Şimdi Ara

Honda MSX 125 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk motorum olacak bu motoru düşünüyorum sizce başlangıç için iyimi çok hoşuma gidiyor acayip beğendim motoru aşık oldum resmen :)
    Birde sahibindenden bakıyorum çok pahalı 2. el motoru sizce nereden almalıyım nelere dikkat etmeliyim bile kardeşlerim bi el atın konuya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda MSX 125 Alınır mı?

Honda MSX 125, şehir içi kullanım için tasarlanmış, kompakt ve çevik bir motosiklettir. Bu motosiklet hakkında karar vermeden önce göz önünde bulundurman gereken bazı avantajları ve dezavantajları aşağıda bulabilirsin.

Avantajları:

• Kompakt Boyutu: MSX 125'in küçük boyutları, şehir içi trafiğinde manevra yapmayı ve park etmeyi kolaylaştırır.
    • Yakıt Verimliliği: 125 cc'lik motoru, düşük yakıt tüketimi sağlayarak işletme maliyetlerini düşürür.
    • Otomatik Şanzıman: Otomatik şanzımanı, sürüşü kolaylaştırır ve vites değiştirme zahmetinden kurtarır.
    • Stil Sahibi Tasarımı: MSX 125'in benzersiz ve şık tasarımı, sürücüler arasında popülerlik kazandırmıştır.

Dezavantajları:

• Küçük Motor Hacmi: MSX 125'in 125 cc'lik motoru, uzun yolculuklar veya otoyol sürüşü için yeterli güç sağlamayabilir.
    • Yol Tutumu: Kompakt boyutu, yüksek hızlarda biraz dengesizliğe yol açabilir.
    • Sınırlı Bagaj Alanı: Küçük boyutu, sınırlı bagaj kapasitesi anlamına gelir.
    • Yolcu Taşıma Kapasitesi: MSX 125, sadece bir yolcuyu rahatça taşıyabilir.

"MSX 125 yorum" ve "honda msx 125 yorum" aramalarında sıklıkla ifade edilen hususlar da şunlardır:

• Sürüş Keyfi: MSX 125, çevik ve eğlenceli bir sürüş deneyimi sunar.
    • Ekonomik Fiyatı: Diğer motosikletlere kıyasla MSX 125'in fiyatı nispeten uygundur.

Sonuç olarak, Honda MSX 125, şehir içi yolculukları için uygun, kompakt ve yakıt verimli bir motosiklettir. Ancak, küçük motor hacmi ve sınırlı bagaj alanı gibi dezavantajlarını göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende aynı motordan düşünüyorum yeni sardım motora ;) boyum kısa olduğu için bunun kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum tipide hoşuma gitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

bende aynı motordan düşünüyorum yeni sardım motora ;) boyum kısa olduğu için bunun kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum tipide hoşuma gitti .

Aynen hocam benimde çok hoşuma gitti ama 2. eli en fazla nekadar eder acaba 5500 buldum verilirmi sizce
  • ficarof kullanıcısına yanıt
    hiç fikrim yok açıkçası o konuda
  • up++++
    bilgisi olan yokmu arkadaşlar yardım edin lütfen
  • Merhaba yeni bir kullanıcı olarak belirteyim Boyun 1.79 kilom 100 kg bu motoru aldım ve acayip memnunum.Atik sorunsuz ve kullanımı çok zevkli düşünenler varsa veya sorusu olanlar yardımcı olurum.
  • Cok zevkli motor. Ben de yeni aldim ilk vitesli motorum, alismasi cok kolay surmesi cok zevkli. 180 boyla pek sikinti cikarmiyo. Sehirici icin super motor. Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya calisirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl ilk çıktığında almıştım hatta bana denilen ilk satış size gerçekleştirildi dendi. Acayip memnundum ama paraya ihtiyacım olunca satmak zorunda kalmıştım. Uzun yol bile yaptım hatta aydın dan afyon a gitmiştim eline telefonu alan beni kaydediyordu
  • ilk alanlar mutalaka lastik değişimi yapsınlar orjinal lastiği çok kayıyor aman diyeyim.Motor yıllarca zevkle kullanılacak şahane birşey
  • Zevk icin alinir sadece. Alayim ogreneyim diyen almasin. Fiyati pahali zaten. Yeni baslayan daha uygun bi motor alsin daha kaliteli korumalar alsin. Hatta egitim alsin o aradaki parayla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.