Şimdi Ara

Honda ctx1300 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şuan aktif olarak motor kullanmıyorum 24 yaşındayım ortaokul ve lise yıllarında 100lük 150lilik cup ve commuter tarzı aktif olarak kullandım fakat otomobile geçince ara verdim motorsiklete. Ctx1300 kullanmayı çok istediğim bir makine fakat o tecrübeye sahip değilim 338kg ağırlığında 83hp. 4-5 sene içinde ctx kullanabilecek tecrübeyi edinmem için hangi tarz motor önerirsiniz 250liliklerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla 180kg'lık inazuma ile bir antremana başla derim :D

Seyahate gideceksen eşinle & kız arkadaşınla al arabanı git.. Tek tabanca takılıcam her yerde durucam, gezicem tozucam diyorsan binbir çeşit 20-30k'lık canavar gibi motorlar var. Gidipte 55k para verip üstüne 350kg'lık makinayla uğraşıp oda yetmez gibi yavaş hızlarda gidiceksin buda 30-40km hızlarda 1300cc'nin sıcaklığının senin billurları pişirmesi demek.

İyi hoş güzel ama mantık çevresinde düşünmek lazım.
  • GoMarksman G kullanıcısına yanıt
    İnazuma çok tavsiye edilen kullanılan konforlu bir makine araştırdığım kadarıyla.

Peki bmw g650 gs için ne dersiniz?

Motor gücü sınırlandırılmış olarak kullanılabiliniyor 34hp 47nm tork maks hızı 145kmh olarak. 188kg ağırlığında. Uzun yol için sanırım daha uygun olur ve uzun yıllar değiştirmeden kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksileri ağzıma ağzıma vurmuşlar ^^

-Sorunuza gelirsek. Bahsettiğiniz motor hakkında bilgim yok çünkü enduro motorlarla aram yok. Büyük ihtimal amortisörleri serttir ve sizin bahsettiğiniz motor tipiyle zerre alakası yoktur.

-CC olarak ve güç olarak kafanızı takmayın. Supersportlar gibi düşünmeye gerek yok yani şunu yaptım tekere geldi bunu yaptım arka kaydı pek olmaz. 1 aylık motor akedemisinde ders alarak rahatlıkla 600-700cc'lere binebilirsiniz ki ağırlık yüzünden zaten ivmelenmeleri falan çok düşük olacak kaldı ki tur motorlarının büyük kısmı gaz tepkisinden belirli ölçüde mahrum tutulur.

-Gel gelelim ben sport touring motorlarıyla ilgiliyim ve severim ama sizinkinin türü başka ve alt liglerde onlara benzeyen ve onların büyüklüğünde olan motor yok hocam. Yani tavsiye veremiyorum çünkü 20-30k'lık tüm tur motorları yarı supersport sayılabilecek güçte ve atiklikte. Sizinkiler cidden böyle avrupa turunda 3000-4000km'lik seyahatlerde hakkını verebilecek motorlar.

Benim o lig hakkında bilgisizliğimden de kaynaklanıyor olabilir ama yardım isterken bütçe - amaç - tür belirtmeniz yardımcı olacak arkadaşlar adına daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoMarksman -- 16 Ağustos 2015; 6:21:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.