Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
99.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat listesi güncellendi dün. 2021 modeller yazdığınız fiyat. 2022’ler benim yazdığım fiyat. Bizim araçlar biteli çok oluyor. En son 2020 model yılı olarak satıldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt

Anladım. Her durumda ilk sayfada fiyat listesini kaldırdım. Bundan sonra aracın fiyatı 2. el piyasası neyse o işte.

• Continental Premium Contact 6'ları taktırdım. Daha yeterinde uzun kullanmadım ama belki ses olarak Goodyear'a göre üzebilir.

Şimdi çok garip bir şey yazacağım. Otopratik'te taktırdım lastikleri. Araç yıkanacak mı diye sordular. Üşendim başka yerde yıkatmaya, ihtiyaç da vardı olur dedim. Ayrıntıları verdim çünkü başka işlem yapılmadı; lastik değişimi, yıkama tek. Sağlam bir basınçlı suyu basıp geçtiklerini görünce canım sıkıldı ya iptal etmedim yıkamayı.

Aracı teslim aldıktan sonra rölantide bile böyle dizel araç gibi bir ses hissetmeye başladım. Normalde çalışması oldukça sessiz biliyorsunuz düşük devirlerde bizim aracın. Acaba motorda yıkama yaptılar bir hata mı oldu diye kaputu kaldırıp baktım, oraya su deymemiş. Belki ben yanlış algılıyorumdur, bir gariplik yoktur, emin olamadım HONDA HR-V(ANA KONU) Benzer deneyimi ya da fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Nisan 2022; 15:8:2 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    hondanin benzinli motorlari cok sessiz calisiyor. Fb7 civic calisirken, devir saatine bakilmadiginda calismiyor zannediyorduk.
    Ancak, hrv nin motoru biraz sesli calisiyor. Sanki lpg enjektor sesi gibi. Araci 12 bin de almistim ve sesi o zamandan beri ayni sekilde. Bir arkadasin araci var ona bakip gormek lazim durumu.

• halted__ kullanıcısına yanıt

Dün yazacaktım unuttum. Sanırım o gün bana öyle geldi, çünkü sonraki sürüşlerde o sesi duymadım. Belki de yeni lastiklerden dolayı garipsedim eve dönene kadar kısa sürüşte HONDA HR-V(ANA KONU) Sorun yok ama, problemsiz devam ediyoruz emektarla.

• Arkadaşlar 2016 hrv sabah soğukken marş basınca tuhaf bir ses geliyor. Böyle tıkır tıkır gibi sanki marş motoru sesi gibi. Benzer sorunu yaşayan varmı? Cuma servise götürecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Bilginiz olması açısındna yazayım, garantiden VTEC actuator kasnağı değişti. Normalde 19 bin tl'ye değiştiriyorlarmış. Garantisi devam edip böyle sorun yaşayan varsa garantiden çözsün derim

HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 25 Ağustos 2022; 12:1:21 >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Bende sorun yok ama olursa da garantinin sonuna yaklaştık, el mahkum parasını verip yaptırırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 25 Ağustos 2022; 12:11:39 >
  • 2022 modelinde yol çıkış azaltma ayarını kapıyorum ama aracı her çalıştırdığımda yeniden aktif oluyor. Kalıcı olarak ayarları nasıl değiştirebiliyoruz?

• Arkadaşlar 2022 Hybrid kullanan varsa araç hakkındaki deneyimlerini paylaşabilir mi acaba? 1 ay içerisinde araba alacağım inşallah, hrv hybrid style ile grandland ultimate arasındayım. Bulunduğum bölgede 1 kişide hrv hybrid var ama kendisi ile görüşme fırsatım olmadı. Buradan deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• anakha_turk kullanıcısına yanıt
    Sadece tek kişi, evli veya en fazla 1 çocuk varsa ve %90 oranında şehir içi kullanacaksanız rahat edersiniz HR-V harici çok şehir dışına çıkıyorsanız performans olarak hayatta memnun kalmazsınız.

Öncelikle teşekkür ederim. Yıl içerisinde birkaç kez şehir dışına cikiyorum. O da çok uzun yol değil 150-200 km arası. Ağırlıklı olarak şehir içi kullanıyorum. Ama şunu da merak ediyorum. Şehir dışı genelde Nigde-Erciyes ve Nigde-Mersin arası gidiyorum. Özellikle Mersin yolunda uzun süreli yokuşlar var. Bu yokuşlarda ki performansı nasıldır acaba? Mesela Pozantı Tekir arası 10-15 km dik yokuş var. Veya Erciyes yolunda 8-10 km ilk rampa var. Eğim yanlış hatırlamıyorsam %8. Burada beni çok yorar mi acaba. Çünkü şu an kullandığım araç Corsa 1.4 LPG li. Bu yokuşlarda kaplumbağa hızıyla cikiyorum. Yine öyle olmasını istemem.

• anakha_turk kullanıcısına yanıt
    Maalesef yine öyle hissedeceksiniz, test sürüşü yapın mutlaka bulunduğunuz ildeki bayide.

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Test sürüşü mutlaka yapacağım. Görüntü olarak en beğendiğim SUV modellerinin başında hrv var. Donanım olarak ta çok tatmin edici. Ama benim de aklımda hep soru işareti olarak bu performans durumu var. Hayırlısı bakalım. Tekrardan teşekkürler iyi günler dilerim.

• Merhabalar,
    2016 Exevutive 1.5 benzinli ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Saçma bir soru mu bilemedim ama arayınca da bulamadım... Direksiyonun sağında bulunan havalandırma izgarasının kapatma secenegi yok mu acaba? Sol taraftakinin altında cevirmeli dugme var ama sagdakinde yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    Evet yok, hayırlı olsun

Teşekkürler :)
    O ızgaraya telefon tutacağı takıyordum hep, sol tarafa takıcaz demek ki artık...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben o tarafı 20 derece gibi daha düşük bir sıcaklığa, sağ tarafı 26’ya ayarlıyorum. Telefonda ısınma problemi olmuyor, içerinin sıcaklığı dengeleniyor.

• Periyodik bakımlar ve zamana/km'ye bağlı olarak neler yapılacağıyla ilgili bir liste var mıdır? Aradım ama göremedim internette.

Buldum :)

Düzenledim, ekliyorum, başkasına da faydası olsun.

HONDA HR-V(ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.