Şimdi Ara

Honda Jazz Cvt Fun için 44900 lira fiyat aldım, ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az yakan otomatik hb araç arayışlarım beni her türlü jazz'a yönlendiriyordu. Gittim fiyat aldım sonunda ne dersiniz, önerileriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 45 bin tl ye jazz almak hangı mantıgın urunu 39 bin tl ye satılan araba ne oldu da 6 bın tl bindirim geldi bu tuzağa düşme
    1.2 tsi dsg ibiza veya 1.2 AT swift al çok daha iyi arabalar .
  • sakın derim. jazz ı geçtim o sınıf bir araca o para ve-ril-mez. ikinci ele yönelin derim. dizel astra H kasa alabilirsin, o fiyatın altına hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

sakın derim. jazz ı geçtim o sınıf bir araca o para ve-ril-mez. ikinci ele yönelin derim. dizel astra H kasa alabilirsin, o fiyatın altına hemde.

2011 kasımda arkadaşım 43500e aldı 0 ını dizel otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

sakın derim. jazz ı geçtim o sınıf bir araca o para ve-ril-mez. ikinci ele yönelin derim. dizel astra H kasa alabilirsin, o fiyatın altına hemde.

ikinci el dedim

bu arada şuanki sıfır fiyatı benzinli otomatik için 40 bin TL

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/opel_fiyat_listesi_22.11.2012.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 28 Kasım 2012; 20:57:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

ikinci el dedim

Fiyatlar nerden nereye geldi vurgusunu yapmak için yazdım yazıyı zaten

• Dizel otomatik Hyundai i30 Style derim.

Cam Tavan hariç eksiği yok, fazlası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok para çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Dizel otomatik Hyundai i30 Style derim.

Benim bütçemin uzerinde malesef. Uzerinde olmasa da tercih etmezdim, benzinli Jazz dizel i30dan daha az yakıyor nasilsa.

• quote:

Astra h kasaların otomatik sanzimanlarini hiç beğenmedim. vites geçişleri cok sarsintili. Yoksa makul bir oneriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: demos112

quote:

Astra h kasaların otomatik sanzimanlarini hiç beğenmedim. vites geçişleri cok sarsintili. Yoksa makul bir oneriydi.

hocam çok iyi otomatiği olan ve donanımları olan bir araç jazz. astra H kasadan uzak durmanız için içine bakmanız bile yeter. otomatiği de içler acısı. m/m ile beraber en kötü otomatiğe sayip araçtır. bir büyük segment araç alacağım diye içinize sinmeyen bir araç almanız doğru olmaz. ayrıca jazzın içi de bayağı geniş. mini mpv sınıfında bir araç. fiyatının paalı olduğu gerçek. ancak ucuz ve marka algısı iyi hiç bir araç yok.

• Gerçekten güzel bir araç, sınıfındaki araçlara göre çok geniş duruyor. Ama ne biliyim çok para sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 28 Kasım 2012; 21:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

quote:

hocam çok iyi otomatiği olan ve donanımları olan bir araç jazz. astra H kasadan uzak durmanız için içine bakmanız bile yeter. otomatiği de içler acısı. m/m ile beraber en kötü otomatiğe sayip araçtır. bir büyük segment araç alacağım diye içinize sinmeyen bir araç almanız doğru olmaz. ayrıca jazzın içi de bayağı geniş. mini mpv sınıfında bir araç. fiyatının paalı olduğu gerçek. ancak ucuz ve marka algısı iyi hiç bir araç yok.

jazz ile yolculuk yaptınız mı? astra ne kadar arabaysa jazz o kadar motosiklet bence (yeni jazz ı kastediyorum). iki aracı süren bilir. astranın otomatiği için bir şey diyemem evet kötü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

quote:

jazz ile yolculuk yaptınız mı? astra ne kadar arabaysa jazz o kadar motosiklet bence (yeni jazz ı kastediyorum). iki aracı süren bilir. astranın otomatiği için bir şey diyemem evet kötü.

jazz ile yolculuk yapmadım hocam. zaten jazz hakkında yaptığım yorum şanzuman ve genişlik. kişisel bir yorum yok.

ancak astra H kasanın ne olduğnu çok iyi biliyorum (J kasa değil). ben 2 yıl önce o tavsiye ettiğiniz aracı kullandıktan sonra sadece 3 bin lira daha ucuza bir çok donanım eksiği olan, manuel olan ve bir küçük segment olan corsa aldım. ben gayet memnunum tercihimde. astranın o konsolunu görüp de beğenmem mümkün değil. ancak beğenene saygım var. bu segment olayından biraz kurtulmanızı tavsiye ederim. B segmenti araç soran herkese hemen C segmenti ancak bu diye tavsiye ediyorsunuz. ben sonraki aracımı yine B alacağım. hem ilk alım hem donanım hem yakıt hem vergi daha ucuz. ancak bu benim kişisel görüşüm. sizin görüşünüze de saygım var. amacım tartışma çıkarmak değil.

• quote:

quote:

Benim bütçemin uzerinde malesef. Uzerinde olmasa da tercih etmezdim, benzinli Jazz dizel i30dan daha az yakıyor nasilsa.

Jazz'dan çok daha üstün niteliklere sahip bir araç önermeme rağmen, hemde arada segment farkı olmasına rağmen " üzerinde olmasa bile tercih etmezdim" diyorsanız, kaporanızı hemen yarın sabahtan yatırın, aracınızı teslim alın...

Bayağı etkilenmişsiniz anlaşılan.

Not: Hyundai ile de hiçbir alakam yok bu arada yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

quote:

Jazz'dan çok daha üstün niteliklere sahip bir araç önermeme rağmen, hemde arada segment farkı olmasına rağmen " üzerinde olmasa bile tercih etmezdim" diyorsanız, kaporanızı hemen yarın sabahtan yatırın, aracınızı teslim alın...

Bayağı etkilenmişsiniz anlaşılan.

Not: Hyundai ile de hiçbir alakam yok bu arada yanlış anlaşılmasın.

Ben motorundan bahsettim sadece. 7.2 litre yakan dizel motor 53bin lira verdikten sonra imkanı yok içime sinmezdi.

• Bir yıllık 2012 jazz fun cvt sahibi olarak şöyle bir tavsiyem olacak:
    İlla otomatik olacaksa ve de az yakacaksa Jazz almalısın. Cvt vites sistemi gerçekten harika. 13000 km yol yaptım ve yakıt ortalamam 5,6 litre (Kullandığım güzergah tasarruf yapmaya çok müsait).

Otomatik vites önemli değil diyorsanız bu fiyata C sınıfı (baz model) bir dizel otomobil almak daha mantıklı.

• Fiyati soylediklerinde "Az dediniz ben size duz 60.000 TL vereyim, anlasalim." deseydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongül

45 bin tl ye jazz almak hangı mantıgın urunu 39 bin tl ye satılan araba ne oldu da 6 bın tl bindirim geldi bu tuzağa düşme
    1.2 tsi dsg ibiza veya 1.2 AT swift al çok daha iyi arabalar .

Donanimsiz aracın eski fiyatiyla donanımlı aracın güncel fiyatını karailastirmak mantıklı degil. Her araca zam geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Bir yıllık 2012 jazz fun cvt sahibi olarak şöyle bir tavsiyem olacak:
    İlla otomatik olacaksa ve de az yakacaksa Jazz almalısın. Cvt vites sistemi gerçekten harika. 13000 km yol yaptım ve yakıt ortalamam 5,6 litre (Kullandığım güzergah tasarruf yapmaya çok müsait).

Otomatik vites önemli değil diyorsanız bu fiyata C sınıfı (baz model) bir dizel otomobil almak daha mantıklı.

Otomatik olması şart malesef, dediğiniz gibi yonelemiyorum üst sınıfa. Sizin izlenimleriniz nasıl araç hakkında? Genel olarak şikayetçi olduğunuz bir durum var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.