Şimdi Ara

Honda jazz ile ilgili 2 soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse bugün jazz alıyorum.Forumu inceledim ve genelde metalik mavi tercil ediliyor.Ben kırmızı düşünüyorum.Temizlik harici dezavantajları nelerdir kırmızı rengin?Sizce kırmızı mı yoksa metalik maviyi mi seçmeliyim? Yaş 25 olduğundan kırmızı biraz daha spor havası veriyor diye düşünoyrum ileride de yapıcağım dış aksesuarlar ile dahada yakışıcağnı düşünüyorum ama yinede sizin önerilerinize açığım.İlk arama olucak bu yüzden kararsızım kusura bakmayın.

Birde, 7 yıldır manuel vites kullandım ve yine manuel vites düşünüyorum fakat hondanın otomatik vites konusunda baya ileri olduğunuda biliyorum.Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Sonuçta arabayı elimden geldiğinde ekonomik şartlarda kullanmaya çalışıcam fakat sizde bilirsiniz ki insan bazen kalkışlarda hızlı kalkmak, arada sırada hız yapmak istiyor.Bu konuda otomatik vites ihtiyacıma nasıl karşılık verir?

Şimdiden cevap veren tüm arakdaşlarıma teşekkür ederim.

• JAZZ elite CVT kırmızı. Sakın düz alayım deme. Honda otomatik viteste 1 numara.
  • renk için bişey diyemem demem de , zevk meselesidir , hangisini istersen seçebilirsin tek söylecebileceğim opak renklerin tamirinin daha kolay olduğu

şanzıman için kesinlikle cvt yi öneririm , rahatlık ne demekmiş görürsün ;)

genel olarak beklemeni öneririm , yenisi çıkacak :)
  • valla benim jazz'ım diye söylemiyorum, ama siyahın görünüşü bambaşka

kullanım konusunda CVT'yi S modunda kullanırsanız baya atak oluyor, fırlıyor resmen. tabi almadan test sürüşü yaparsanız bunları deneyin, sizi tatmin eder mi bir bakın derim..
  • rengi bilemem ama kesinlikle otomatik al.
  • bende benim jazz ım diye demiyorum ama hakkaten siyahın duruşu bambaşka :)
    ancak hem bakımı hemde koruması pek bi zor,

ben manuel kullanıyorum ama keşke param olsaydı cvt alsaydımm :)
  • Benim aracımda buz mavi renk'te kiri fazla göstermiyor ama kırmızıda çok iyi duruyor Jazz'da bide cam filmi olursa araba yanıyor resmen,siyahın bakımı zor ve çok kir gösterir ama yakışan bir renk kesinlikle,ben nisanda Jazz alacakken koca istanbulda araba yoktu biraz bu yüzden birazda cVt'yi bilmemekten Manuel'i seçtim ama manuel'de gayet kullanışlı geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajlarınız için herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.Honda city yi inceledim ve kendim için daha uygun buldum.Honda city de karar kıldım.Ellerinde araba olmadığı için şuan bir süre beklemedeyim :(
  • city nin arkası biraz havada :(
    hayırlısı olsun ama alır almaz spor yay tamkanı tavsiye ederim
    hem sürüş zevki hem yere oturaklılık ve güven açısından daha iyi olacağı kanaatinddeyim
    iyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaDSeeD

Mesajlarınız için herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.Honda city yi inceledim ve kendim için daha uygun buldum.Honda city de karar kıldım.Ellerinde araba olmadığı için şuan bir süre beklemedeyim :(

Hobaaaa....
    Selam dostum....

Bana benzeyen birini gördüm şaştım...

Ben de bugün city beğendim... Elite otomatik siyah...

Nüfus cüzdanı fotokopimi bile verdim...

Ama foruma bi baktım... Anaaaa... herkes tutturmuş city tipsiz tutulmuyor falan filan diye...

Halbuki ilk gördüğümde City acaba civic'ten pahalımıdır demiştim. Tipi civic'ten çok hoşuma gitmişti, accordu anımsamıştı... Walla komik gibi geliyo ama öyleeee....
    Bence arka stoplar civic'in duble yuvarlak stoplardan daha güzel... :)))

Moralim bozuldu... 1.5 milyar daha bulup Jazz alsam dedim...

O da kasa değiştircekmiş...

Amaaaan....

City alacak birini daha görünce heyecanlandım.... :)))

• Zevkler ve renkler tartışılmaz ama civic ile city'nin kıyaslanması civic'e haksızlık olur biraz
  • Bekleme şansın varsa, yeni kasayı beklesen çok hoş olur. Bu yaz yeni kasa Türkiye'de olur. Hangi model olursa olsun, Honda'da OTOMATİK olmalı şanzıman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevikism -- 18 Kasım 2007; 12:52:56 >
  • ....
  • quote:

Halbuki ilk gördüğümde City acaba civic'ten pahalımıdır demiştim. Tipi civic'ten çok hoşuma gitmişti, accordu anımsamıştı...

rakı mı viski mi ?
  • Yeni kasayı beklemeniz menfatiniz icabıdır.

Sınıfında tek olacak; sevimliliğine karizma+ileri teknolojide katacak.
  • Bekleriz de ne kadar bekleyeceğimizi bilsek bari. Mart nisan gibi gelse keşke
  • Jazz'ın yeni kasası tem-Ağu döneminde 2009 olarak geliyor...

Sonra CRV'nin küçüğü gelicek (hrv'nin yeni kasası diyebiliriz)

2010-2011 gibi de City kasa değiştiricek...
  • arkadaşlar birkaç sorum olacak sizlere :)
    bir yakınım jazz almayı düşünüyor. elite cvt mavi renkli 2008 model.

1) donanım listesinde elektirkli açılır cam tavan yazıyor. elite modelinde sunroof var yanlış anlamadıysam.
    2) bu yakınım daha önce düz vites 100hp lik bir araç kullanıyordu. jazzı çok beğeniyor fakat motor hakkında aklına takılanlar var. araç hantal mı çekişte herhangi bir problem yaşanıyormu?
    3) bu yakınım aynı zamanda city ile ilgileniyordu fakat etrafta herkes 3-5 fazla verip jazz almanın daha mantıklı olduğunu söylüyor. o da jazza yöneldi bence de doğru karar verdi.

ilginze teşekkürler. iyi forumlar :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

arkadaşlar birkaç sorum olacak sizlere :)
    bir yakınım jazz almayı düşünüyor. elite cvt mavi renkli 2008 model.

1) donanım listesinde elektirkli açılır cam tavan yazıyor. elite modelinde sunroof var yanlış anlamadıysam.
    2) bu yakınım daha önce düz vites 100hp lik bir araç kullanıyordu. jazzı çok beğeniyor fakat motor hakkında aklına takılanlar var. araç hantal mı çekişte herhangi bir problem yaşanıyormu?
    3) bu yakınım aynı zamanda city ile ilgileniyordu fakat etrafta herkes 3-5 fazla verip jazz almanın daha mantıklı olduğunu söylüyor. o da jazza yöneldi bence de doğru karar verdi.

ilginze teşekkürler. iyi forumlar :))

1) Doğru anlamışsın... :)
    2) Hantal değil, çekişte problem yok. 100 hp değil tabi. Ama kötü de değil.
    3) Tamamen zevk ve ihtiyaç meselesi. Bunun dışında Jazz'ın artıları: elektrikli sunroof ve dijital klima. eksileri: bagaj hacmi ve bayan arabası oluşu

ilgime rica ederim... :)

• 1) Doğru anlamışsın... :)
    2) Hantal değil, çekişte problem yok. 100 hp değil tabi. Ama kötü de değil.
    3) Tamamen zevk ve ihtiyaç meselesi. Bunun dışında Jazz'ın artıları: elektrikli sunroof ve dijital klima. eksileri: bagaj hacmi ve bayan arabası oluşu

ilgime rica ederim... :)

Jazzın en büyük artılarından biri bagaj hacmidir. Hiç bir arabada olmayan magic seat özelliği sayesinde Jazzla buzdolabını bile taşıyabilirsiniz. Hadi city ile taşıyın da görelim. City güvensiz bir araç. 90kmyi geçince yolda durmak istemiyor. Tek tavsiyem Jazzı 0 almamanız olabilir. Yeni kasa çok daha mükemmel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.