Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde şehiriçi kullanım olduğunda ECO modu açık kullanıyorum.

Daha önce Scenic dizel aracım vardı ama bu aracın kullanımı çok daha zevkli ve insana gel beni kullan diyor. Benzinli olmasına rağmende bu tüketim de üzmüyor insanı. özellikle Civic de tüketimin 11 olduğunu düşünürsek :)
  • 2018 modeller 130.050 tlden satışa sunuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican1903 -- 1 Mart 2018; 18:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model için fiyat alan oldu mu? Paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disposable

2017 model için fiyat alan oldu mu? Paylaşabilir misiniz?

Bizim bayide belki 4-5 aydır yok. Sadece birkaç tane veriyorlar mış. Büyük bayilere daha fazladır. 2017 fiyatını bulabilirseniz sorarsınız.
  • 2017 model 127.500 tl ama stokta araç kalmamış olabilir..

• Ben bir ara stepne almak istedim ama bayilerde yoktu. 2017 model için yedek lastik alan var mı?
  • 2.500 TL fark için 2017 model almaya değmez. 2018 modeller 16 Mart tan sonra gelecek dendi. 2017 model Ankara Efe de bir tane beyaz renk var. Dışarıda duruyor.

• 2018 modelde herhangi bır fark olmayacağı söylendi ama tamamen tahmine dayalı bilgi verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Ben bir ara stepne almak istedim ama bayilerde yoktu. 2017 model için yedek lastik alan var mı?

sıfır araçta stepne mi yok?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lastik tamir kiti var. LPG taktırmak isteyenleri düşündüler herhalde.

• black exodus kullanıcısına yanıt
    Yok

• Merhaba,

Bende Toyota Yaris Hybrid var 2015 yılında sıfır olarak aldım. İçi segmentine ve dönemine göre gayet full olduğu için ve pek yollarda görmediğim için (WW Polo gibi...) tercih etmiştim.

Son bir aydır daha büyük (tercihen SUV, Crossover) bir modelle değiştirmek istediğimden araştırmalar yapıyordum. Öncelikle WW olmak üzere Alman arabalarını sevmediğimden, tabiki ilk olarak sınıfının lideri Qashqai'ye baktım ancak trafikte her 10 araçtan biri Qashqai olarak gördüğümde bende bir WW etkisi yarattı ve kronik sorunlarınıda okuduğumda vazgeçtim. Sonra Mazda CX3 e baktım çok beğendim ancak yedek parça maliyeti full paketinin fiyatı ve bir gün benzinliğe girerken yanımdan içinde bir apaçiyle beraber geçmesiyle birlikte kendisinden soğudum. (Head up Display çok güzel yalnız ).

Sonra sırasıyla Kuga ve Sportage modellerinide eledim. (Fiyat ve donanım nedenleriyle.)

Nitekim, HR-V full bir paket olduğundan ve muadillerine baktığımda fiyat olarakta makul göründüğünden dikkatimi çekti ve tüm yazılanları okudum. @Robinson Crusoe'un yaptığı detaylı yorumlar ve verdiği bilgiler çok yararlı oldu kendisine teşekkür ederim. (Takahiro Hachigo bu yazdıklarını okusaydı, Türkiye müdürlüğünü kendisine teklif edebilirdi. )

Aracı çok beğendim, donanım, tüketim, fiyat anlamında. Ama aklımda bir soru var, araştırdığımda 2018 de makyajlı kasası gelecek deniliyor, Honda'nın sitesinden baktığımda herhangi bir makyaj yok gibi görünüyor. Yada var da benmi ayrımını yapamıyorum bilemedim. Eğer makyajlı kasa gelecekse bu yıl içerisinde biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Bu konuda fikriniz/bilginiz var mıdır?

(https://www.ototeknikveri.com/haber/10426/honda-hr-v-2018-de-yenilenecek)

Ayrıca bir sorum daha var aracın koltukları rahatmı? Özellikle 5-6 saat aralıksız yol yapıldığında normalin dışında bacak ağrısı sırt, bel ağrısı hisseden oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforum -- 11 Mart 2018; 1:12:17 >

• oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabını veremem, HR-V em yok, Civic kullandığım için son döneme kadar HR-V ile ilgilendim. Şartlarım değişti. Sizinle benzer gerekçelerle bende aracımı her yerde görmek istemiyorum. Mazda CX3 e bakmışsınız, Subaru'nun VX sine baktınız mı? Orta paketi HR-V ile benzer. Eyesight güvenlik sistemi var ve 4 çeker, yeni kasa. Benzinli ve CVT olması ile diğer japonlarada benziyor. Dün Subaru bayisine gitmiştimde , dayanamadım yazayım dedim. Zevk renk, öncelik sonuçta.

• Subaruya baktım, 1.6i Xtreme, test sürüşlerinide izleyeceğim mutlaka ama ilk bakışta gözlemlediğim

Eksiler:
    Fiyat: +5000 daha pahalı,
    Doananım: Panaromik cam tavan, anahtarsız giriş-çalıştırma, uzun far asistanı yok
    Yakıt: Fabrika verileri ortalamada yaklaşık 1 Litre daha fazla,
    Performans: 0-100 km 13.9sn HR-V den daha az atik gibi görünüyor.

Artılar:
    Donanım: Multimedya ekranı daha fonksiyonel gibi, Ön Cam Sileceği Buz Çözücüsü
    EyeSight: Trafikte Hareket Uyarısı, Çarpışma Önleyici Gaz Kontrolü, Dengeli Sürüş Uyarısı

Tabi bu izlenimler tamamen sitede yazan verilerden oluşuyor, gerçek sürüş deneyimi çokda iyi/kötü olabilir bilemiyorum.

• 3 aydır bir HR-V kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, konfor, donanım ve fiyat olarak mudilerine göre en iyisi, performans olarak eğer, ben çok agresif değilim ani kalkışlar ve gaza yüklenince şahlanmak gibi takıntılarım yok diyorsanız oda eksi sayılmaz, benim için performansı yetersiz, düz yol arabası,
    bahsettiğiniz Eksileriden Ön Cam Sileceği Buz Çözücüsü, Trafikte Hareket Uyarısı var,

• Öyle uçsun kaçsın gibi bir düşüncem yok zaten sakin kullanırım, 10 dk geç olsun sağlam olsun hep düşüncem öyledir. Zaten eşimde kullanacak oda sakin kullanır.

Benim kafamdaki insanlara HR-V çok mantıklı bir araç, aslında uzun yollardaki konforu (rahatlık anlamında) ve yeni makyaj gelecekmi gelmeyecekmi bu konular önemli şuan benim için.

• Bende inşallah ya yeni vitara allgrip alacağım yada yeni hrv. Multimedya sorunu kafami karıştırıyor vitarada hrv de öyle sorunlar yok değil mi?

• oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Yalnız siz böyle yazınca aracı o kadar mı övmüşüm diye deli gibi açtım ilk sayfada kendi yazdıklarımı okudum, 1 senelik kullanımdan sonra ilk zamanlarda bırakın övmeyi bazı konularda bayağı haksızlık ettiğimi fark ettim Yani beni anca harakiri yapayım da bir daha foruma yazamayım diye alır işe

Haksızlık ettiğim konuların başında da sizin sorduğunuz konfor geliyor. Ben çok az uzun yol yapacağımı düşünmüştüm HR-V'yi alırken ama 1 senede yaptığım 15 bin kilometrenin yarısından çoğu uzun yol oldu ve genelde günde 10 saate yakın sürüşler gerçekleştirdim. 2018 makyaj konusunu hiç takip etmedim ama koltukların rahatlığı/genel konfor açısından araç kesinlikle çok başarılı

• Bu haftasonu 2017 model hr-v aracımla istanbul-Bolu arasında 670 km yol yaptım..gidişte full spor modunda ortalama 7.2lt ,dönüşte drive modunda ortalamam 5.3 lt benzin sarfiyatım oldu...gayet iyi.

Yol boyunca 2 tane hr-v'ye rastladım..

Dağ bayır bayağı bir tırmandım bu haftasonu ve çekiş olarak hiçbir sorun yaşamadım...

Hr-v japonyada makyajlı olarak satılmaya başlanmıs fakat çok az bir değişıklik söz konusu..ön farlarin sinyal ledinde ve ızgarada çok ufak değişıklik var dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor...makyajli kasa bildiğim kadariyla Avrupa ve Türkiyeye henüz gelmeyecek...esas ciddi makyaj 2019 yılı icerisinde olacağı söyleniyor.

• Siz aslında çok objektif yaklaştınız tüm konularda ama sizin saydığınız eksiler benim genelde sorun olarak görmediğim şeyler olduğundan olsa gerek, sadece olumlu taraflarını almış oldum.

Konfor konusunda da verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.

Birşey daha sorayım size bakım ücretleri ve servisten memnuniyetiniz nasıl? Ben Toyota servislerinden ve ücretlerinden hiç memnun değilim açıkçası. 6 sene garanti deniliyor bu garanti 2 seneden sonra neleri kapsıyor bilginiz varmı?

Makyaj durumu ise tek tereddütte kaldığım konu şu anda. 2019 ortalarında makyaj gelse aldığım araç 1 sene dolmadan güncellenmiş olacak. :((

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.