Şimdi Ara

Honda da kampanya nerdeee. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: caucass

41 e veriyorsa hiç üşenmem gelir urfadan alırım valla

benim sadıç duymasın.ÖTV indirimiyle 42500 e aldım diye hava atıyordu taa mart ayından beri.Şimdi bu fiyat,hemde 41000.sakın duymasın
  • araç urfadan alınır,

cepte 1.500

benzin parası + yoldaki masraf + aracı alır almaz uzun yola vurma durumu + yoldaki kamyonlardan seken taşların sıfır oğlu sıfır arabaya vurması + sonuçta istanbulda evin önüne çektiğiniz "sıfır km" aracınızın kaput ve tamponu taş içinde..

psikolojik olarak ucuza almış olabilirsiniz.. astarı yüzünden pahalıya patlar ama..

ha bu arada, arabayı teslim aldığınızın ertesi gün de 1000km bakımına gitmeyi unutmayın..

ne kadar mantıklı urfadan 1500 ucuza araç almak???
  • Arkadaşlar,Urfa'ya gitmeye gerek yok,41.500TL fiyatı sıkı pazarlıkla Balıkesir Şen,Aydın Onur ve İzmir Çamkıran'dan aldım,yanında cam filmi,park sensörü ve kauçuk paspas hediyesinde de direttim,hepsini okeyleyen Balıkesir ve İzmir Çamkıran oldu,ben İzmir'den aldım arabayı.(Sadece ellerinde bir tane beyaz vardı,onu da 42.500'den aşağı inmediler,bu fiyata da satmışlar,ben füme aldım,içi açık renk döşeme)
    Bu arada iyi dileklerinize teşekkürler,hepimize kazasız belasız yolculuklar inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

araç urfadan alınır,

cepte 1.500

benzin parası + yoldaki masraf + aracı alır almaz uzun yola vurma durumu + yoldaki kamyonlardan seken taşların sıfır oğlu sıfır arabaya vurması + sonuçta istanbulda evin önüne çektiğiniz "sıfır km" aracınızın kaput ve tamponu taş içinde..

psikolojik olarak ucuza almış olabilirsiniz.. astarı yüzünden pahalıya patlar ama..

ha bu arada, arabayı teslim aldığınızın ertesi gün de 1000km bakımına gitmeyi unutmayın..

ne kadar mantıklı urfadan 1500 ucuza araç almak???

VALLA GÜZEL SENARYO YAZMIŞSINIZ HER KİMSENİZ TANIMIYORUM AMA İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN DERİM SEN KAÇ KERE URFAYA GİTTİNDE YOLARIN TAŞLI OILDUĞUNU SÖYLÜYORSUN BU BİR.İKİNCİSSİ HER GECEN KAMYONDAN ARABALARA TAŞ ÇARPSAYDI KİMSE O YOLDAN GİMTEZDİ + YOL SON DERECE YOĞUN VE İŞLEK BİR YOL VIZIR VIZIR ARAÇLAR GİDİP GELİYOR İKİ BU FİYATA ARABA NERDE VAR ONU SÖYLE ÜÇ .... EZBERE KONUŞMAYIN LÜTFEN ALACAK ARKDAŞLARA DİYORUM BÖYLE EZBERE KONUŞANLARA KANMAYIN URFADAKİ HONDA BABAMIN BAYİSİ DEĞİL EN UCUZ ORASI VERDİĞİ İÇİN ONDAN YOKSA ZATEN KENDİM ALACAKTIM AMA ANİ ÇIKAN BİR ÖDEME YÜZÜNDEN ALAMADIM .

• AYRICA BİZ BURDA YARDIMLAŞMAK İÇİN BURDAYIZ BEN KENDİ KENDİME DEDİM BEN ALAMIYORSAM ALACAK ARKDAŞLARA FAYDAM DOKUNSUN DİYE YAZDIM BAŞTADA BAKARSAN BEN 40000 LİRAYA ARABA BULABİLRMİYİMDE ARKDAŞLARIMDAN YARDIM İSTEDİM ... BURDAKİ HERKEZİN BİLGİ PAYALŞIMI İÇİN BURDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM .SAYGILARR..
  • hoppalaaa.. yürü git al yahu bana ne.. kaç kuruşum var senin alacağın arabanın parasında.. araba alma stressi sardı herhalde seni..

istersen git urfadan al, o da kesmezse vandan al nerden alırsan al.. deli misin sen..

1-2-3 diye sıralamaya devam et sen aklın yolu bir 3 kuruş için ne alacağım aracı riske sokarım ne de ilk günden o kadar km yaptırırım..

kendin diyorsun yardımlaşmak için buradayız diye, ben de kendi fikrimi söylüyorum..
    3 günlük üyesin, honda konusunda tay tay yaparken bana bıdı bıdı yapma.. senin bildiğin kadar benim unuttum var saygılı ol!

kim ne yaparsa yapsın yahu bana ne.. kim nerden alırsa alsın ilgilenmiyorum artık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

hoppalaaa.. yürü git al yahu bana ne.. kaç kuruşum var senin alacağın arabanın parasında.. araba alma stressi sardı herhalde seni..

istersen git urfadan al, o da kesmezse vandan al nerden alırsan al.. deli misin sen..

1-2-3 diye sıralamaya devam et sen aklın yolu bir 3 kuruş için ne alacağım aracı riske sokarım ne de ilk günden o kadar km yaptırırım..

kendin diyorsun yardımlaşmak için buradayız diye, ben de kendi fikrimi söylüyorum..
    3 günlük üyesin, honda konusunda tay tay yaparken bana bıdı bıdı yapma.. senin bildiğin kadar benim unuttum var saygılı ol!
    kim ne yaparsa yapsın yahu bana ne.. kim nerden alırsa alsın ilgilenmiyorum artık!

Üç günlük üye olabirim bu demek değil ki senin benden akılı yada bilgili olduğun anlamına gelmez ayrıca benim bildiğim kadar unutuğun varmış belli bunamışsın saygıyıda unutmuşsun çünkü ben neden strese gireyim alırım yada almam ıben sadece burda birilini bilgilendirmek maksaydıyla kısacası faydam dokunsun diye yazdım .senin gibi eski üye olup ezbere konuşmuyorum.fikrini söylersin saygı duyarım ama yok efendim yoldan giderken kamyonardan taş fırlıyormuş yok şöleymiş insanlara yanlış bilgi vermenin anlamı yok tamamı.bilmiyorsan yorum yapmayacaksın sen kaç kere o yoldan gittinde senin aracına taş fırladı ???çok merak ediyorum ..

• bak birader..
    ben olabilecek şeyleri söyledim..
    honda konusunda senin bildiğin kadar benim unuttuğum var..
    bişey bilmiyorsun honda hakkında dünyadan haberin yok atıp tutuyorsun burada
    bu canına yandığımın arabanın boyası zayıf. yolda iri bir kum parçası gelse boyası atıyor kaputta. alınca anlarsın ne demek istediğimi.. hiç mi araştırmadın. onun için söylüyorum. kesin olabilir demiyorum olma ihtimalinden bahsediyorum. Türkiyenin yollarını florida miami otobanı sanıyorsun sen galiba.
    benim hangi yollara gittiğimi, nereye gidip gitmediğimi bilmeyerek ahkam kesiyorsun.
    sen daha çok biliyorsun, en çok bilen sensin..
    ok? relax?
    uğurlar olsun araban da hayırlı olsun, selametle
  • Neyse bu konu burda kapanmıştır.. uzatmanında anlamı yok zaten .senin bilgin sana benim bilgim bana. ben ayrıca senden bilgli olduğumu söylemedim ben sadece fiyat ve yol konusunda idda ettim.yoksa honda konusunda benden daha fazla bilgi sahibi olabilrsin saygı duyarım ama ben zaten teknik veya başka bir konuda bir şey idda etmedim sadece fiyatının uygunluğundan bahsettim ve her ne kadar yolarımız miamai yoları gibi olmasada senin dediğin kadar taşlı mıcırlı olmadığını söylemeye çalıştım. yoksa benim burda kimseyle ne tartışmaya nede kalp kırmaya niyetim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runmet -- 25 Aralık 2009; 17:16:40 >
  • arkadaşlar konu iyice dağıldı lütfen tartışmayın...
  • Mitsubishi lancer 34,500 TL,Toyota Corolla 33,500TL den başlarken Honda'nın kampanya vakti çoktan geldi de geçiyor.Chevrolet Cruze 33,000 TL lik fiyat avantajıyla 7000 adet satarak kendilerinin de bu kadar ilgiye şaşırdığını yazmışlar.Honda'dan tık yok .
  • Arabalar ucuzlasın tabi,itirazım yok ama,33.500TL'lik Corolla 1.33 motor,1.6 olsun dersen 37.900TL'den başlıyor,o da civic dream'den daha pahalı.Honda liste fiyatlarını değiştirmiyor,ama bayilere indirim uygulatıyor,ben liste fiyatından 5.000TL aşağıya aldım,şu an alanlar öyle alıyor,eylülde alanlar da uygun fiyatla aldı.
  • Bence kampanyanın alasını 4 ayda 3 kez yapan honda oldu.Eylülde kampanya ekimde ötv bizden ve aralıkta yine kampanya 4-5 bin ucuza bir çok bayide indirim yapılıyor yazılanlara göre.Daha ne yapsın adamlar.ben insignia için görüşmeye gittiğimde adamlar 55 bin lik araba için o kadarda zam yapmalarına rağmen 500 ytl indirim ancak yapabiliriz dediler.Şu an bence en iyi kampanyaları honda yaptı.Yanlız diğer araçlarında yapmıyor sanırım.Bu sadece civic ler için geçerli.
  • uygun fiyat için sivas bayi ile de bir görüşün derim.Telefon yerine yüzyüze olursa görüşme uygun bir fiyat alabileceğinizi söyleyebilirim.
  • Bu arada Urfa otobanı çok güzeldir. İstanbuldan Adıyaman'a kadar neredeyse bütün yol en az 4 şeritli otoban'dır. Aracınızı Urfa'dan alıp sakin bir sürüşle İstanbul'a gelirsiniz, hem rodajınız bitmiş olur, hem 1000 km bakımını yaptırırsınız, hem de arabanızla aranızda duygusal bir bağ oluşur. toplam 1,5 depo benzin harcarsınız (sadece dönüş) geri kalan para da yanınıza kar kalır. üstelik oraları da bir gezmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

Bu arada Urfa otobanı çok güzeldir. İstanbuldan Adıyaman'a kadar neredeyse bütün yol en az 4 şeritli otoban'dır. Aracınızı Urfa'dan alıp sakin bir sürüşle İstanbul'a gelirsiniz, hem rodajınız bitmiş olur, hem 1000 km bakımını yaptırırsınız, hem de arabanızla aranızda duygusal bir bağ oluşur. toplam 1,5 depo benzin harcarsınız (sadece dönüş) geri kalan para da yanınıza kar kalır. üstelik oraları da bir gezmiş olursunuz

= benim düşüncelerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.