sizce aksesuar olarak istenebilecek, seyler nelerdir satın alma sırasında arkadaslar?
quote:
Orijinalden alıntı: Opdr
sizce aksesuar olarak istenebilecek, seyler nelerdir satın alma sırasında arkadaslar?
Park sensörü, bagaj havuzu, egzos nikelajı, kapı eşik nikelajı, kauçuk paspas ek olarak(çoğunda sadece halı paspas veriyorlar sadece) Bunlardan ne kadarını koparsan kardır. Ben 2008 de bunların tamamını almıştım hediye olarak.
Alabilsem kararan dikiz aynasıda alırdım ek olarak, ancak fiyatı pahalı olduğu için vermezler , fiyatı 500 TL civarıydı geçen yaz.
ben de aldığım hediyeleri yazayım 2009 ocak ta
mtec xenon kit uzun farlara, park lambalarına ve sislere mtec beyaz ampul cam filmi park sensörü ön ve arka kırmızı honda logosu egsoz nikelajı kauçuk paspas
jazz da indirim yaparlar mı sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: özbalkesli
quote:
Orijinalden alıntı: can206
Bütün firmalar 0,70 faizle krediler, ötv bizden gibi kampanyalara başladılar ancak Honda da hala bir kıpırdama yok ! bu şekilde bir satış stratejisini anlamak mümkün değil.
Bu konuda bana destek verenler yapsınlar...
Sayın arkadaşım, yapıyorlar ya kampanya...
Bakıyoruz Honda'nın web sitesine; ne görüyoruz ana sayfada?
"Eylül Fırtınası Devam Ediyor! Yeni Civic Sedan'lardaki ÖTV fırsatı için tıklayın, size ulaşalım."
Yani diyor ki; "Normalde bu araba 50.000 TL'den aşağı değil ama size kıyak yapıyoruz, Eylül fiyatlarıyla verip ÖTV'nin bir kısmını biz ödüyoruz!"
Müşterisi "kampanya yap!" diye yalvaran firma daha ne yapsın? Vallahi bu koşullarda zam yapsa bile yeridir...
tüm modellerde kampanya olması gerekmez mi? neden civic?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: özbalkesli
quote:
Bütün firmalar 0,70 faizle krediler, ötv bizden gibi kampanyalara başladılar ancak Honda da hala bir kıpırdama yok ! bu şekilde bir satış stratejisini anlamak mümkün değil.
Bu konuda bana destek verenler yapsınlar...
Sayın arkadaşım, yapıyorlar ya kampanya...
Bakıyoruz Honda'nın web sitesine; ne görüyoruz ana sayfada?
"Eylül Fırtınası Devam Ediyor! Yeni Civic Sedan'lardaki ÖTV fırsatı için tıklayın, size ulaşalım."
Yani diyor ki; "Normalde bu araba 50.000 TL'den aşağı değil ama size kıyak yapıyoruz, Eylül fiyatlarıyla verip ÖTV'nin bir kısmını biz ödüyoruz!"
Müşterisi "kampanya yap!" diye yalvaran firma daha ne yapsın? Vallahi bu koşullarda zam yapsa bile yeridir...
tüm modellerde kampanya olması gerekmez mi? neden civic?
Şu an için Türkiye honda'nın lokomotifi de ondan.
mesela City'de bir kampanya çoktan yapılmalıydı,fiyatı yüksek kalıyor ama adamlar kaç tane city satıyor ki? Civic ise sürümden kazandırıyor adamlara.
merhaba arkdaşlar, bende honda cıvıc elegance otomatik vites almak istiyorum ama liste fiyatları çok pahalı ben sadece şunu öğrenmek istiyorum bilgisi olan arkdaşım vardır belki.40000 tl ye Honda civic Elegance otomaktik vites alabilrmiyim ? Bildiğiniz bayii varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum
KArdeş O Fiyata Olamaz bence,1 Hafta Önce 40 500'tl Premıum Otomatik Siyah Renk Aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Sarons
KArdeş O Fiyata Olamaz bence,1 Hafta Önce 40 500'tl Premıum Otomatik Siyah Renk Aldım
4 bin tl indiler mi?
Bir sürü bayiyi aradım,40.000'e alamazsın,ben 41,500'e anlaştım,verdim kaporoyu,elegance otomatik vites,hayırlısı olsun artık...
düz premium gel 38 e verelim diyorlar.(pazarlık yapmıştık önceden)
dün yakıt almak için Topkapı Honda Cem in yanındaki Shell de idim.. şöyle uzaktan bir baktım içeriye doğru kalabalıktı en aşağı 20-25 kişi rahat vardı yani içeride..en çok satılan model civic sedan galiba, honda cem in otoparkında(tramvay yolunun arkasında kalıyor) 20 taneye yakın civic vardı :)
quote:
Orijinalden alıntı: lord66
düz premium gel 38 e verelim diyorlar.(pazarlık yapmıştık önceden)
bu civic ne zaman kasa değiştirecek yaklastı galiba...
arkadaşlar yanlış anlamazsanız bende bir fikir belirtmek isterim. honda gerçekten müthiş araba, yol tutuşu olsun, görüntüsü olsun vs.. ama daha forumun bir önceki sayfasında honda almış ve problemlerle karşılaşmış birçok arkadaş var. kaza yapmış ve servislerinden muzdarip olmuş bir sürü kişi mevcut. 2 aydan beri 1 kapı kolunu bekleyen arkadaşlar mevcut. güzel araba ama servislerinin kötü olduğu söyleniyor. burası türkiye o kadar para verdiğiniz arabanıza allah göstermesin dallamanın teki gelir patlatır. 2-3 ay bir parça mı bekleyeceksiniz. kendim hyundai kullanıyorum asla ikisini kıyaslamam terbiyesizlik olur. alırken güzel ama servisleri çektiriyor. bunada dikkat etmek gerekmez mi? yoksa rabaya birşey dennez allah çarpar.
quote:
Orijinalden alıntı: genceozer
Bir sürü bayiyi aradım,40.000'e alamazsın,ben 41,500'e anlaştım,verdim kaporoyu,elegance otomatik vites,hayırlısı olsun artık...
kardeş hangi bayiiden anlaştın yardımcı olursan çok sevinirim .şimdiden teşk.ayrıca hangi renkte anlaştın?
quote:
Bu arada hayırlu uğurlu olsun allah kaza beladan korusun .iyi günlerde kulan.
quote:
hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.
Elegance otomtk çok zor 41 500 tl hangi bayi bu S
[
quote:
Orijinalden alıntı: Sarons
Elegance otomtk çok zor 41 500 tl hangi bayi bu S
[
kardeş urfa daki bayiiyle görüştüm hemşerim kendisi elinde bir tane gümüş gri kalmış 41.500 verebileceğini biraz daha sıkı pazarlık yapılırsa 41 e verebilir aslında ben alacaktım ama hesapta olmayn bir ödeme yüzünden alamadım bari almak isteyen arkdaşlara faydam dokunsun istedem . bu fiyatın da altında kimsenin verebilecğini sanmıyorum . Faydam dokunduysa ne mutlu bana benim haylerim başka zamana ertelendi kısmet değilmiş.
41 e veriyorsa hiç üşenmem gelir urfadan alırım valla