Bildirim
HONDA CRV 2.0 2012
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı günler honda crv lerde prins vsı2 kehien enjektörlü kiti size önerimizdir
detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com 02165749733 -
Aynı aracı brc ile kullanıyorum.Gayet memnunum.Butce sorunu yoksa prins de olur tabi ki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt olarak bilgi verebilirmisiniz. şehir içi, şehir dışı ve ortalama ne yakıyor aracınız. -
Son olarak hesaplamadım.Fakat 40krs sehri ıcı yakıyor dıye dusunuyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Son olarak hesaplamadım.Fakat 40krs sehri ıcı yakıyor dıye dusunuyorum
Hocam aracını şehir içi kullandığın ve 12-litre yaltığını yazmışın.
Bı durumda 12-litre*5-tl benzin=60/100=0,60-kuruş yakıyor.
Lpg ile ortalama %40 tasarruf edersin (sakin kullanımda)
0,60*0,40=0,24-kuruş karın olur 0,60-0,24=0,36-kuruş yakarsın.
Uzun yolda ise yarısı kadar yakarsın takriben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 lt arkadaş söylemiş. Ben pek benzinde kullanmadım. Ilk aldigimda bir hesaplama yapmıştım. Fiyatlar değiştiği için kesin bir hesaplama yapmadim.
Bu işler birazda kullanimla alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet demekki şehir içi 40 krş yakacak, yada 35-40 arası. Uzun yolda iyi gözüküyor. Zaten uzun yolda 40 km denedim 90 km sabit hızla 6 litre yaktı ( benzin ) rampalarda yükseldi rampa aşağıda düştü ve sanki ortalama uzun yol 6.5 lite gibi. Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X