Merhaba arkadaşlar. Bir sıkıntım var. 2009 model crv arabamız var. 1 hafta önce durup dururken araba gaz kesti diyebilirim. Devir 3ten yukarı çıkamadı. Sonra bu tekrarlamaya ve geçmemeye başladı. Hem lpg hem benzinde oluyor bu sorun. Sanayiiye götürdüm ve sanırım vtec bozulmuş, parçayı bulması zor, çıkma takalım mı dediler. Fakat ben gene de bilenlere danışmak istedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bilgisi olan var mı? Ve vtec neden bozulur? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Daha dün böyle bir sorun okumuştum, unuttum. Vtec'in bozulmasının ne oldupunu anlamadım.Cr-v'nin 3000 devirde vtec açması normal midir?Siz en iyisi bir servise gidin birde orada gösterin ondan sonra gerekli ne yapılırsa yapılır.
KESİNLİKLE SERVİS TEN BASKASINA GOSTERMEYIN DERIM EN UFAK SIKINTI DHA BUYUK PROBLEMLER YARATABILIR GECMIS OLSUN UMARIM SORUN BUYUK OLMAZ..KESIN LPG ISIDIR BU..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme