Şimdi Ara

Honda Jazz Cvt Fun için 44900 lira fiyat aldım, ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu paraya jazz alanın aklına acırım...iç malzeme kalitesi son derece basit ve komforlu bi araç değil neticede b sınıfı...o fiyata c sınıfı alınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demos112

quote:

Orijinalden alıntı: senersongül

45 bin tl ye jazz almak hangı mantıgın urunu 39 bin tl ye satılan araba ne oldu da 6 bın tl bindirim geldi bu tuzağa düşme
    1.2 tsi dsg ibiza veya 1.2 AT swift al çok daha iyi arabalar .

Donanimsiz aracın eski fiyatiyla donanımlı aracın güncel fiyatını karailastirmak mantıklı degil. Her araca zam geldi.

nasılsın iyi misin ?
    yeni kasa nın cvt şanzımanlısı ilk çıktıgın da fun donanım 39 bin tl fiyatı vardı bir araştır önce ha sen kafaya koymussun ılla alcam dıyosan o ayrı
    o günden bu güne ne değişti de bu kadar zam yapıldı model aynı halen 2012 donanım aynı eee biri açıklasın o zaman nedir biraz talep olumca hemen mılletın parasına göz dikmek .
    honda = hırsız
    bunu eco civic modelınde de ispatladı zaten

• b sınıfı hem de benzinli bir araca o kadar para vermeyi mantığım kabul etmiyor. siz kararınızı vermişsiniz hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Bir yıllık 2012 jazz fun cvt sahibi olarak şöyle bir tavsiyem olacak:
    İlla otomatik olacaksa ve de az yakacaksa Jazz almalısın. Cvt vites sistemi gerçekten harika. 13000 km yol yaptım ve yakıt ortalamam 5,6 litre (Kullandığım güzergah tasarruf yapmaya çok müsait).

Otomatik vites önemli değil diyorsanız bu fiyata C sınıfı (baz model) bir dizel otomobil almak daha mantıklı.

Otomatik olması şart malesef, dediğiniz gibi yonelemiyorum üst sınıfa. Sizin izlenimleriniz nasıl araç hakkında? Genel olarak şikayetçi olduğunuz bir durum var mı?

Herkes jazzı eleştirmek için birşey bulmaya çalışıyor. Evet eleştiriyi hakeden yönleri var; fiyatı ve boyası.
    Ama otomatik vitesine ve sorunsuzluğuna kimse laf etmez herhalde.
    Aracı aldığım günden bugüne kadar izlenimlerimi yansız bir şekilde açtığım konuda paylaştım. Belki yardımcı olur.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53880258

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

jazz ile yolculuk yapmadım.

jazz ile yolculuk yaparsan dediğimi anlarsın.
  • quote:

quote:

quote:

Bir yıllık 2012 jazz fun cvt sahibi olarak şöyle bir tavsiyem olacak:
    İlla otomatik olacaksa ve de az yakacaksa Jazz almalısın. Cvt vites sistemi gerçekten harika. 13000 km yol yaptım ve yakıt ortalamam 5,6 litre (Kullandığım güzergah tasarruf yapmaya çok müsait).

Otomatik vites önemli değil diyorsanız bu fiyata C sınıfı (baz model) bir dizel otomobil almak daha mantıklı.

Otomatik olması şart malesef, dediğiniz gibi yonelemiyorum üst sınıfa. Sizin izlenimleriniz nasıl araç hakkında? Genel olarak şikayetçi olduğunuz bir durum var mı?

Herkes jazzı eleştirmek için birşey bulmaya çalışıyor. Evet eleştiriyi hakeden yönleri var; fiyatı ve boyası.
    Ama otomatik vitesine ve sorunsuzluğuna kimse laf etmez herhalde.
    Aracı aldığım günden bugüne kadar izlenimlerimi yansız bir şekilde açtığım konuda paylaştım. Belki yardımcı olur.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53880258

Fiyatından başka eleştiri gelmiş mi ?

Sizin açtığınız başlık yaklaşık 1 yıl öncesine ait. 41.000 liralık fiyat varmış, bir senede %10 zammı kabullenebiliyor musunuz?

45.000 liralık dizel,otomatik Polo alanlar topa tutuluyor, Jazz yerine Hyundai i30 önerince, art niyetli mi oluyoruz?

Yok arkadaş bu forumda, kimse objektif değil, bende değilim, sende değilsin, hiçbirimiz değiliz.... Türk insanı fazla duygusal.

• Herkesin tercihine saygı duyuyorum. Her aracın üstün bir yanı var. Ben açtığım konuda kullandığım aracın iyi ve kötü yönlerini yazmışım. Duygusallık olsaydı hep iyi yönlerini yazardım. Honda benim babamın oğlu değil. Memnun kalmazsam bir dakika bile düşünmem, satarım.
    Kimse sadece forumda yazılan bilgilere bakarak (benim yorumlarıma da) araç almasın. Sürsün, incelesin, içine sinerse alsın.
    Allah herkesin yardımcısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de sınfının en iyi aracıdır Jazz. Fiyatları da ona göre normal. 2-3 arac test surusu yapın farkı farkedeceksiniz zaten. Bir de bu jazz'ların yol tutusu panameraya yakındı ADAC testlerinde Başarılı bir araç
  • Benzer bir donanım listesini rakip B sınıfı araçlara ekleyip aldığınızda rakiplerin fiyatları daha da pahalıya gelse de bu rakam ciddi pahalı.

Ne kadar dolu olursa olsun B sınıfı bir araç bu paraya alınmamalı.

Bizler bu fiyat artışlarına tepki gösterip araç alımlarını ertelemezsek, ya da en azında bayiileri ve markaları birbirine kırdırmazsak fiyatlar daha da artacak bu gidişle.
  • o kadar param olsa kesinlikle alırdım.
    benzinli fakat dizel kadar yakıyor, otomatik, full, honda...
    daha ne olsun?
  • bugun kia ceed dizel otomatik concept paket için 49500 fiyat aldik.. daha buyuk bir araba jazza yakın yakar.. tek araba olacaksa ceed alin derim.. 2. araba olacaksa jazz alin..
  • Jazz gerçekten sevdiğim bir araba ama 40 bin üstü fiyatları asla hak etmiyor.Ve hiçbir C sınıfı arabadan iyi olacağına da inanmıyorum.Az yakan,otomatik ve donanımlı olsun yeter diyorsanız Mitsubishi Colt bakın.Paranızı çöpe atmayın.
  • Adam jazz'a motorsiklet dedi la. Demek ki ben yanlış arabaya biniyorum. Bu sınıfta acaba hangi araç S -class konforu sunuyor ?

Şimdi bana polo diyecekler.

Jazz'ı eğer itin şeyine sokuyorsanız , B sınıfı araç size göre değil demektir.

He eğer sadece jazz'a b.k atıyorsanız , ben objektif değilim diyorsanız orası ayrı.

Ama sınıfı'nın en başarılı otomobillerinden birine , konforsuz motorsiklet gibi araba , yok şöyle , yok böyle demek kimse'nin harcı değil. Diyen araba'dan anlamıyordur. Bu kadar net !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 30 Kasım 2012; 14:30:10 >
  • İç mekanda sunduğu genişlik C sınıfı ayarında da olsa fiyatının bu derece uçuk olması gerçekten komik.
    Civic Elegance otomatik 49 bine satılırken hele.
  • İlla Honda alacam diyorsan git Civic al arkadaş bu paraya Jazz mı alınırmış..

Arabanın zaten övülecek bir tarafı yok iç mekan genişliği haricinde.. Hasta olunacak bir durumu da yok yani... Civic bari en azından C sınıfı araç..
  • paranı çöpe atmışsın kardeş
  • Jazz bu güne kadar kullandığım B sınıfı araçlar içinde en iyi olan dı...

*@Janjan'ın i30 önerisi gayet yerin de. Fakat! bu araca hiç ısınamadığımı belirtmek isterim. (içine oturunca, nedense? rahatsız oluyorum)

*AstraH ve Jazz kıyasında, jazz motorsiklet olmuş yaaa! pess!

Eğer motorsiklet olarak adlandırılacak araba var ise, gösterge tasarımından dolayı aveoHB 1. sıraya yerleşir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.