< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Ekim 2024; 11:3:59 > |
HONDA E:HEV HİBRİD SİSTEMİ NEDİR? TOYOTA HEV HİBRİD SİSTEMİNDEN FARKI NEDİR?
-
-
Hocam kimse merak etmiyor sen anlatma derdindesin -
Merak edenler için güzel bir paylaşım teşekkürler.
-
Bana gelen sorulardan, kimsenin daha toyotanin sistemini bile tam bilmedigini fark ettim, hibrit arac alma arefesindeki herkes merak eder neden etmesin? -
Detayları merak ediyordum, gayet güzel bir paylaşım.
-
Genelde Toyota daha az yakıyor, honda ise biraz daha iyi performans veriyor (2.5 litre RAV 4 hibrid 2 litre CRV hibridden az yakıyor
-
Evet 1.5 yariste, 1.5 jazz dan 0.5 litre kadar az yakiyor. Ama tabi arada agirlik farki da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Ekim 2024; 10:43:44 > -
jazz dan bayacak kadar bahsettiğin için sana söylensem da güzel paylaşım hocam eline sağlık -
gaz tepkimesi nedir? tepkime dediğin kimyada olur
gaz tepkisi olacak o, böyle anlamsız bir alışkanlık var yanlış kullanılan.
-
Duzeltiyorum baska varmi yanlis terim? :) -
bataryası kaç kw bu honda hibritlerin hocam?
misal reno kapçuk modeline mild hibrit dediği 1.3 motorlusuna 0.3kw batarya koymuş, birkaç tane şarjlı kalem pili izolabantla sarıp koymuş gibi, 0.3 nedir arkadaş! 1.5kw veya 5kw batarya koyan markalara kızıyordum az diye. mesela plug-in hibrit seal u byd 18kw batarya koymuş misal, 80km götürür diyor ki götürür zaten ama plug-in olup da dışarıda şarja takacaksak da en azından 150-200km menzil bekliyor insan. 90kw bataryalı araç kullanınca tamamen elektrikli de olsa bizimkisi onu da az buluyoruz, 130kw koysalar da 750km menzil olsaydı keşke diyoruz (gerçi bana togg haftada bir şarj yetiyor günlük kullanımda ama neden iki haftada bir olmasın! ), 0.3kw yarım kw bile değil, dalga geçmek gibi geliyor insana
honda teknik detaylarda batarya boyutunu yazmamış. sizin bilginiz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Ekim 2024; 12:18:19 >
-
0.86kWh
-
arkadaşın dediği gibi 0,86 kwh.
hibrit araçlarda genelde böyle zaten.
-
Toyota'nın mekaniksel anlamda parçalarının çok az olması onu daha cazip hale getiriyor gözümde. Honda da güzel ama kasnak, kayış vs gibi geleneksel parçaların kullanılması ileride daha fazla masrafa Yol açacaktır. Mekanik=ömür sonuçta. -
Üstad başka biri olsa anlardım da seni nasıl çizdiler çok merak ediyorum
-
https://www.youtube.com/watch?si=10MKpetgZ_Gu_nJz&v=M4jqnrrrd7E&feature=youtu.be
-
forumda bir grup arkadaş! var. kalabalık olunca haklı olduklarını sanan , onlardan birine haddini bildirirken ( tamamen hakaretten uzak bir şekilde tabi) onunla beraber durduk yere bende ceza aldım.
bir örneği 2 mesaj yukarıdaki arkadaş gibi durduk yere sataşan taciz eden tipler.
insan bazen kaale almaması gerekenleri kaale alınca kendisi de zarar görüyor yapacak bir şey yok.
hayırlı günler.
-
Üstad geçmiş olsun,
Onun gibileri hiç kaale almamak gerek senin de dediğin gibi, ben de bir zamanlar onun gibi sataşıp taciz eden tipleri kaale alıyordum artık almıyorum, çoğu forumu sabote edip trollemeye gelen tipler, bunları görmezden gelip geçiyorum.
Hayırlı günler dilerim.
-
desteğiniz için teşekkür ederim size de iyi günler.
Hocam kimse merak etmiyor sen anlatma derdindesin
|
Merak edenler için güzel bir paylaşım teşekkürler. |
Bana gelen sorulardan, kimsenin daha toyotanin sistemini bile tam bilmedigini fark ettim, hibrit arac alma arefesindeki herkes merak eder neden etmesin?
|
jazz dan bayacak kadar bahsettiğin için sana söylensem da güzel paylaşım hocam eline sağlık
|
Benzer içerikler
- ankara chevrolet servis tavsiye
- wd-40 zararları
- subap itici sesi
- atmosferik motorlu araçlar
- kar çorabı işe yarıyor. mu
- kia ev9 menzil
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- bmw ix2 2024 fiyat
- mg es5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X