Şimdi Ara

Honda Hırsızmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..
    ama hala sıkıcı ve iticiler...

gel seni yeni civice bindireyim beraber bi 5500 devir üstü görelim gör bakalım sıkıcı neymiş sevabına gezdircem bak gel

Noluyor 5500 de ucuyor mu ? Sanki Alman arabalarında 5500 yok sadece civic de var.Altı üstü 125hplik araba.

• HONDA CİVİC 1.6 125HP 152NM TORK

VW GOLF 1.6 115HP 155NM TORK

FORD FOCUS 1.6 115HP 155NM TORK

RENAULT MEGANE 1.6 115 HP 152NM TORK

HONDANIN 10 BEYGİR İLE RAKİPLERİNE TORK FARKI ATMASI LAZIMKEN RAKİPLERİNİ BİLE GEÇEMİYOR BU KONUDA...

quote:

Noluyor 5500 de ucuyor mu ? Sanki Alman arabalarında 5500 yok sadece civic de var.Altı üstü 125hplik araba.
  • CAPONUN MALI TURKUN CENESINI YORARMIS.......................
  • en iyi araba kişinin kendi arabasıdır.
    boşuna konuşuyorsunuz.
    eskiden ben de broadway vardı,
    üstüne araba tanımazdım.bugun
    honda var,üstüne tanımam.yarın
    laguna 2 olacak,üstüne tanımayacağım.
  • yani diyorsunki doğrular yazmak yerine herkes kafasına göre fanatiklik yapsın.. çok yanlış dostum çok yanlış..

quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

en iyi araba kişinin kendi arabasıdır.
    boşuna konuşuyorsunuz.
  • BEN TANIRIM MESELA GOLFUN ÜSTÜ A3 DERİM BAŞKADA ZATEN LİDER ARAÇ KALMADI
    quote:

boşuna konuşuyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..

gel seni yeni civice bindireyim beraber bi 5500 devir üstü görelim gör bakalım sıkıcı neymiş sevabına gezdircem bak gel

var almanlarda da 5500 ama vtec yok 5500 o yüzden ayrıca alman arabaları da nerden çıktı?ayrıca ben ne uçuyor ne 180 hp dedim sadece 5500 devirden sonra kullanması zevkli anlamında dedim volkan_kolay ın sıkıcı demesine cevaben yazmıştım .direk alman arabaları diye savunmaya geçmen komik olmuş

• quote:

yani diyorsunki doğrular yazmak yerine herkes kafasına göre fanatiklik yapsın.. çok yanlış dostum çok yanlış..

quote:

boşuna konuşuyorsunuz.

volkan_kolay haklı ricardozonta halbuki bak onun yazdığına

"ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..
    ama hala sıkıcı ve iticiler..."

ne kadar da tarafız ve fanatiklikten uzak

• cevabımı sana yazdım ama okumadın galiba zaten şu altta yazdığım yazıyı dikkatli okusaydın anlardın dediğim ben yazdımki teknik olarak iyiler ama tasarım olark sıkıcı ve iticiler...

quote:

quote:

quote:

quote:

var almanlarda da 5500 ama vtec yok 5500 o yüzden ayrıca alman arabaları da nerden çıktı?ayrıca ben ne uçuyor ne 180 hp dedim sadece 5500 devirden sonra kullanması zevkli anlamında dedim volkan_kolay ın sıkıcı demesine cevaben yazmıştım .direk alman arabaları diye savunmaya geçmen komik olmuş

• ya işte o da bana şaşırtıcı geldi yeni civic e sıkıcı diyen çok nadir konforsuz diyebilirsin anlarım güvenli kötü diyebilirsin anlarım ama cidden inan bana sürüşü çok keyifli ve inan iç dış tasarımı bence çok başarılı belki de kendi aracım diye öyle düşünüyorum amacım marka fanatiklği yapmak değil zaten yapmaya çalışsam da siz almancılar hitler almanyası gibi heryerdesiniz(şaka) volkan doğru mesajını da tam okumamışım kabul sıkıcı ve iticiyi görünce direk dalmışım eski kasa için belki diyebilirsiniz de yeni kasanın tasarımı da iyi arkadaşlar kabul edin

• japon firmalarının çoğu son dönemlerde avrupa tasarımlarından örnek almışlardır zaten çoğu japon firmasınında avrupalılar ile ortak platforma girmesi bunun örneklerinden biridir..bana son dönemler avrupa tasarımlarını örnek almadan önce yapılan harika bir japon tasarımı gösterirmisin...

toyota corolla ile yıllardır uğraştı şimdi avrupa tasarımlarından örnek aldı araç kendine geldi ve avensiste öyle..

honda civic ile aynen özellikle hatchback modeli eski civic tasarımdan bi haber..şimdi avrupa araçlarına benziyor...

quote:

quote:

yani diyorsunki doğrular yazmak yerine herkes kafasına göre fanatiklik yapsın.. çok yanlış dostum çok yanlış..

quote:

boşuna konuşuyorsunuz.

volkan_kolay haklı ricardozonta halbuki bak onun yazdığına

"ya kaçırsa nolcak ya teknik olarak iyi olabilirler ama japonlar tasarım olarak tam bir felaket zaten yıllardır yaptıkları sıkıcı itici tasarımları avrupa araçlarından kopya çeke çeke anca düzeltebildiler..
    ama hala sıkıcı ve iticiler..."

ne kadar da tarafız ve fanatiklikten uzak

• tmm tmm almanlar en buyuk biz hırsısız tasarımları sızden calıoruz motorlarımızıda abarttık haklısınız kıskanıoruz arabalarınızı ondan bu hırcınlıımız .. kılıtleyn su konuyu artk ya neyı kıme ıspatlamaya calısıor agzı olan konusuo burda .. çıkarınızmı vr arkadaslar paramı alıosnz fırmanızdan ne yanı ne bu tamam krdesm araban guzelse guzel bin gez bısey dedıımızmı var ne saga sola satasıosun yok honda hırsız toyota dandik sanane yaw sanane onu seven ona biner bunu seven buna biner daha olurumu var bunun.. cahillik ötesi.. nediyim kalmadı forumun tadı
  •  Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

Honda Hırsızmı?

hepsi iğrenç baksanıza çok kötü kendi aracım bile çok kotuymuş .. soleyelımde kopya çeksınler biraz almanlardan..

Honda Hırsızmı?

ama ben yeri geldıınde bunada guzel dıorum .. hıcbızmn bılıp bılmeden konusmadm konusmamda..

sporum geregı butun araçları kullandm neyse o kım sorduysa yanıtladm .. fanatiklige cok kızıorm bılıp bılmeden konusmalar bnı şu guzel forumdan sogutuyor gıttıkce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 7 Mart 2007; 16:05:18 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.