Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
477.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç kullanıcıları bizleri yani motosiklet sürücülerini pek görmemezlikten gelirler. Her gün tartışmasını yaşıyorum trafikte... başlangıç olarak güzel seçim olacaktır. Ehliyet ve ekipmanları da tedarik ettikten sonra özgürlüğe merhaba diyeceksiniz küçük & büyük hacimli epeyce motosiklet değiştirdim şimdilerde Ps150i kullanıyorum ve uzun süre aksilik çıkmazsa devam edeceğim.
    pcx'lerde videolarda 130 km hız yapan kullanıcılar var ama nasıl yaptıkları şüpheli varyatör değişimi yapılmış sanırım. sakin bir kullanıcı olduğunuz için hızı size yeterli gelecektir.
    Araç kullanımında pek hıza ihtiyaç duymayabilirsiniz ama araçlardan kaçmak için hız bazen gerçekten büyük ihtiyaç oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Orijinalden alıntı: wand

Öncelikle merhaba , ilk olarak ehliyetinizi sormamda sakınca yoktur umarım. Pcx fiyat ve performans olarak gayet kullanışlı ve süratli bir motosiklettir. Sürat konusu herkes için farklıdır tabii.. 110-120 km hız 125'lik scoter için gayet yeterlidir. Motosiklet gerekli ekipman ve dikkatli olmadığımız zaman tehlikelidir. En ufak hata'da sakatlanmalar yada ölüme giden kazalar olabiliyor.
    Video'yu izlemenizi tavsiye ederim.

YouTube
    Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hvunr0meJt0

Ehliyetim yok maalesef bu hafta ehliyete yazılıyorum ,motoru alıp ehliyeti alana kadar sadece eğtim amaçlı müsayit zamanlarda müsayit yerlerde kullanacağım trafiğe çıkmam. altın adam fena bu arada :D zaten hız merakı olan bi kişi değilim arabada bile 120 geçmem, zaten kafama takılan bu ben normalde şehir içi otobanda arabamla 90-100 arası kullanırım fakat bu motor 120 zaten yapıyor.Ama bir arkadaş cevre yollarında yetersiz demesi sadece bana ters geldi arabada yeten sürat motordada yeter mantıken.Zaten amacım beni işten eve tarfik sitresi olmadan götürsün yakın geizilerimi yapayım balık tutmaya gideyim ,az yakan masrafı az vede kaliteli olsun budur istediğim.Bunların hepsinide şu an pcx te görüyorum (yeni başlayacak birisi için) kış ve yağmurlu havalarda kullanmam garajda yatcak,bu arada aracıma çok iyi bakan birisiyimdir.

http://www.youtube.com/watch?v=JrE_PAyBk3g altın elbiseli adam ve pcx 125 (o 225 demiş ) grip olmasından dolayı galiba :D

• Pazar günü trafiğe çıkmak doğru değil , maşallah ne kadar ekip var ise denk geldim. Ruhsat - ehliyet çıkartmaktan gideceğim yere zamanında gitmek mümkün olmadı... Üstüne trafik canavarı birkaç bayan ile atışmak tuz biber oldu. Bahsettiğim gibi motosiklet sürücülerini görmek istemeyen ve trafikte bizler yokmuş gibi davranan otomobil ve ağır taşıt sürücüleri ne saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
  • selamlar

2 gündür bayi bayi dolaşıp pcx 125 arıyorum ama herkes 1-2 haftaya yani mayısta gelecek diyorlar...

gri renkini beğendim ama onun da gelip gelmeyeceği belirsiz.

2 sene önce ehliyetimi ne olur ne olmaz diye almıştım. aslında o zaman alacaktım motoru ama erteledim. kısmet şimdiyeymiş...

aracı çekmeköy-altunizade arası şile otoyolunda kullanıcam. aslında tek korkum bu. hızlı hızlı arabların kullandığı yerde ben sanırım emniyet şeridinden öteye geçemeyeceğim.

sizce sıkıntı olur mu bu durum? ve pcx125 doğru seçim midir?
  • güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

güncel...

Üst yazıları incelemek bu kadar zor mu ? Rahat şekilde 110 - 120 km hız yapabilen bir motosiklet ve yeterli olacaktır. ileriki zamanlarda ise cc yükseltebilirsiniz. Maddi durumunuz yeterli ise daha üst cc lere bakabilirsiniz. Acemilik çekeceğiniz için başlangıç motosikleti için bence pcx gayet uygun ve uzun süre sorunsuz şekilde kullanırsınız...

http://www.youtube.com/watch?v=JrE_PAyBk3g
  • üst yazıların hepsini inceledim diğer forumları da inceledim.
    ama genelde otoyol kullanımı için pek bilgi bulamadım.
    şehiriçi için kaynak bulmak kolay.
    ama önemli olan şile otoyolunda kullanan birilerinden yorum almak. çünkü şile otoyolu diğerlerinden biraz farklı

sürekli arabayla gidip gelenler bilir ki hem diğerlerine göre biraz virajlıdır hem 3 şeritten 2 şeride düşer tekrar 3 şeride çıkar, otomobillerin şerit ihlalini bolca yaptığı (trafik saatlerinde) bir otoyoldur. ayriyetten rampalıdır biraz da.

sanki diğer otoyollardan farklı gibi geliyor bana. o yüzden bu yolda kullanan birine ulaşmaya çalışıyorum açıkcası. öyle birinin yorumlarına ihtiyacım var.

http://www.youtube.com/watch?v=nj89EdBewbA

şöyle bir video var aslında tam bire bir benlik
    çünkü ben de tam aynı yolu gidecem. ancak bu videoda kullanan arkadaş gerçekten usta birine benziyor.
    benim ilk kullanımım olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

üst yazıların hepsini inceledim diğer forumları da inceledim.
    ama genelde otoyol kullanımı için pek bilgi bulamadım.
    şehiriçi için kaynak bulmak kolay.
    ama önemli olan şile otoyolunda kullanan birilerinden yorum almak. çünkü şile otoyolu diğerlerinden biraz farklı

sürekli arabayla gidip gelenler bilir ki hem diğerlerine göre biraz virajlıdır hem 3 şeritten 2 şeride düşer tekrar 3 şeride çıkar, otomobillerin şerit ihlalini bolca yaptığı (trafik saatlerinde) bir otoyoldur. ayriyetten rampalıdır biraz da.

sanki diğer otoyollardan farklı gibi geliyor bana. o yüzden bu yolda kullanan birine ulaşmaya çalışıyorum açıkcası. öyle birinin yorumlarına ihtiyacım var.

http://www.youtube.com/watch?v=nj89EdBewbA

şöyle bir video var aslında tam bire bir benlik
    çünkü ben de tam aynı yolu gidecem. ancak bu videoda kullanan arkadaş gerçekten usta birine benziyor.
    benim ilk kullanımım olacak.

gerçekten rezalet bir trafikmiş. sürücü de oldukça usta o kesin

• Merhaba Arkadaşlar,

Ben de İstanbul'da pcx almaya çalışıyorum ancak şu an bayilerin elinde yok ve Doğu Batı Motor nisan sonunda gelecek demişti. bugün tekrar aradım 25 mayısta gelecek dedi.

elinde Beyaz pcx olan bildiğiniz bir bayi var mı istanbulda?

Siyah Pcx isteyenler varsa, Yeniköy bayinde 1 adet varmış şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverThere

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de İstanbul'da pcx almaya çalışıyorum ancak şu an bayilerin elinde yok ve Doğu Batı Motor nisan sonunda gelecek demişti. bugün tekrar aradım 25 mayısta gelecek dedi.

Antalya'da bayinin elinde epeyce PCX var her rengi de mevcut ne zaman servise uğrasam yada önünden geçsem Tır yanaşmış oluyor Ambar vs ile gönderim sağlayabilirler eğer aceleniz var ise...
  • Bende ehliyeti alıcam ve ilk motor olarak bunu almayı düşünüyorum nasipse yukardaki video da baya bir işime yaradı fikir edindim, adam nerelerden girdi çıktı milletin araba ile otobüs ile gitmeye çalıştığı yerlerden saniyesinde kurtuldu cidden motorsiklet kullanımı yaygınlaşmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wand

quote:

Orijinalden alıntı: NeverThere

Merhaba Arkadaşlar,

Antalya'da bayinin elinde epeyce PCX var her rengi de mevcut ne zaman servise uğrasam yada önünden geçsem Tır yanaşmış oluyor Ambar vs ile gönderim sağlayabilirler eğer aceleniz var ise...

Ben de sanırım benzer şekilde Aydın bayinden alacağım. İstanbul a mal getireceklermiş, 2 gün sonra. benimkini de yükleyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: murrade

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

PCX 150 Türkiye'ye gelmeyecek. Zaten 125cc varken 150'nin gelmesi Honda'nın satış politikalarına çok zıt olurdu.

PS150i ve PCX125 arasında kaldık nişanlımla. PS150i, tarz olarak biraz daha retro. Sanırım ona yanaşacağız.

pcx çok daha yakışıklı ama

• Umarım sorunsuz şekilde motosikletinize kavuşursunuz.
  •  Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...
     Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

Kararsız kalmamak elde değil.

• YARIN HONDA ANTALYA BAYİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ NEDENİ İLE NAKİT ALIMLARDA %5 İSKONTO YAPILACAKMIŞ. MOTOSİKLET ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE
  • Bu motorda arkaya sepet yerine sis bar takan var mı? Nasıl durduğunu merak ediyorum...
  • pcx 6200

bu canavar 7000

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim...

Bende ilk motorumu alıcam ama şimdi gittikçe artıyor sonunda 125 ace alıcam galiba

Çünkü 7000 tl vericeksem bu isteğim arabaya dönüşebilir bana göre motor maks 4,000 olmalı

• ya istanbulda alacak yer yok
    antalyada var ama nasıl getirteceğiz.
  • beyaz veya gri düşünüyrum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.