Şimdi Ara

Honda da kampanya nerdeee. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vala adapazarı honda catır catır satıyor adamlar 1 haftada 7 araç satmış.
    04.12.2009 tarihinde bende aldım premium düz vites 41000 tl ye anlaştık aracı garja çektik plakaları pzt günü hallolcak.

Adapazarından Honda civic almak için 3 ay önce görüşmeye gitmiştim.Tek kuruş düşmediler 44.500 liste fiyatından(premium otomatik).Çoğu yerdede 43 bine düşerken.Ben 42.250 ye almıştım.Dedim bu adapazarındaki bayi nasıl satış yapıyor.Demek orada hondaya merak fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Bu bir nedir? Bilen var mı?

Honda da kampanya nerdeee.

el traktörü
  • honda bana kalırsa son kozlarını oynuyor.ötv indirimi dediler indirim gelir gelmez yaptıgı zamlala eskiden daha ucuza aldıgın modeli ötv indirimi ile birlikte olmasına ragmen daha pahalıya sattılar 10 ay önce elegance düz vitesi 40 bin tl ve üzerine tonla hediye veriyorlardı ne olduda fiyat bu seviyeye çıktı hala anlamış degilim.bu adamlar 4-5 yıldır kampanya yapmadı benim takip ettigim sürede bundan sonrada yaparsa ya batıyordur yada fabrika kapanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80honda253

honda bana kalırsa son kozlarını oynuyor.ötv indirimi dediler indirim gelir gelmez yaptıgı zamlala eskiden daha ucuza aldıgın modeli ötv indirimi ile birlikte olmasına ragmen daha pahalıya sattılar 10 ay önce elegance düz vitesi 40 bin tl ve üzerine tonla hediye veriyorlardı ne olduda fiyat bu seviyeye çıktı hala anlamış degilim.bu adamlar 4-5 yıldır kampanya yapmadı benim takip ettigim sürede bundan sonrada yaparsa ya batıyordur yada fabrika kapanıyordur

japon yeni paritelerini incelerseniz neden böyle olduğu konusunda fikriniz olaiblir
  • quote:

japon yeni paritelerini incelerseniz neden böyle olduğu konusunda fikriniz olaiblir

Honda Civic Türkiye'de üretiliyor.Kurlar bağlamaz fiyatını.Jazz,yada Accord,City falan derseniz tamam,çünkü ithal onlar.Oysa yerli Civic için japon yeninin etkisi olmaz .
  • Kampanya mı? CRV'nin fiyatı neredeyse 81.5K TL olmuş.. Sanki bana son 1 haftada artmış gibi geldi.. Ben Honda dan kampanya beklemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakaydın

quote:

Honda Civic Türkiye'de üretiliyor.Kurlar bağlamaz fiyatını.Jazz,yada Accord,City falan derseniz tamam,çünkü ithal onlar.Oysa yerli Civic için japon yeninin etkisi olmaz .

şirket japon şirketi etkisi olmaz ne demek arkadaşlar. japonyadaki adam TL cinsinden bakmıyor olaya yen olarak bakıyor. Elbette etkisi olacak elbette fiyatta farkedecek.
    Honda Civic de Jazz ya da Accord kadar bir etkisi olmayabilir ama etkisi olacaktır sonuçta.
  • quote:

quote:

hmm.. motor da TR de üretiliyor o halde.. Hatta şimdi siz Civic lerin ön cam larının da TR de üretildiğini iddia edersiniz..

üretim ile montaj arasındaki farkı da bizden çok daha iyi biliyorsunuzdur siz kuvvetle muhtemel..

bence siz herkesten daha iyi biliyorsunuz..

iyi günler

• bugün Damla Honda bayiinden mesaj geldi, 3500 tl ye varan indirimler ver 0.99 faizli krediler için yetişin diye ....
  • quote:

quote:

Türkiye'de birleştiriliyor araç, üretilmiyor. Eğer öyle olsaydı çok daha ucuz olurdu. Belki ufak tefek malzemeler parçaları burada yaptırıyor olabilirler ama ülkemizde aracı birleştiriyorlar yani (made in turkiye yazsa bile).
  • camlarında "paşabahçe" yazıyor yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

camlarında "paşabahçe" yazıyor yaw

:) vay be konu nereye gidiyor:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

quote:

quote:

hmm.. motor da TR de üretiliyor o halde.. Hatta şimdi siz Civic lerin ön cam larının da TR de üretildiğini iddia edersiniz..

üretim ile montaj arasındaki farkı da bizden çok daha iyi biliyorsunuzdur siz kuvvetle muhtemel..

iyi günler

Fiat kendisi motor üretemiyor mu , neden Linealarda Çin de üretilen motor kullanıyor?Hintli Tata henüz Türkiye'ye gelmeyen yeni kasa İndica'da kendi motoru V2 yerine Fiat'ın multijet motorunu tercih ediyor.

şimdi bu durumda onlar da hep montaj yapıyor,daha doğrusu dünyadaki hemen hemen %80 tüm otomobil fabrikaları da montajcı zaten, değil mi?

saygılar benden

• quote:

Orijinalden alıntı: can206

Bütün firmalar 0,70 faizle krediler, ötv bizden gibi kampanyalara başladılar ancak Honda da hala bir kıpırdama yok ! bu şekilde bir satış stratejisini anlamak mümkün değil.

Bu konuda bana destek verenler yapsınlar...

Sayın arkadaşım, yapıyorlar ya kampanya...

Bakıyoruz Honda'nın web sitesine; ne görüyoruz ana sayfada?

"Eylül Fırtınası Devam Ediyor! Yeni Civic Sedan'lardaki ÖTV fırsatı için tıklayın, size ulaşalım."

Yani diyor ki; "Normalde bu araba 50.000 TL'den aşağı değil ama size kıyak yapıyoruz, Eylül fiyatlarıyla verip ÖTV'nin bir kısmını biz ödüyoruz!"

Müşterisi "kampanya yap!" diye yalvaran firma daha ne yapsın? Vallahi bu koşullarda zam yapsa bile yeridir...

• Heralde Doğuş Otomotiv'den transfer var Honda'ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

quote:

quote:

iyi günler

Fiat kendisi motor üretemiyor mu , neden Linealarda Çin de üretilen motor kullanıyor?Hintli Tata henüz Türkiye'ye gelmeyen yeni kasa İndica'da kendi motoru V2 yerine Fiat'ın multijet motorunu tercih ediyor.

şimdi bu durumda onlar da hep montaj yapıyor,daha doğrusu dünyadaki hemen hemen %80 tüm otomobil fabrikaları da montajcı zaten, değil mi?

saygılar benden

bursanın neden sanayisinin kalkındığı hakkında fikrinvar mı?

tofaş(fiat) ve ford için fabrikaya üretim yapan kaç tane üretim fabrikası vardır sence?

fiat ve ford un % kaçı yurtdışından geliyor? %kaçı TR de üretiliyor?

şimdi honda ya dönelim.. aynı şeyleri onun için de düşün, fiat ın neden türk üretimi, honda nın neden montaj dendiğini anlıyor olacaksın

uzatmaya gerek yok artık

• civiclerde kampanya yapmışlar.1 ay önce pazarlıklı 42 ye aldığım elegance düz vites şu an 40 500 pazarlıksız..mtv leride firmalar ödüyor
  • elegance otm+park sensörü 42 bin fiyat aldım,anlasmak uzereyim,sizce nasıl fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opdr

elegance otm+park sensörü 42 bin fiyat aldım,anlasmak uzereyim,sizce nasıl fiyat?

Gayet iyi,geçen yazın fiyatı.Rengi nedir acaba ?
  • ben fümeyi tercih ettim,
    aslında beyaz da hosuma gidiyordu,ancak cok dikkat çeker dusuncesiyle (malum cizen eden vs) istemedim.

bunun dışında siyah ve gümüs renk aternatfide vardı.siyah en çok satan renk,gümüş te biraz sıradanlaştırıyor diye düşünmedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.