Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
475.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu motor piyasada çok tutuldu. Honda talebe göre motor getiremediği için de ikinci ellerin fiyatları da baya yüksek.

Benimki esp li model 1500 km de düz yolda bastığım zaman 105 ancak diyor. İniş aşağıda 118 den fazla devir kesici devreye girdiğinden zaten çıkmıyor. Bir depo benzinle de 25 TL yaklaşık 200-220 km gidiyorum.

Bunları anlatmamdaki maksat espli modellerde esp olmayana göre 5 km/h daha hızlı gidiyor ve birazcık daha az yakıyor. Başka hiç bir farkı yok. Esp siz alırsanız örnek olarak 105 değilde 100 km/h hız yapabilirsiniz. Bir depoyla 220 km gitmezde 210 km gider. Bence çok önemli detaylar değil.

Eğer esp li modeller bütçenizi aşıyorsa, esp siz modellerine de bakabilirsiniz.

Yada taksitlerde sıkıntı yaşamayacaksanız sıfır motorlarda kredi kartı ile 12 taksit yapabiliyorlar.

İkinci el alacaksanızda motoru iyi bir servise gösterdikten sonra olur alırsanız bahsettiğiniz km lerde bir problem olmaz.

• Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için. Yıllardır scooter askım var. Çok araştırdım bütçeye göre ama pcx i gördükten sonra digerleri gözüme gelmiyor hiç. Önerileri dikkate alıp önce pcx sonra da bisiklet alacağım. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Bu motor piyasada çok tutuldu. Honda talebe göre motor getiremediği için de ikinci ellerin fiyatları da baya yüksek.

Benimki esp li model 1500 km de düz yolda bastığım zaman 105 ancak diyor. İniş aşağıda 118 den fazla devir kesici devreye girdiğinden zaten çıkmıyor. Bir depo benzinle de 25 TL yaklaşık 200-220 km gidiyorum.

Bunları anlatmamdaki maksat espli modellerde esp olmayana göre 5 km/h daha hızlı gidiyor ve birazcık daha az yakıyor. Başka hiç bir farkı yok. Esp siz alırsanız örnek olarak 105 değilde 100 km/h hız yapabilirsiniz. Bir depoyla 220 km gitmezde 210 km gider. Bence çok önemli detaylar değil.

Eğer esp li modeller bütçenizi aşıyorsa, esp siz modellerine de bakabilirsiniz.

Yada taksitlerde sıkıntı yaşamayacaksanız sıfır motorlarda kredi kartı ile 12 taksit yapabiliyorlar.

İkinci el alacaksanızda motoru iyi bir servise gösterdikten sonra olur alırsanız bahsettiğiniz km lerde bir problem olmaz.

benimki 112 de giriyo devir kesiciye.
    ama arkadaşın sym joyride ın kadranda 118 yazıyor ben 110 la giderken.
    ilk aldığımda 118 yapıyordum bende.rahat görüyordu 118i.
    8bin bakımı yaklaşıyor bakalım.

• ben de cok düsündükten sonra 2012 model 3500km de bi pcx siyah aldım esp li...

bugun baya yol yaptım gayet güzel motor..

baslangic motorum. seneye xmax 250 almayı düsünüyorum
  • Bende de kirmizisi vardi. Sattim. Hala icimde bir ukte. Cok guzel bir motosiklet. Inanilmaz keyifli. Ya anlatilmaz yasanir resmen. 125 cc de en iyi scooter kim ne derse desin. Uzun yol bile yaptim istanbul ayvalik geri dondum canakkle ustunden. Uzun yoldada acayip keyifli. Siddetle herkese oneririm

• O kadar çok araştırma yaptım ki kafam allak bullak oldu. Biri telden aradı direk cbr 125 r ile başla dedi. Scooter seni öldürür dedi :) ybr 125 ile başla diyenler de azınsanmayacak sayıda. Bir Allah'ın kulu pcx al demedi. Fiyatı çokmuş.Evet çok ama değer mi bilmiyorum. Cinnet geliyor yavaş yavaş. Bir kaç hafta daha araştırırsam hiç almayacağım galiba. He bir düşünceli arkadaşımız da boşver al bisikleti kullan. Allah seni çocuğuna çocuğunu da sana bağışlasın dedi. Ne diyeyim bu lafa. Adam haklı beyler.
  • Alanlar güle güle kullansın bende almak istiyorum ama malum bu sene artık biraz geç kaldık gibi.
    Motor almak için en uygun ve ekonomik ay hangisi?
    Tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Alanlar güle güle kullansın bende almak istiyorum ama malum bu sene artık biraz geç kaldık gibi.
    Tavsiyesi olan var mı?

ben yarın gidip 2. el kırmızı pcx'imi alıyorum arkadaşlar. Daha fazla kıvranmanın manası yok. Sıfırı 6450tl dedi Düzce ensar. 500km de vardı elinde ona da 6250 dedi.
  • Hayırlı olsun resimlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyoruz
  • Hakaik kullanıcısına yanıt
    Kısmetse gidip alıp geleyim resim de eklerim tecrübe de. Biraz da biz yardımcı olalım alacak arkadaşlara.
  • Ve sonunda 2013 1200km de Beyaz PCX'imi almış bulunmaktayım. Mutluluk hat safhada. Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
     Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...
  • Tur camı lazım en acelesinden tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbetbirgun2

Ve sonunda 2013 1200km de Beyaz PCX'imi almış bulunmaktayım. Mutluluk hat safhada. Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

dostum hayırlı olsun oncelikle...soru 1.hırsızlara karsı ne gibi önlemler dusundunuz ...2.branda aldınızmı...3.ne amacla kullanacaksınız...

• quote:

Alanlar güle güle kullansın bende almak istiyorum ama malum bu sene artık biraz geç kaldık gibi.
    Tavsiyesi olan var mı?

dostum bu işi ben şöyle anlatayım ...yaz geliyor cocuklar yada manitan hep köpek yada kedi istiyor ...sende kıyamıyorsun dogum gununde yada herhangi bır guzel gunde parayı bastırıp cins köpek alıyorsun köpek sadık uslu her dedigini yapıyor...manitan bir anlık çoşkuyla. onla parka gıdıyor arkadaslarına hava atıyor zevkini cıkarıyor foto cekip feyse koyuyor sonra kopek ishal oluyor yada her aksam tuvaleti icin dısarı cıkarması lazım sonra maması var ignesi var kış yaklaşıyor her aksam köpek ilgi alaka bekliyor sev beni diyor oyna benle diyor ama her babayigit ugramaz sonuç....ya sokaga bırakılıyor yada satın aldıgı yere bedava geri veriyor ki cok şahidim...yada satmaya calışıyor...her yaz oldugu gibi cogu kişi kredi kartı ile bütcesine uygun motorsiklet alırlar 2 hafta keyfini cıkarır 2 düşer kendine gelir kışın gözü yemez kullanmaya kredi kartı taksidi her ay duzenli gelir ulen der nasılsa zevkimi aldım satayım der ilanı koyar önce yüksek fiyat sonra yavas yavas assagıya indirir....(sorunun cevabı)....sonuç kışın alınmalı tok alıcı olmalı.....bende bekliyorum su an 3.cü motorumu almayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: elbetbirgun2

Ve sonunda 2013 1200km de Beyaz PCX'imi almış bulunmaktayım. Mutluluk hat safhada. Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

dostum hayırlı olsun oncelikle...soru 1.hırsızlara karsı ne gibi önlemler dusundunuz ...2.branda aldınızmı...3.ne amacla kullanacaksınız...

Duzce Gölyaka da tokideyim güvenlik sıkıntım yok. Branda alacağım tavsiye eden olursa. Link atmak anlamında söylüyorum. Kullanma amacım TOKİ ile merkez 2-3 km. Arabayı kullanmak istemiyorum. Hsonu gezmek yaylara çıkmak için kullanacağım. Bendeki heves eğer zirt pirt arıza çıkarırsa geçer.
    Peşin aldım kışın satmam he motor tutkumu onu bilmiyorum. İmkanlar doğrultusunda büyütmeyi de düşünürüm.

• dostum bu motoru hiç büyütmene gerek yokki anlattıgın gibiyse bu motor senın tam senlik...branda mutlaka al...internet ismi vermeyeyım ama google amcaya motobrandası yazarsan epey ürün cıkar..alarm tavsiye etmezler ama sen alarmda taktır 1 yılda akü biter ama kafan rahat olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Tavsiyesi olan var mı?

dostum bu işi ben şöyle anlatayım ...yaz geliyor cocuklar yada manitan hep köpek yada kedi istiyor ...sende kıyamıyorsun dogum gununde yada herhangi bır guzel gunde parayı bastırıp cins köpek alıyorsun köpek sadık uslu her dedigini yapıyor...manitan bir anlık çoşkuyla. onla parka gıdıyor arkadaslarına hava atıyor zevkini cıkarıyor foto cekip feyse koyuyor sonra kopek ishal oluyor yada her aksam tuvaleti icin dısarı cıkarması lazım sonra maması var ignesi var kış yaklaşıyor her aksam köpek ilgi alaka bekliyor sev beni diyor oyna benle diyor ama her babayigit ugramaz sonuç....ya sokaga bırakılıyor yada satın aldıgı yere bedava geri veriyor ki cok şahidim...yada satmaya calışıyor...her yaz oldugu gibi cogu kişi kredi kartı ile bütcesine uygun motorsiklet alırlar 2 hafta keyfini cıkarır 2 düşer kendine gelir kışın gözü yemez kullanmaya kredi kartı taksidi her ay duzenli gelir ulen der nasılsa zevkimi aldım satayım der ilanı koyar önce yüksek fiyat sonra yavas yavas assagıya indirir....(sorunun cevabı)....sonuç kışın alınmalı tok alıcı olmalı.....bende bekliyorum su an 3.cü motorumu almayı..

Anlatım çok iyi

• 1senedir honda pcx esp li modelini kulanmaktayim.ve bu motosiklet ile ilgili tecrübelerimi paylasmak istedim. Iyi ozelligi az yakiyor Türkiye sartlarinda start stop ozelligi güzel yakit tasarrufu icin.bagaj full face aliyor ve eldivem vs. Icin yer kalıyor. 125lik bir motosiklete göre seri. Sessiz calisiyor. Honda motor olarak iyi fakat musteri iliskileri cok zayif.parasini verseniz bile parca sıkıntısı var. 45 gün kadar bekletiliyosunuz. Renk farkli gelebiliyor.ilgi alaka zayif ozellokle yazaylarinda.tekerini kesinlikle alir almaz değiştirin. Cok kayiyor yol tutusu hiç iyi değil. Teker olarak ta pirelli diablo oneriyorum.fiyati michelin den pahali ama güzel kesinlikle.cifti 360-380 civari. Bunun disinda sonucta bir scooter cok fazla yatmaya gelmez sehir ici icin mükemmel bir motosiklet. Suan pesin fiyati 6850 tekeri de hesaba katin tabiki motosiket koruma ekipmanlarini da.ona gir düşünüp alinabilecek bir motosiklet. En azindan alacakl arkadaş lar bunları hesaba katip alsinlar.herkese selamlar saygilar.

• honda'nın 2 modeli hoşuma gitti biri pcx 125 digeride Spacy acaba bu 2si arasında ciddi bi fark var mı ?
    aralarında 2000 liraya yakın bi fark var bu fark 2000 lira fazla vermeye gerek varmıdır ?

bird pcx 125 'e 2 kişi bindiginde motor bayılıyor mu ? hatta bu 2 kişi uzun tura çıksa motor nasıl hareket ediyor? (uzun turdan kastım 100-150-200 km)
  • arkadaşlar herkese hayırlı günler oğlum üniversiteyi kazandı motor lazım honda pcx düşünüyorum sağlam uzun ömürlü uzun yol olayı nasıldır ayda bir kere gelecek yanımıza 400 km yol gidip gelinir mi bu motorla ben uzun yoldan korkuyorum ama tecrübesi var 1 yıl scoter kullandı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.