Şimdi Ara

Toyota corolla terra mı sol mu..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
33.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23OOO-24OOOYTL civarında param var.2005-2006 model temiz bir toyota corolla sedan 1.6 almayı düşünüyorum.yalnız aklıma bir şey takıldı corolla ların 2 modelleri var terra ve sol ,solun fiyatları 1-2 milyar daha pahalı.Benım sizlerden ricam bu terra ve sol arasındaki farklar nelerdir?(motor,donanım,yakıt tüketimi..vs)Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz..?Yada bu fiyatlarda bana önerebileceğiniz benzinli1.6 bir araba var mı?Cevaplarınızı en kısa zamanda beklıyorum…Selamlar

• arkadaşım motor olarak fark yok dolayısı ile yakıt tüketimi olarakta fark olmaz donanım olarak büyük farklar var tabi çelik jant cd çalar yağmur sensörü içten kararan dikiz aynası deri vites topuzu dıgıtal klima ön ve arka kol desteği gibi.

http://www.araba.com/840351.html
    http://www.araba.com/908473.html

linklerdeki terra ve sol donanımlı araçları incelersen bunu daha iyi anlarsın

• İLGİLENDİGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • evet dkerem2'nin verdiği bilgilerin dışında 2.elde daha çok ilgi çekiyor
  • honda civic al 2005 model hem daha az yakar hem daha performanslıdır ama toyotadaki gibi özellikler yoktur yağmur sensörü digital klima ne bileyim kararan farlar vs. ama arka tarafta yerdeki çıkıntı yoktur tipi daha güzeldir bence bunuda listene kat.
  • 2002 model toyota corolla terra verelim sana beyaz renkli sol donanımında olan cogu ozellik var celik jant koltuk ısıtması bak bu sollerde bile yok far yıkama motor sueper 20 500 ytl diyoruz fiyatta konusruz pm le ulasabilrsin.arac cok temizdir zaten sende göreceksin cd calarından tut celik jantına kadar super bi aractır boya değişen yok
  • Bence corollalar değerinden daha pahalı. 2. el alıyorsun adam 2003-2004 sol e 25 bazıları 26-27 fiyat istiyor. o kadar fiyata çıkınca bir çok seçenek de karşına çıkıyor. Avansis gibi jetta gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS MU COROLLA MI?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam ama sunu soyliyim edebi arkadasım corolla türkiye pazarında sorunsuz araclardan birtanesidir avensis diyorsun tamam güzel harika araba ama o araca ben 27 bin ytl veripte 1,6 motorlusuna sollamaya cıkmaya korkarım corolla alçak devirlerde bile perfonmansını gosteren bir arac konfor desen diger modelleri aratmaz jetta diosun jettayı isteyen alır isteyen almaz 2002 corolla pazarda adam 21 yazıyo 22 yazıyo yine gidiyor he birde internette yazan fiyatlar kabartmalı bunu unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

tamam ama sunu soyliyim edebi arkadasım corolla türkiye pazarında sorunsuz araclardan birtanesidir avensis diyorsun tamam güzel harika araba ama o araca ben 27 bin ytl veripte 1,6 motorlusuna sollamaya cıkmaya korkarım corolla alçak devirlerde bile perfonmansını gosteren bir arac konfor desen diger modelleri aratmaz jetta diosun jettayı isteyen alır isteyen almaz 2002 corolla pazarda adam 21 yazıyo 22 yazıyo yine gidiyor he birde internette yazan fiyatlar kabartmalı bunu unutma

Hocam Netteki fiyatlar kabartmalı demişsin de 2002 corollalar nette de 21 civarı zaten. Pazarda da 21 civarı ise kabartma yok o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

tamam ama sunu soyliyim edebi arkadasım corolla türkiye pazarında sorunsuz araclardan birtanesidir avensis diyorsun tamam güzel harika araba ama o araca ben 27 bin ytl veripte 1,6 motorlusuna sollamaya cıkmaya korkarım corolla alçak devirlerde bile perfonmansını gosteren bir arac konfor desen diger modelleri aratmaz jetta diosun jettayı isteyen alır isteyen almaz 2002 corolla pazarda adam 21 yazıyo 22 yazıyo yine gidiyor he birde internette yazan fiyatlar kabartmalı bunu unutma

korkma kardeş gayet iyidir performansı ama corollanın daha iyidir nede olsa aynı motor.
  • Bütçeniz uygun ise Sol modelini alın derim. Zaten ikinci el alıyorsunuz en donanımlı olana binin derim. Dijital klima, kol dayama, karan dikiz aynası falan bunlar baya rahatlık sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.