Bildirim
HONDA LED IŞIKLI KAPI EŞİĞİ
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ürünler gerçektwn harika gorünüyor accord icin fiyat nedir acaba? birde montajı kendimiz yapabilirmiyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrh77
ürünler gerçektwn harika gorünüyor accord icin fiyat nedir acaba? birde montajı kendimiz yapabilirmiyiz?
merhaba montajı bira oto elektirik bilginiz varsa rahatlıkla yaparsınız
sanalpazardada ilanım var fiyat 4 kapı 106 tl taksit imkanı ile
17084612 nolu ilanı satın alıp istediğiniz marka model ve hangi renk kombinasyonunu istiyorsanız söylemeniz mesaj atmanız veya bana telefonla ulaşmanız yeterli
saygılar -
http://www.sanalpazar.com/Ledli-Kapi-Esigi__isp17084350
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_dolphin
quote:
Orijinalden alıntı: mrh77
merhaba montajı bira oto elektirik bilginiz varsa rahatlıkla yaparsınız
sanalpazardada ilanım var fiyat 4 kapı 106 tl taksit imkanı ile
17084612 nolu ilanı satın alıp istediğiniz marka model ve hangi renk kombinasyonunu istiyorsanız söylemeniz mesaj atmanız veya bana telefonla ulaşmanız yeterli
saygılar
Biraz oto elektrik bilgisi var derken hocam bende civic olanlardan almayi düşünüyorum fiyat nedir
biraz oto elektirik bilgisi demek kapı açılınca - akım gelen bir kablo demek bu kadar ürünü sabit + ya bağlayıp kapı swicindende - alınca işlem tamamdır skoda ve vw grubu hariç fiyat aynı 106 tl taksit imkanı...
Merhaba civic için soruyorum, kapalı kasa mı? alttarafında resmini koyar mısınız? sudan etkilenme ihtimali var mı?
Çinmalı ışıklı kapı eşikleri açık kasa olduğundan su alıp kısa sürede lamba patlattığını çok duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: UGUR19
Merhaba civic için soruyorum, kapalı kasa mı? alttarafında resmini koyar mısınız? sudan etkilenme ihtimali var mı?
Çinmalı ışıklı kapı eşikleri açık kasa olduğundan su alıp kısa sürede lamba patlattığını çok duydum.
Arka tarafı çift taraflı bantla kapatılmış durumda bu zamana kadar su aldı söndü falan diye bir şikayet almadık. Su kesinlikle almaz desem çok dürüst bir satıcı olmam. Su almaz ama yinede tedbir amaçlı tanzikli suyu direk üzerine tutmamak. Yıkamacıları almamam açar kapıyı basar içine suyu eline bez alıp yıkamaya üşenir buna dikkat ettiğiniz sürece bişey olmaz. Haaa tanzikliyi suyu vuruncada sıkıntı olmaz ama kul yapısı sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X