Şimdi Ara

honda mı cruz mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım...

honda km fazla modeli düşük yakıtını tam olarak bilmiyorum...

cruz herşey iyi güzel ama araştırmadığım site kalmadı millet yakıtından İLLALLAH diyor ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-hatasiz-orjinal-chevrolet-cruze-1.6-16v-boyasiz-137487808/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-honda-civic-1.6-vtec-es-otomatik-140892397/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar57 -- 17 Mart 2014; 15:55:14 >

• Cruze alıp LPG ile bineceksiniz, civic çok yaşlı direk eleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Cruze alıp LPG ile bineceksiniz, civic çok yaşlı direk eleyin.

haklısınız
  • Güvenlik ve konfor açısından Cruze mümkünse 1.4T dışında bakmammaya çalışın.Ana lpg takılacaksa 1.6 olmak zorunda zaten.
    Civic performans ve sorunsuzluk için tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze tam fiyat/performans aracıdır memnun kalırsınız.Honda 12 senelik araba direk eliyorum.Yalnız Chevrolet'in Türkiyeden çekildiğini unutmayın.Bence aradığınız araç ikiside değil.

• Tabiki cruze. Sinop için yeterli performans sunacaktır size hemde sinop içinde her 1.6 araba aynı yakacaktır. Fakat dikkat edin sanırım o jantlar cruze un orjinal jantı değil iyi araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Cruze tam fiyat/performans aracıdır memnun kalırsınız.Honda 12 senelik araba direk eliyorum.Yalnız Chevrolet'in Türkiyeden çekildiğini unutmayın.Bence aradığınız araç ikiside değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leon mu Polo mu?
    10 yıl önce açıldı
    FOCUS MU COROLLA MI?
    5 yıl önce açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafam baya karışık honda bende pek sıcak bakamıyorum ninem yaşında diğeride yakıt problemi birde arkadaşımız chevrolet türkiyeden çekliyor derken nasıl yani
  • 2006 honda vardı arkadaşımda 50 kuruş yakıyordu. Bu bağlamda Cruze + 1,5-2000 TL LPG masrafı 10 numara olacaktır.
  • Ayni kasa civic var bende. Cruze diyorum. Onla onun arasinda daglar kadar fark var. Kimileri gibi fanatiklik yapmaya gerek yok. Neyse o

• quote:

Orijinalden alıntı: canavar57

merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım...

cruz herşey iyi güzel ama araştırmadığım site kalmadı millet yakıtından İLLALLAH diyor ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-hatasiz-orjinal-chevrolet-cruze-1.6-16v-boyasiz-137487808/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-honda-civic-1.6-vtec-es-otomatik-140892397/detay/

Linkteki Cruze LS degil, sadece Cruze 1.6 "baz model" o yüzden istenen para fazla. Daha iyi bir araştirma ile LS +PLUS yada LS+AT bulabilirsiniz.

Ben Antalya da, sürekli şehiriçi 28km ortalama ile max 9.5lt yakiyorum. Açık konuşmak gerekir ise; Gerisi ne yakmış, beni pek bağlamıyor.

• Cruz al geç

• quote:

kafam baya karışık honda bende pek sıcak bakamıyorum ninem yaşında diğeride yakıt problemi birde arkadaşımız chevrolet türkiyeden çekliyor derken nasıl yani

2015 senesinde chevrolet avrupadaki ve ülkemizde tüm satışlarını durduracak,kısaca piyasadan çekiliyor,o yüzden 2 sene sonra aldığınız aracın piyasası baya düşebilir,yedek parça konusunda 5-10 sene sıkıntı çıkmaz muhtemelen.
  • Biz mazohist toplumuz bu yüzden sen Cruize al ve acı çekmeye başla...

• Honda bence. Ancak temizini bulabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

merhaba arkadaşlar 2 araç arasında kaldım...

Linkteki Cruze LS degil, sadece Cruze 1.6 "baz model" o yüzden istenen para fazla. Daha iyi bir araştirma ile LS +PLUS yada LS+AT bulabilirsiniz.

Ben Antalya da, sürekli şehiriçi 28km ortalama ile max 9.5lt yakiyorum. Açık konuşmak gerekir ise; Gerisi ne yakmış, beni pek bağlamıyor.

35 altına LT AT falan kalmadı piyasası arttı cruze'ların. 2010 anca bulur

• honda varsa honda alınır.. sorunsuz, sağlamdır.. yalnız arada 8 yaş fark var, onu da düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresse -- 17 Mart 2014; 17:57:29 >
  • Bende mesajımda belirtim gibi, baz versiyon olmayan LS 2010 lardan bahsediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ayni kasa civic var bende. Cruze diyorum. Onla onun arasinda daglar kadar fark var. Kimileri gibi fanatiklik yapmaya gerek yok. Neyse o

Nasıl dağlar kadar fark var?

İki aracında sahibiyim. Cruze'un tek artı yani ESP olması ve yol sesini kısmen daha az alması. Fakat hiçbir şekilde beni Civic kadar tatmin edemiyor sürerken.

Cruze ile ışıklardan kalkarken sanki arkadan bir yay beni kendine çekiyormuş gibi hissediyorum, Civic'de fırlayıp gidiyorum. Aynı şekilde otoyolda da Cruze çok isteksiz davranıyor, gazı kökleyince de "Ben benzini içiyorum şuan." diyor resmen.

Tekrar söylüyorum, iki araçtan da var bende ve ikisini de kullanmış biri olarak Civic öneriyorum. Ama ilandaki Civic'den değil. İçi ve göstergeleri makyajlı olan ES lerden alın. İlandaki makyajsız.

• Cruze ama ilandaki cruze değil. Biz arkadaşa yaklaşık bir ay önce 2011 model sunrof lu 124 bg olanını 31.500 e aldık. 2011 modelden öncekiler 105 lik hantal tutulmuyor, 30.000 çok o arabaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.