Şimdi Ara

Honda Hırsızmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece araba değil hertürlü teknolijide japonların ne kadar ii olduğunu bilmeyen yok anca bi japon başka bi japonun muhendisni çalar gidip alman muhendisi ne yapsın ( sırf sana attım denzel)
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Valla böyle bir olay varsa demekki TOYOTA nın en kötü MÜHENDİSLERİNİ çalmışlar

HONDA TOYOTANIN TIRNAĞI OLAMAZ

toyotanın kullandığı vvt-i teknolojısı hondadan alınma bi teknolojı hatırlatıyım .. ya sen hıc honda kullanmamıssın yada bı gıcıklıın var hondaya karşı..
  • sanırım arkadaş arge mühendislerinden basediyorkardeş sen hiç arge nedir biliyormusn japonla kıyaslamısın
    denzelin altında a3 var corolla değil
    quote:

Orjinalden alıntı: selim82

sadece araba değil hertürlü teknolijide japonların ne kadar ii olduğunu bilmeyen yok anca bi japon başka bi japonun muhendisni çalar gidip alman muhendisi ne yapsın ( sırf sana attım denzel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwseverler -- 6 Mart 2007; 15:59:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: anshered

quote:

toyotanın kullandığı vvt-i teknolojısı hondadan alınma bi teknolojı hatırlatıyım .. ya sen hıc honda kullanmamıssın yada bı gıcıklıın var hondaya karşı..

Hayır gıcıklıktan değil Toyota dediğin bugün dünyanın en büyük üreticisi olacak bir marka.

O nedenle diyorum.

• tabiki bnde katılıorum ona ama honda da dunyanın en iyi motor yapan otomobıl fırması .. o kullandıın tabir ck yanlıs olmus dedm..
  • isterse baska gezegendede en büyük üretici olsa ne yazarr

quote:

quote:

quote:

Hayır gıcıklıktan değil Toyota dediğin bugün dünyanın en büyük üreticisi olacak bir marka.

O nedenle diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: vwseverler

isterse baska gezegendede en büyük üretici olsa ne yazarr

quote:

quote:

quote:

O nedenle diyorum.

Malik rahat dur..

• quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

quote:

Orjinalden alıntı: vwseverler

isterse baska gezegendede en büyük üretici olsa ne yazarr

quote:

quote:

quote:

O nedenle diyorum.

Malik rahat dur..

• quote:

Orjinalden alıntı: selim82

sadece araba değil hertürlü teknolijide japonların ne kadar ii olduğunu bilmeyen yok anca bi japon başka bi japonun muhendisni çalar gidip alman muhendisi ne yapsın ( sırf sana attım denzel)

Alman mühendis calşmış olsaydı bugun daha farklı yerlerde olabilirlerdi Görüyoruz arabalarını.
  • başlığı yanlış açmışsınız wv fanatikleri'nin yeri derseniz daha aydınlatıcı olur
  • kilitçi trafiğe takıldı heralde.
  • hırsızlık heryerde opel corsada 207 ninin çekik farlarını çalmış onlarda hırsız
  • ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..
    ama hala sıkıcı ve iticiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 6 Mart 2007; 20:20:47 >
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ya kaçırsa nolcak ya taknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..
  • quote:

ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..

gel seni yeni civice bindireyim beraber bi 5500 devir üstü görelim gör bakalım sıkıcı neymiş sevabına gezdircem bak gel
  • futbolcu mu bu yöneticiler kaçırıyor yahu, öyle şey olmaz bence.

olsa olsa transfer etmişlerdir.
  • heralde yazdığımı tam olarak anlamadın galiba ne yazdım ben.. teknik olarak iyiler ama tasarım olarak sıkıcı ve iticiler dedim...

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..

gel seni yeni civice bindireyim beraber bi 5500 devir üstü görelim gör bakalım sıkıcı neymiş sevabına gezdircem bak gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 6 Mart 2007; 20:51:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

Noluyor 5500 de ucuyor mu ? Sanki Alman arabalarında 5500 yok sadece civic de var.Altı üstü 125hplik araba.
  • nerde okumustunuz bunu toyota muhendislerini kaçırdıgını fln
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.