Şimdi Ara

Honda Jazz Araç alacağım. Otomatik Vites. Uygun Fiyat arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha önce Palio Getz Punto bakıyordum ancak şimdi kesin olarak karar verdim. Honda Jazz Otomatik vites araç alacağım. İnternette araştırdığım fiyatlarda 80.000 - 100.000 KM arasındaki araçlar için ortalama 23 Bin ile 26 Bin arasında değişiyor. Benim önceliğim 60.000 Km altındaki araçlar. Sizce 60.000 de bi Jazz ne kadar eder ?

• Jazz diye yola çıkanların çoğu şimdi mitsubishi colt a biniyorlar. "Bende dahil"

Jazz dan hiç bir eksiği olmayan ve daha uygun fiyata alabileceğin bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-09-colt-hasarsiz-yeni-sahibini-ariyor-35357727/detay

dikkatini çekerim 2009 model ve 29.000km
    ayrıca ilan sahibi yazmamış ama yan hava yastıklarıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toşu -- 27 Kasım 2010; 17:57:54 >
  • jazzın eski kasasını almaktansa(83bg) colt almak daha mantıklı.hatta makyajlı kasasında hız sabitleyici bile var. mitsubishi forumunda detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz sonrasında tercih sizin.
  • Cold o kadar iyimidir. Fiyatlarına baktım daha cazip duruyor ama sağlamlık yakıt tüketimi vs. açısından Jazz mı ? Cold mu Acaba ?
  • teknik verilerinde ne yazıyorsa onu yakıyormuş colt. sağlamlık açısından da hiçbir endişeniz olmasın. eğer jazz yeni kasa düşünseydiniz o zaman colt u bir kenara bırakalım derdim ben. ama madem jazz eski kasa olacak bence o zaman rakipsiz her türlü colt. yalnız ikinci eli konusunda sıkıntı olabilir,alıp satan arkadaşlar varsa daha iyi bilgilendirsinler bizi ama honda'nın azımsanmayacak ikinci el potansiyeli olduğu aşikar, mitsubishi colt bu konuda ne durumda kafamda soru işaretleri var(yan sanayi yedek parça konusu da muamma). bu hafta içinde colt'un otomatiğinin test sürüşünü yaptım,colt forumunda paylaştım arkadaşlarla izlenimlerimi. araç kendisine hayran bıraktı beni fiyat/performansXkaliteXiç hacim olarak. bence tek düşünmeniz gereken konu yedek parça ve ikinci el.bunları araştırın derim ben.
  • su linkteki araba ankarada olsa direk almistim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[detay_6][0]=136309&b[detay_6][1]=32466&b[country_id]=1&b[city_id]=6&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&b[page]=1&c2=3585&c=3585&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=23566&c2=23566

fiyatlara gel. I hate ankara
  • Yakıt tüketim konusunda zaten jezz ve colt başı çekiyorlar.
    colt AMT Ş.İÇİ 100km de 7.5 lt
    Ş.ARASI 100km de 5.0 lt
    sanırım ortalama tüketimde 6.5 lt

Sağlamlık konusuna gelince
    Hollandada mercedes fabrikasında smart ile aynı bantta üretiliyor.
    Yani Mercedes ve Mitsubishi ortak üretimi
    Şanzıman Alman devi getrag firması mercedesede şanzıman satıyor ve dünyanın en sorunsuz şanzımanını üretiyorlar.

2.El piyasası
    tabiki reno gibi wosvogen gibi değil. bunda temsanın hiç reklam yapmaması etkili oluyor.

ama temiz bir colt her zaman alıcı buluyor.
    uygun fiyatlar istendiğinde 1 günde satanıda gördüm haftada satanıda.

yedek parça konusuna gelince
    çoğu colt kullanıcısının bu konuda fikri yoktur eminim çünkü araç sıkıntı yaratmadığı için yedek parça çok sorun olmuyor.

parça fiyatlarıda jazz dan fazla değildir.
    hatta servis bakım fiyatları hondadan düşük olduğuna eminim
    ben 45.000 bakımını 190 liraya yaptırdım.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toşu -- 29 Kasım 2010; 2:22:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.