Bildirim
honda euro cıvıc far sorunu olanlar buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_otoboya
s.a euro cıvıc çiler 96 model euro cıvıc aldım farları hiç göstermiyodu ne yaparım ne ederim derken kökten çözdük olayı ALLAH ın izniyle bi exnon son noktayı koyduquote:
Orijinalden alinti: ugur_otoboya
s.a euro civic çiler 96 model euro civic aldim farlari hiç göstermiyodu ne yaparim ne ederim derken kökten çözdük olayi ALLAH in izniyle bi exnon son noktayi koydu
t?k
-
Keşke nasıl yaptığınızıda anlatsaydınız bizde yapardık tşkler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende taktırdım.fakat çok göz alıyor.Tekrar söktürdüm.Çözüm değil gibi başka ne yapılabilir -
Belki farlar çok yukarı bakıyor diye göz alıyor olabilir mi? Bende mercek siparişi verdim yapacam bakalım
Sonuç aldiniz mi
Far camini söktuk mercegi yerlestirdik baglantilaeini yaptik far camii geri yapistirdik okadar ama gece gozume cok aliyodu bende soktum vizeye girerken narvanin 100 luk ampulunu taktim simdi iyi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X