Şimdi Ara

honda mı cruz mu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ayni kasa civic var bende. Cruze diyorum. Onla onun arasinda daglar kadar fark var. Kimileri gibi fanatiklik yapmaya gerek yok. Neyse o

Nasıl dağlar kadar fark var?

İki aracında sahibiyim. Cruze'un tek artı yani ESP olması ve yol sesini kısmen daha az alması. Fakat hiçbir şekilde beni Civic kadar tatmin edemiyor sürerken.

Cruze ile ışıklardan kalkarken sanki arkadan bir yay beni kendine çekiyormuş gibi hissediyorum, Civic'de fırlayıp gidiyorum. Aynı şekilde otoyolda da Cruze çok isteksiz davranıyor, gazı kökleyince de "Ben benzini içiyorum şuan." diyor resmen.

Tekrar söylüyorum, iki araçtan da var bende ve ikisini de kullanmış biri olarak Civic öneriyorum. Ama ilandaki Civic'den değil. İçi ve göstergeleri makyajlı olan ES lerden alın. İlandaki makyajsız.

Motor ve cekis olarak lafimiz yok. Onda hemfikiriz. Ancak biri 2002 digeri 2010 model. Hicbirsey olmasa bile metal yorgunlugu olur. Motor olarak civic ama onun disinda cruz diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biri otomatik biri manuel bunların. Cruze alın az yakar 30a civic olsa manuel olsa belki olabilir ama 6-7 bin fazla vermek pek mantıklı gelmiyor. Ama vergileri ne kadar onada bakmak lazım
  • Cruze bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki araç arasında 8 yaş, 6 K'dan fazla fiyat ve vites farklılıkları var. Cruze parasına daha yüksek model Civic bakılabilir. Otomatik düşünülüyorsa zaten kendini kanıtlamış Honda şanzımanı tercih edilmeli. Bir de maalesef Cruze Avrupa'dan çekiliyor. Tam da motor olarak yeni modelleri ile ideale yaklaşmaya başlamışken.
  • Honda ve Cruze bence kıyaslanamaz bile hocam.

Mercedesle Şahin kıyaslamış gibi benim gözümde.

Honda çok güzell araçtır değer kaybetmez yol tutuşu pahabiçilemez. !

Hondadan şaşma 99 modele bin cruze binme o kadar diyorum
  • civic civic :)
  • cruze u bazı olumsuzluklarından dolayı sevmeyen biriyim ama bu iki araç arasında önerim cruze ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Ayni kasa civic var bende. Cruze diyorum. Onla onun arasinda daglar kadar fark var. Kimileri gibi fanatiklik yapmaya gerek yok. Neyse o

Nasıl dağlar kadar fark var?

İki aracında sahibiyim. Cruze'un tek artı yani ESP olması ve yol sesini kısmen daha az alması. Fakat hiçbir şekilde beni Civic kadar tatmin edemiyor sürerken.

Cruze ile ışıklardan kalkarken sanki arkadan bir yay beni kendine çekiyormuş gibi hissediyorum, Civic'de fırlayıp gidiyorum. Aynı şekilde otoyolda da Cruze çok isteksiz davranıyor, gazı kökleyince de "Ben benzini içiyorum şuan." diyor resmen.

Tekrar söylüyorum, iki araçtan da var bende ve ikisini de kullanmış biri olarak Civic öneriyorum. Ama ilandaki Civic'den değil. İçi ve göstergeleri makyajlı olan ES lerden alın. İlandaki makyajsız.

Motor ve cekis olarak lafimiz yok. Onda hemfikiriz. Ancak biri 2002 digeri 2010 model. Hicbirsey olmasa bile metal yorgunlugu olur. Motor olarak civic ama onun disinda cruz diyorum.

Yok hocam ne yaptın sen ya, 58 model chevy ler yürüyor.

10 senede metal yorgunluğu mu olur.

Motor, sürüş dinamikleri, performans, sorunsuzluk, çekiş vs vs.. Her konudan üstün inanın ki.

Sadece dediğim gibi ESP olması ve asfalt sesini kısmen daha az alması ile önde Cruze.

Açıkcası sırf bu ikisi var diye de Cruze seçmem.

• kim öğretti bu metal yorgunluğunu foruma ya
  • özetle konfor için cruze.performans ve lpg uyumu için civic.
  • Guiding8 kullanıcısına yanıt
    Hızlı ve Öfkeli izlemiş bir nesilden geldiğiniz hemen belli oluyor. Hadi Cruze performanslı bir araç değil de Civic Ferrari mi be kardeşim? Alt tarafı orta sınıf bir araçtan bahsettiğiniz unutmuşsunuz.
    Herşeyi geçtim yüksek hızlarda hemen orası burası oynayan, kaymaya başlayan Civic ne zamandan beri yol tutuşu paha biçilmez oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

Hızlı ve Öfkeli izlemiş bir nesilden geldiğiniz hemen belli oluyor. Hadi Cruze performanslı bir araç değil de Civic Ferrari mi be kardeşim? Alt tarafı orta sınıf bir araçtan bahsettiğiniz unutmuşsunuz.
    Herşeyi geçtim yüksek hızlarda hemen orası burası oynayan, kaymaya başlayan Civic ne zamandan beri yol tutuşu paha biçilmez oldu?

+1 sonunda adam gibi bir yorum gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eu1900

ıkı aracada uzun sure bındım . ızlenımlerım bunlar benım. cruze ıle hondayı kıyaslaayan adam arabadan gram anlamıyordur
  • Cruzlar neden bu kadar ucuzladı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavar57

merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım...

honda km fazla modeli düşük yakıtını tam olarak bilmiyorum...

cruz herşey iyi güzel ama araştırmadığım site kalmadı millet yakıtından İLLALLAH diyor ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-hatasiz-orjinal-chevrolet-cruze-1.6-16v-boyasiz-137487808/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-honda-civic-1.6-vtec-es-otomatik-140892397/detay/

Bakmış olduğunuz civic tutulmayan bir kasa bunun yerıne aynı kasanın makyajlı serilerine bakarsanız daha rahat satarsınız tutulan kasası makyajlı modelleridir. Ben cruze alıpta şikayet etmeyene rastlamadım vardır illaki çok seven ama bu ülkede bu paraya benzın alıp cruzeye bınmek intahar gibi bişey. 2005-2006 model civic vtec alırsanız tüp takar keyifle binersiniz. Amcamda vardı 2006 modeli tüplü Antalyadan - Artvine 400 TL ye gitmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 15-20 kr yakıyordu. ( ortalama 130 km hız ile ) Eğer seçiminiz makyajlı civicten yana olursa sorunsuz masrafsız kolay satılan az yakan bir araç sahibi olur gülerek binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 21 Mart 2014; 9:30:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.