Bir arkadaşım kafayı Honda HRV'ye takmış durumda.Bu aracı nasıl bilirsiniz ? Olumlu ve Olumsuz yanlarını yazabilir misiniz ?? Yardımlarınız için teşekkürler...
Çok bindim ama kullanmadım. Aracın sahibi arkadaşımın görüşü arabanın hiç gitmediği ve çok yaktığı. Ayrıca( 0 km almıştı)arabanın heryanından acaip sesler geliyor. Performans sıfır gerçekten. Bir de içi çok dar. O fiyatlara çok daha performanslı ve rahat binek araçlar alınabilir. 4*4 milletini oldum olası sevemedim zaten.
BİR 4*4 İÇİN ÇOK PAHALLI ÇÜNKÜ 4*4 E BENZEMİYO
Eksileri: İç malzeme kalitesi düşük Bagajı çok küçük Çok kısa bir süre sonra kasa değişecek Motor o arabaya küçük geliyor Yıkatmaya gittiğinizde arazi aracı parası istiyorlar ama o araba arazi aracı değil. Station'nun biraz irisi
Artısı ise: O fiyata 4x4... daha ne istiyorsunuz ki
Bir ara incelemiştim. İyi bir tarafını göremedim. Honda HRV nerden baksan tutarsızlıktır. Fiyat da dahil buna.
Normal kullanımda önden çeker bir araç sadece ön tekerlekler patinaja düştüğünde arkalara güç gönderiyor buda çok geç gerçekleşiyor. Bence parasının arabası değil.
ben kullandım arkadasımın dı.kullandıgım en ıyı araclardan dıyebılırım ınanılmaz konfor var.kımse bılıp bılmeden konusmasın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme