Şimdi Ara

Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.211
Cevap
53
Favori
110.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende İstanbuldan 25.000'e kadar elite jazz bakıyorum. Bulduğum an damlayacağım aranıza hemen :)
  • bende eski cazcılardanım
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 24 Ocak 2014; 17:28:32 >
  • umarım Temiz kazasız bir jazz Sahibi olursunuz.. Elimizden geldigince yardımcı oluruz..
    caucass Abi tam jazz cı olmuşsun..
    Saygılar..
  • Jazzcı kardeşler forumunun başlıkları görüntülemek için üyelik istemesi kötü oldu. Forumu inceleyip satılık var mı diye bakacaktım. Bakamadım. Biliyorum üyelik ücretsiz ve kolay. Ama o kadar çok foruma üye oldum ki uzun zamandır, ipin ucu kaçtı. Olur da düzgün bir jazz bulup alırsam üye olurum. Ama başka bir araba alırsam da gerek yok üye olmaya.
  • Şu ilandaki araç alınır mı arkadaşlar ?

http://m.arabam.com/ilan/4603182?resimid=19603844

Kaza kayıtlarından dolayı fiyatı düşükmüş. Biraz daha pazarlik olur sanirim arac basinda. Ama arac biraz yipranmis gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sorumu kendim cevaplayayım

Sanayide ustama baktırdım. Araba ölmüş, gömmeyi unutmuşlar dedi

• Hastanede idim okudum yazınını..

herşeyin bir degeri var degerinin altında satıyorsak veya alıyorsak mutlaka bir eksigimiz veya eksigi vardır..
    Adamın ihtiyacı vardır fiyatı düşürür aynı gün hata bir saat içinde satar.. (resmini verdigin araç farlarının rengi biri soluk)
    Sen işte bunu bulacan yada hakını vericen..
    Gecen sene bacanaga opel bulduk sakaryadan akşam altıda vardık bir boyacı birde motorustasından geçti aldık geldik aracı (satan genç abi vallaha temiz araba aldınız öyle böyle) aracın ederi degerinde idi.
    Bir muaineye girdi kilometre geriçekilmiş..
  • Sa.arkadaşlar bende fun jazz sahibi olmak ıstiyorum yardimci olursanız seviniriz

• ve A.s
    Ne kadar ayırdın araç için .. Bizlerde bakalaklı oluruz..
    Hayırlısı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Hastanede idim okudum yazınını..

herşeyin bir degeri var degerinin altında satıyorsak veya alıyorsak mutlaka bir eksigimiz veya eksigi vardır..
    Adamın ihtiyacı vardır fiyatı düşürür aynı gün hata bir saat içinde satar.. (resmini verdigin araç farlarının rengi biri soluk)
    Sen işte bunu bulacan yada hakını vericen..
    Gecen sene bacanaga opel bulduk sakaryadan akşam altıda vardık bir boyacı birde motorustasından geçti aldık geldik aracı (satan genç abi vallaha temiz araba aldınız öyle böyle) aracın ederi degerinde idi.
    Bir muaineye girdi kilometre geriçekilmiş..

Abi geçmiş olsun, hastane demişsin, hayırdır?
  • Zenginim
    rütün kontrol Ankilozan diye bir hastalıgım var.. İlaç felan yazdırdım
    Dikkatin için teşekür ederim.. kendine iyi bak
  • İçim kan ağlayarak, hiç istemeyerek Jazz arama işinden vazgeçiyorum artık :( Bendeki bütçenin istediğim gibi bir Jazz'a yetmeyeceğini anladım. yüzde 1 ihtimal bir fırsat denk gelirse gene alırım ama, hiç o kadar şanslı olmadım hayatımda. Kesin birisi benden önce alır. Valla ilan falan bile bakmak gelmiyor içimden. O kadar şartlandırmıştım kendimi :) Babam bakıyor ilanlara falan. Bulursa uygun bi araba alıp geçeceğiz artık napalım :(
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Her işte, hatta şerde bile hayır vardır gerçekten. Mesela aracı ustaya baktırmasaydınız hedeflediğiniz bütçe ile bir Jazz sahibi olacaktınız belki ama kısmetiniz varmış, zarara girmekten kurtulmuşsunuz. Belki şu anda sizi yıldıran bir durumdasınız ancak dilerim en kısa zamanda sizin için hayırlı ve en önemlisi kazasız belasız güzel sürüşlü günlerinizi bekleyen Jazz'ınıza ya da başka bir marka/model aracınıza kavuşursunuz.Her zaman derim Allah herkese dileklerini nasip etsin inşallah. Bugün olmuyorsa emin olun vardır bir hayır. Bütçeniz içinse çok sıkmayın kendinizi, beklemek istemiyorsanız ikinci elde nispeten değer kaybetmeyen, prim yapan muadil sınıftaki bir başka aracı alıp hem işinizi görebilir, bu süreçte biraz daha birikim yapabilir, zamanı geldiğinde de dilediğiniz aracı alabilirsiniz. Ya da bir süre daha bekleyebilirsiniz.

Selamlar,
    Erkan
  • zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    hocam iyi dilekleriniz ve nazik mesajınız için teşekkürler Malesef birikim yapma şansım yok. Eldekiyle ne alırsam o. zira gelecek ay bebeğim doğacak ve ondan sonra herşey değişecek.

Yani şimdi ne aldıysam, 3-5 sene onunla idare etmem gerekecek.
  • Herkese selam subat ayi icinde bulusup bir yemek bir kahve bir kahvalti artik ne arzu edersek katilmak isteyen olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nighty

hocam iyi dilekleriniz ve nazik mesajınız için teşekkürler Malesef birikim yapma şansım yok. Eldekiyle ne alırsam o. zira gelecek ay bebeğim doğacak ve ondan sonra herşey değişecek.

Rica ederim. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah dileklerimle :)

Çocuk söz konusu ise Jazz, özellikle bagaj hacmi ve ergonomi açısından çok doğru bir tercih olacaktır. Dilerim bütçenize uygun güzel bir Jazz bulursunuz tez zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guwencin

Herkese selam subat ayi icinde bulusup bir yemek bir kahve bir kahvalti artik ne arzu edersek katilmak isteyen olur mu?

Ben kesin varım :)
  • Duyu yonmu Zenginoglu Güveni

Ne Duruyoz bilmiyorum Güven
    Zenginim şu kahvaltı işi ve çıkarma işini halledelim.. Ben kahvaltıyı halledeyim sende çıkarma işini.. Güven ta İçelden Mersinden diyor bunları.. Toplanma zamanı geldi ozaman

şubata bakıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenginoglu

quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Rica ederim. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah dileklerimle :)

Çocuk söz konusu ise Jazz, özellikle bagaj hacmi ve ergonomi açısından çok doğru bir tercih olacaktır. Dilerim bütçenize uygun güzel bir Jazz bulursunuz tez zamanda.

Teşekkür ederim hocam çok sağolun :)

• Gösterge ekaranı 2 nesil araçlarda kontrolü

1-Kontak I konumda iken RESET tuşuna basılı turuyoruz.
    2-Park lambalarını açıyoruz.
    3-Kontağı II konumuna getiriyoruz.(Gösterge ışıklarımız yanıyor)
    4-Park lambalarını kapatıp açıyoruz ve tekrar kapatıyoruz.
    5-Reset tuşunu bırakıp,hızlıca 3 kere üst üste basıyoruz.

1 nesil
    http://www.izlesene.com/video/honda-civic-vtec-2005-gosterge-testi-ibre-sonda/1858481
    Bunu deneye bilirsiniz

Jazzcı kardeş lerden alıntı dır. civik ile aynı yol izleniyormuş

Arkadaşlar Buluşma için Emirgan nasıl fikirlerinizi alayım dedim. Yada araçları park edebilecegimiz sınırsız çay içip şöyle huzur alacagımız bilen varsa istanbul için yardımcı olursa seviniriz..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.