|
Honda, elektrikli spor coupe konsepti Prelude'u görücüye çıkardı

-
-
Konsept olduğundan emin miyiz bunun?
Sanki 6 ay sonra piyasaya sürecekler de konsept kisvesiyle nabız yokluyorlarmış gibi geldi bana :D
-
Cok guzel duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honda beni heyecanlandırırdı...
artık ne motoru ne arabası...
böyle olacağını ummazdım...
ama hayat işte neler gösteriyor insana
-
Ne konsepti ya içi tamamen CİVİC gibi. Zaten drive ve power trainleri de CİVİC le birebir aynı olacak.
Böyle Concept car mı olur.
2.0 motoru Amerikada 30-37 bin dolar arası fiyata sahip olucak ki 30 bin dolar bile ucuz değil yeni Prelude için. burda algı bozuk egea alamassın 30 bin dolara ama durum böyle dünyada.
Eski Prelude ile alakası yok.
Honda zorlanıyor araba satmakta anladığım kadarıyla haliyle pahalı ve lüks tutmuyor Prelude u satılsın para gelsin diye anladım. Tabi bu bizim için yine geçerli DEĞİL=)
Vergi sisteminden son derece memnun millet ne %80+20 nede %150+20 ile Prelude un ne 1.5 ini ne 2.0 ını türkiyeye getiremessiniz.
1.5 belki bir ihtimal ondada elin 20 yaşında amerikalısının 30 bin dolara beğenmeyerek aldığı sorunsuz 2.0 motor Hondanın muhtemelen fuel dilution üretim hatalı 1.5 ine 2-3 mislini kuyruklara girerek alır, dediğim hata düzeltilmemişse de yıllarca hak arar durursunuz, sonuca ulaştığınızda zaten Prelude yine üretimden kalkmış olur ödediğiniz para da buhar olmuş olur diye düşünüyorum. Youtube da ve amerika kaynaklarda ki Honda 1.5 motor fuel dilution yani motor yağına benzin basma sorunu düzeltilmişse ve hayatın gerçekleriyle yüzleşik bir fiyat politikası izlenirse ne ala o ihtimaldede 1.5 motor Prelude u sevmek durumundasınız bu vergi sisteminde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X