Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
475.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

pcx 6200

bu canavar 7000

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

Bende ilk motorumu alıcam ama şimdi gittikçe artıyor sonunda 125 ace alıcam galiba

Çünkü 7000 tl vericeksem bu isteğim arabaya dönüşebilir bana göre motor maks 4,000 olmalı

Ben zaten yıllarca racing kullandıktan sonra scooter a geçtim. Gerçi şimdilerde pcx125 ile 150cc arasında kaldım ama scooter ın tadı bir başka.

Ayrıca bu motor ve arabanın yeri çok ayrıdır. Ben bisikletime 2500 usd verdim ama 10.000 i geçenler var. Bu bütçe ve o sporla olan yakın alakanızla ilgili. Dolayısıyla finans ayağı haricinde motor, araba ve bisiklet gibi araçlar birbirinin ikamesi olamıyorlar. Tercih meselesi ama bu ilk motorunuz ise size öyle geliyordur.

• Arkadaşlar bende PCX almaya karar verdim, bugün yaptığım görüşmelerde önümüzdeki hafta PCX'in geleceğini söylediler fiyat 6300 tl anahtar teslim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusem

Arkadaşlar bende PCX almaya karar verdim, bugün yaptığım görüşmelerde önümüzdeki hafta PCX'in geleceğini söylediler fiyat 6300 tl anahtar teslim...

Hocam kredikartı taksitli alım yapabiliyo muyuz bu fiyattan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Arkadaşlar bende PCX almaya karar verdim, bugün yaptığım görüşmelerde önümüzdeki hafta PCX'in geleceğini söylediler fiyat 6300 tl anahtar teslim...

Ben nakit almayı düşündüğüm için sormadım, ama motorlar gümrükten bayilere gelince beni arayıp çağırıcaklar ozaman sorar haber veririm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Ben nakit almayı düşündüğüm için sormadım, ama motorlar gümrükten bayilere gelince beni arayıp çağırıcaklar ozaman sorar haber veririm

Tamamdir hocam ilgin icin cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Merhaba;

Yazılan mesajların birçoğunu okudum, bilgi veren herkese teşekkürler.

Bende honda pcx almaya karar verdim.
    Ben Ankara'dayım ve burada bir bayiden almam gerekiyor, iki alternatif var: Bora yada Efe Plaza ama bunların ikisinde de indirim yaptırmak pek mümkün değil.
    Benim ilk sorum buradan daha önce motosiklet almış olanlara indirim yaptırmanın herhangi bir yolu, bir yöntemi varmı?
    İkinci sorum ise benim gibi ankarada olup honda alacak olanlara, acaba bir araya gelip beraber gitsek birlikte pazarlık yapsak bir faydası olurmu? Faydası olabileceğine inanan arkadaşlarla beraber gitmek isterim.
    Bir diğer sorum ise Ankara dışından uygun fiyata alınabilecek hangi şehirler var? Yada Hangi şehirlerde hangi fiyatlara veriliyor şu anda?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Güncel
  • Hala güncel
  • Bende honda pcx almayı düşünüyorum istanbul trafiğinden bıktığım için , motor tecrüben hiç yok bazı yorumları okudum biraz korkmadım değil açıkcası gerçekten çokmu tehlikeli motor kullanımı.Hiç kullanmayan biri olarak soruyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzrakemal

Bende honda pcx almayı düşünüyorum istanbul trafiğinden bıktığım için , motor tecrüben hiç yok bazı yorumları okudum biraz korkmadım değil açıkcası gerçekten çokmu tehlikeli motor kullanımı.Hiç kullanmayan biri olarak soruyorum .

Yok kardeşlik, öyle korkulacak bişey yok. Sadece: DİKKAT DİKKAT DİKKAT.
    PCX efsane olmaya doğru giden bir scooter, hala aklım onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubbey

Arkadaşlar Merhaba;

Ben Ankara'dayım ve burada bir bayiden almam gerekiyor, iki alternatif var: Bora yada Efe Plaza ama bunların ikisinde de indirim yaptırmak pek mümkün değil.
    Benim ilk sorum buradan daha önce motosiklet almış olanlara indirim yaptırmanın herhangi bir yolu, bir yöntemi varmı?
    İkinci sorum ise benim gibi ankarada olup honda alacak olanlara, acaba bir araya gelip beraber gitsek birlikte pazarlık yapsak bir faydası olurmu? Faydası olabileceğine inanan arkadaşlarla beraber gitmek isterim.
    Bir diğer sorum ise Ankara dışından uygun fiyata alınabilecek hangi şehirler var? Yada Hangi şehirlerde hangi fiyatlara veriliyor şu anda?

Hocam bn dusunuyorum almayi ama gec mi kaldim haber vermeye

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hiçbir yerde kalmamış sıfırı
    geliş tarihi için de kesin bi tarih yok

nerde olduğunu bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengoli

quote:

Orijinalden alıntı: murrade

selamlar,
    Pcx kullanan arkadaşlara sormak istiyorum honda kalitesi zaten ortada ama motor 125 cc olduğu için merak ettiğim bir konu var,arkamda sürekli nişanlım olacak muhtemelen ben 100 o ise 50kg'lık bir insan, 125 lik motora ağır gelir miyiz yani zorlanıp ayılıp bayılıp beni sinir eder mi? motor alacağım hatta büyük ihtimal pcx alacağım, .Ben 5 yıldır otomobil kullanan, her yere otomobille giden bir insanım vergiler, yakıt ve trafik beni katil etmeden motor alıp bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum. bütçem 6000tl kadar, motordan hiç anlamam ama ikinci el düşünüyorum 2012 modeller var. Pcx ve diğer scooterları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

saygı ve sevgiler.

Merhaba, bende senin gibi düşünüyordum 2 hafta oldu pcx alalı. 300km de şu an ama yağmurlar olmasa heralde 600 700 yapmıştım bile :) İlk motorum dedim honda yapmışsa alınır kız arkadaşımla da biniyoruz ben 90 kız arkadaşımda 50 kilo civarlarındayız ama hiçbir sıkıntı olmuyor. Bandırmada yaşıyoruz her tarafı yokuş biliyorsundur belki ona rağmen problem yaşamadık. Motorun klavuzunda ve bagaj kısmında toplam yük kapasitesi 180 kg olarak yazıyor. Şu ana kadar çok memnunum. Sıfır almayı tercih ettim ben çünkü piyasada ikinci eller de neredeyse sıfır fiyatındalar. İlk motorum en azından sorunsuz olsun dedim. Tabi bunlar tamamen benim görüşüm. Şimdiden hayırlı olsun, dikkatli kullan :)

PM

• Haziran ayı içerisinde gelicek diyorlar,en iyi aldığım fiyat D&B Honda dan oldu,plaka+ruhsat+sigorta dahil 6300tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: uzrakemal

Bende honda pcx almayı düşünüyorum istanbul trafiğinden bıktığım için , motor tecrüben hiç yok bazı yorumları okudum biraz korkmadım değil açıkcası gerçekten çokmu tehlikeli motor kullanımı.Hiç kullanmayan biri olarak soruyorum .

Yok kardeşlik, öyle korkulacak bişey yok. Sadece: DİKKAT DİKKAT DİKKAT.
    PCX efsane olmaya doğru giden bir scooter, hala aklım onda.

Dostum hic korkma bende trafik sitresi yasam kalitemi bozmaya basladi ve motora karar verdim ve pcx hic dusunmeden aldim, tek sikintim ehliyet yok :) yazildik ama bekliyorum, hayatimda hic motor bile kullanmadim bir arkadasimin arkasinda bindiktem sonra bos bir alanda bindim 2.gun semtte aksamlari kullandim, 3 aksam yine ayni , 4gun biraz karamsarlastim, ve trafige ciktim ve korkumu yendim ve dedigim tek kelime şu hayatimin en buyuk hatasini bu zamana kadar motor kullanmamak oldu.ehliyet yok ama yinede ise gidip geliyorum (sizler beni ornek almayin) eger şoförlugunde varsa trafigin akışı ni biliyorsan hic zorlanmadan kullanirsin, motorda 2 kat daha dikkatli olman gerekli, gerisi gelir.isiklarda aarabalara ilk kalkista fark atmak ve start end stop motorumun en sevdigim tarflari.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ogirgin

quote:

Orijinalden alıntı: lubbey

Arkadaşlar Merhaba;

Hocam bn dusunuyorum almayi ama gec mi kaldim haber vermeye

Ben aldım ne yazıkki

• bi zamanlar üşünüyodum da tipi hoşuma gitmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

pcx 6200

bu canavar 7000

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

Bende ilk motorumu alıcam ama şimdi gittikçe artıyor sonunda 125 ace alıcam galiba

Çünkü 7000 tl vericeksem bu isteğim arabaya dönüşebilir bana göre motor maks 4,000 olmalı

Ben zaten yıllarca racing kullandıktan sonra scooter a geçtim. Gerçi şimdilerde pcx125 ile 150cc arasında kaldım ama scooter ın tadı bir başka.

Ayrıca bu motor ve arabanın yeri çok ayrıdır. Ben bisikletime 2500 usd verdim ama 10.000 i geçenler var. Bu bütçe ve o sporla olan yakın alakanızla ilgili. Dolayısıyla finans ayağı haricinde motor, araba ve bisiklet gibi araçlar birbirinin ikamesi olamıyorlar. Tercih meselesi ama bu ilk motorunuz ise size öyle geliyordur.

bu motor Hondanın hangi modeli 7bin tl ye ss bi tek cbr 125 var??? onunda farı önce tek bi tane ?

• PCX motorumla 2.5 ayda 3 bin km yol yaptım Ankarada.

Bu motoru kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.