Şimdi Ara

Honda Fun cvt 2012 yakıt tuketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasık 2 aya yakın bir sure once 0 km bir Honda Jazz aldım .Su ana kadar genel anlamda bir sikayetim yok aractan gayet memnunum , yol tutusu , performans , konforu vs her sey gayet guzel . )

Buraya kadar hersey guzel ...bir tek konu dısında... ,arabam su anda 2000 km de , ortalama yakıt tuketimimde bugune kadar en dusuk gordugum deger 7.7 onun dısında genelde 7.9 veya 8.0 .... ? arabayı sakin kullanan birisiyim genelde ,hız veya performans meraklısı degilim ...anlayamıyorum , bu arabayı almamda en buyuk etkenlerden biri olan yakıt ekonomisi o efsanevi 6 kusurlu hatta hatta bazılarının gordugu 5 kusurlu yakıt ortalamalarını neden ben goremiyorum ? bu degerleri gorenler arabalarını dumduz yerde universite kampusu icinde trafiksiz ortamda filan mı goruyorlar diye dusunmeye basladım..
    İstanbul trafiginde ne yaparsan yap bu degerin altına dusmuyor cunku ?

gorusleriniz nelerdir ?

Tesekkurler

• şenersongur süper ekonomik sürüş stili kursları var. bi araştırın isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabını anlayamadım pardon ??
  • Eğer çok yoğun trafikte kullanmıyorsanız tüketiminiz birazcık fazla. Hangi modda kullanıyorsunuz? Lastik basınçlarını kontrol edin, servise bir danışın. Bizim şirkette bir arkadaşta jazz, birinde de civic hb var, ikisi de 6-7 arası yakıyor istanbulda.
  • bence normal. 5-6 lar benzinli cvt için uzun yol dışında hayal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

Orijinalden alıntı: CarmaComa

Selam tekrardan
    En son yazdıgım gibi tercihimi Honda'dan yana kullandım ve yaklasık 2 aya yakın bir suredir kullanıyorum .Su ana kadar genel anlamda bir sikayetim yok aractan gayet memnunum , yol tutusu , performans , konforu vs her sey gayet guzel . )

Buraya kadar hersey guzel ...bir tek konu dısında... ,arabam su anda 2000 km de , ortalama yakıt tuketimimde bugune kadar en dusuk gordugum deger 7.7 onun dısında genelde 7.9 veya 8.0 .... ? arabayı sakin kullanan birisiyim genelde ,hız veya performans meraklısı degilim ...anlayamıyorum , bu arabayı almamda en buyuk etkenlerden biri olan yakıt ekonomisi o efsanevi 6 kusurlu hatta hatta bazılarının gordugu 5 kusurlu yakıt ortalamalarını neden ben goremiyorum ? bu degerleri gorenler arabalarını dumduz yerde universite kampusu icinde trafiksiz ortamda filan mı goruyorlar diye dusunmeye basladım..
    İstanbul trafiginde ne yaparsan yap bu degerin altına dusmuyor cunku ?

gorusleriniz nelerdir ?

Tesekkurler

1 aydır jazz kullanıcısıyım 1280 km de ortalamam 5.7 ki şehir içinde kısa mesafelerde kullanıyorum.
    uuzn yolda 3.7 lere kadar düştüm.şehir içinde 6.6 lara kadar çıktım.sizin güzergahtan kaynaklanıyo olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

şenersongur süper ekonomik sürüş stili kursları var. bi araştırın isterseniz

sesli güldüm walla doğru şener arkadaşımız 5-6 litrelerde diyordu her zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 Manuel Jazz'ım var.Yol bilgisayarı 6.9 gösteriyor tamamı Eskişehir şehiriçi kısa ama dik yokuşlu yollarda kullanıyorum.LPG takılı aracıma.Süper ötesi ekonomik kullanırım.Japonların yol bilgisayarları genelde lpg ye uyumlu demişlerdi.Yaklaşlık 7 litre lpg tüketimim var çok memnunum.Konuyu detaylı bilmiyorum ama Şener bey ne demişse doğru demiş.
    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.