Şimdi Ara

Honda CRX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yıllardır tutkunu oldugum bu arabayı alacak parayı denkleştirdim soonunda .. Sizce bu aracın + ve - leri nelerdir ?

Asagıda linkte verdiğim arac hakkında goruslerinizi almak istiyorum ..

http://www.araba.com/406332.html

Bu arac injeksiyonlumu ? yani dikkat etmem gereken neler olmalıdır bu tip bir aracta .. Yada bunu alma sunu al diebilceginiz bir araba varmı

• Alacağın araba iyice baktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Alacağın araba iyice baktır.

bak şimdi içime bi kurt düşer gibi oldu :) arac eski kabul ediorum :( ama nelere dikkat etmem lazım yani baktırırken ?? umarım bu forumda crx kullanıcısı vardır ve bikac fikir edinebilirim ..
  • Araba tabiki enjeksiyonlu, ve zamanının en iyi arabalarından. Bakımları tamamıyle yapılırsa bu gün çoğu arabaya tozunu yutturur. Bende çok severdim bu arabayı...

Düzeltme:

İlana baktımda araç pek temiz gibi görünmüyor. Sahibinin pek anlamadığı kesin. Lpg zaten öyle bir araçta hata.

Bu araç 1992 yılına kadar üretildi ve 1.6 ama 160 hp olan ( Vtec ve Si ) motorlularıda vardı. Ancak dediğim gibi ilandaki araç 1.6 100 hp. Hız olarak seni tatmin edermi bilmem...

İlandaki veya başka bir Crx'i alacaksan mutlaka iyi bir usta ile git, çünkü parça sıkıntısı çekebilirsin bu araç ile. Ayrıca bakımlarını düzenli ve tam olarak yaptırman gerekiyor. Yoksa adam gibi verim alamazsın. Son olarak sana tavsiyem 160 hp olan modelini bulup böyle yapmandır;

Honda CRX

Bunları yapmayıp, 1.6 100 hp alayım sadece crx olsun dersen bence alma çünkü nede olsa 90 model bir araç..

• bu araba bana biraz telmaşa gibi geldi. ayrıca bu spor bi araba. 100 beygir çok düşük bu araba için. bi yanlışlık var bu işte. birde böyle bir arabaya tüp taktırmak nasıl bir mantık. bu arabayı zevk içinmi alıcaksın yoksa ekonomik olsun diyemi. çünkü ikisi birden biraz zor. böyle bir araba alırken iyice araştır ve paranı uyanıklara kaptırma.
  • içine kurt düşsün diye demiyorum ama iyice baktır araca
  • 100 hp crx yok 1.6. crx lerde civic SI lardaki motorun aynı vardır. 1.6 136 hp. Aracın ağırlığı 890 kg. Depo kapasitesi 30 litre. 0-100 7.9 gibi bi rakam. Temizini bulmak için çok dolaşman lazım. Bu arabanın temizi ne 106 ne saxo dinler. Kazasız arama zaten. Şasiye darbesiz ise alınabilir. O arabadaki oturuş pozisyonu hiç bir arabada yok. İnanılmaz alçakta oturuyorsun, resmen yatarak kullanıyorsun. Temizini bulmaktan çok, az hırpalanmışını bulmaya çalış daha iyi. Ayrıca eksikleri tamamlamak, arabayı adam etmek için de 2-3 kagıt dursun bi köşede...İşin çok zor. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Launcher -- 31 Aralık 2006; 5:22:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    BMW E30 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkürlerr harbidende cok cok dikkatli olmam gerekirmiş anladıgım kadarıyla tesekkürler bilgileriniz için ... Biraz sogudum acıkcası yorumlarınızı okuyunca crxten .. Cunki aldıgım araba bana sorun cıkarmayacak turde olmalı 2 sene rahat rahat sorunsuz binebileyim o yuzden eledim bunu umarım baska araclar bulabilirim yine honda tercihimdir
  • Eğer bakımlarını yaptırırsan sorunsuz binersin isterse 1950 model olsun. Ama tamamen elden geçmek şartıyla...
  • O kasa Crx ler benim de hep hayalimdi ve bir arkadaşın dediği gibi araç 890 kg ve 130 hp'dir. Kalkışta geçemeyeceği çok az araba vardır, tabi bakımlı olmak koşuluyla. O model bir Crx'i temiz bulabileceğini sanmıyorum. Dedikleri gibi kazasız arama bence taklasızını ara. Crx gidip de duramayan araçlardan biridir. O hızlanmaya frenajı ve yol tutuşu zayıftır. Bakımlısını bulursan tam bir keyif makinesidir, sıfır konfor ama yüzde yüz adrenalin. Seçim senin, hayırlısı olur umarım.
  • merhaba bende bır crx kullanıcıyım arac 920 kılo olup 130 ps dır sıfır yuz 7.7 dır harıka bır aractır yanlıs aracı satın alırken darbesız olmasına dıkat etmelısın ayrıca motorunun saglam olmasınada dıkkat etmelsın en guzelı bır honda servısne baktırıp oyle al sonradan altından cıkamazssın mesela ben motor yaptırdım harkulade oldu ama 2mılyar 300 para harcadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.