Şimdi Ara

honda hb park sensörü ve xenon far

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul 4 Levent sanayi sitesindeki oto show'a 150 YTL'ye montaj dahil sesli,ışıklı ve mesafe göstergeli sensör taktırdım.küçücük ekranı aynanın hemen üstüne koyup mükemmel bir işçilik yaptılar.isterseniz 400 dolara (montaj dahil)xenon far kitide satıyorlar.ilgilenen olursa tel:0212 268 51 95

• araba ne marka.

quote:

Orjinalden alıntı: atirpan

istanbul 4 Levent sanayi sitesindeki oto show'a 150 YTL'ye montaj dahil sesli,ışıklı ve mesafe göstergeli sensör taktırdım.küçücük ekranı aynanın hemen üstüne koyup mükemmel bir işçilik yaptılar.isterseniz 400 dolara (montaj dahil)xenon far kitide satıyorlar.ilgilenen olursa tel:0212 268 51 95
  • honda hb 1.8i-shift
  • park sensörü ve xenonun markası ne arabanın arıza ışığı yanmadı mı keşke bunu yeni ciciv topicinde başlasaydın

quote:

honda hb 1.8i-shift
  • bencede bundan yeni civic topiğinde de bahset
  • nasıl bir ekran bu iki tarafında ki ledlerle ne tarafa daha çok yaklaştığını mı gösteriyor

quote:

istanbul 4 Levent sanayi sitesindeki oto show'a 150 YTL'ye montaj dahil sesli,ışıklı ve mesafe göstergeli sensör taktırdım.küçücük ekranı aynanın hemen üstüne koyup mükemmel bir işçilik yaptılar.isterseniz 400 dolara (montaj dahil)xenon far kitide satıyorlar.ilgilenen olursa tel:0212 268 51 95
  • çok hesaplıymış
    park sensörünü bende düşünüyorum ama mersindeyim malesef
  • ben aradım adamalr şimdi faturasız ve nakit 180 milyon diyorlar xenon far içinse 400 $ diyorlar ikiside uzakdoğu malıymış....

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.