buydu yanisi şu; dört dörtlük sorunsuz bir otomatik dizel suv mu: honda crv

yoksa seçenek çok qashqaiye ne olmuş

diğer yandan bu ix35 de dct yerine eski tip 6 iler otomatik kullansalardı almayı düşünürdüm, tasarım on numara olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 24 Şubat 2015; 1:13:08 >
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Evet, Qashqai almaktansa, CRV 9 ileri otomatik alınabilir.

• Tekrardan anlatayım yeni gelecek CR-V 'de şanzuman Honda'nın değil ZF şanzuman. akıllı 4x4 160 hp 350 tork 9 ileri diyorum. zaten sırf şu verileriyle rakibi muadili benzeri örneği yok.

vergisi düşük, yakıtı düşük, performansı yüksek, donanımı yüksek ve 2.el i de olan bir model. daha ne olsun ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.