Şimdi Ara

Honda PCX 125 Almayı düşünenler baksın derim... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
45
Favori
474.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snatch1903

bugun pcx alarak aranıza katıldım 600 rr dan sonra sürüş kolaylığı ve hafiflik olarak gayet keyifli fakat rodajda zorlama ve 70 km yı gecme dediler acaba rodaj süresince artçı da almamamız mı gerekir ?

alınmaz mümkünse, zamanında bana öyle demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outdoor76

"S.A Arkadaşlar Bugün marmara honda ile görüştüm 2013 modeller gelecek bekliyoruz dedi belki akşamada gelir dedi ama aramadığına göre gelmemiş.2013 ler ve 2 kişi alırsak 5600 e kadar düştu. başka alacak varmı acaba"

Yukarıdaki mesaj üyesi olduğum "pcx club türkiye" facebook sayfasındaki üyelerden birine ait.Fiyat iyi gibi.Düşünürsen "http://www.facebook.com/pcxtr" adresinden iletişime geçmeni tavsiye ederim.
    Sayfada bu mesajı "Başkalarının gönderileri" seçeneği altından bulabilirsin...

Selamlar,

Marmara Honda Beylikdüzünde mi bulunuyor ? Bahsettiğiniz 2013 modellerin geliş tarihini ve 3 kişi alırsak ne kadara geleceğini biliyor musunuz ?

Edit: Mesajınızı tekrar okuyunca sizin yazmadığınızı anladım, saolun bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 20 Mart 2013; 10:15:49 >

• Cok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 278 km yolu 50 tl benzinle yapiyorum. Honda 250 foresight

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizaynıyla,ekonomisiyle ve tabi Honda oluşuyla ilgiye layık bir model pcx.

Türkiye'ye gelen ilk parti pcx'ler tayland üretimiyken,selden sonra endonezya üretimleri gelmeye başladı,halen de endonezya'dan geliyor.Tayland'da pcx150 üretiliyor.

Mini maxi havası verilmiş dizaynı,teknolojisi ile benzer fiyatta ki gram indirim bile alınamayan Yamaha bws125(6.300tl),cygnus x 125(6.250tl)çok daha f/p modelidir bence.
  • quote:

"S.A Arkadaşlar Bugün marmara honda ile görüştüm 2013 modeller gelecek bekliyoruz dedi belki akşamada gelir dedi ama aramadığına göre gelmemiş.2013 ler ve 2 kişi alırsak 5600 e kadar düştu. başka alacak varmı acaba"

Yukarıdaki mesaj üyesi olduğum "pcx club türkiye" facebook sayfasındaki üyelerden birine ait.Fiyat iyi gibi.Düşünürsen "http://www.facebook.com/pcxtr" adresinden iletişime geçmeni tavsiye ederim.
    Sayfada bu mesajı "Başkalarının gönderileri" seçeneği altından bulabilirsin...

Ben Gaziantep te tek olan hoda bayisine gittim arkadaşımla inanın 1 kuruş indirm yapmadılar ve patron bize köpek gibi muamele etti.Üstelik 3,450 peşin 3000 de taksit yaparız diyorlar hepsini karttan çekemezlermiş.

• Konuyu baltalamak gibi olmasın ancak fiyat/performans olarak yaklaşırsanız eğer, 6100 lirayı 125cc'lik scootera vereceğinize 1500 daha koyup sıfır Aprilia Scarabeo 200 almak çok daha mantıklı bir hareket olur.

7500 liraya 181cc, 19bg, 16" jantlar vs 6000 liraya 125cc, 11bg, 14" jantlar.

Ancak PCX de şık bir motor nihayetinde tabi. Zevk meselesi.

Herkese sorunsuz sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nament -- 21 Mart 2013; 19:15:27 >
  • Ya da 7500 liraya 1000 lira daha koyar
    250 cc, dohc motor 25bg üstelik kore malı (kymco ve SYM ayarında) anahtarsız çalışma özellikli ve maxi scooter olarak Daelim S3Advance alırım.

Scrabeo da güzel gerçekten fakat üzerine 1000 lira 1500 lira koymanın sonu yok :)

• Alm arkadaslar
    Bende sıfır almaya karar verdim nedir dusuncenız toplu alım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 modellerin 2012 lerden hiç farkı yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

2013 modellerin 2012 lerden hiç farkı yokmu?

Kesinleşti yok.2012 model ESP li PCX neyse 2013 modelde aynıymış.
  • istanbulda en uygun fiyat doğu batı motorda plakasız 5650 ye aldım 2013 mıodeli
  • İşe gidip gelmeye,arabamı kullanmadığım için şu aralar ciddi ciddi düşünüyorum.Fuarda honda'nın yeni getireceği 97cc wingo cub modelini mi beklesem(fiyat tahmini 3.000tl civarı olur demişlerdi)ya da biraz kasarak zorla morla şu güzeli alayım da demiyorum değil hani.

Cub beklerken,pcx almak da an meselesi.
  • Honda'nın getireceği cub'ın vergisini olmaması ve belki de pcx'le arasında yarıya fiyat farkının olacak olma ihtimalide şimdi yine mantıken ben de cub modelini ağır bastırıyor gibi.

Almayı düşündüğüm revit mont,en minimum nolan yada schubert kask,dizlik,eldiven v.s derken bunlarda 1.000-1.500 tl arasını çok rahat görecektir.Bakalım hayırlısı.
  • quote:

istanbulda en uygun fiyat doğu batı motorda plakasız 5650 ye aldım 2013 mıodeli

Hayırlı olsun bu peşint fiyatmı?
  • quote:

Ya da 7500 liraya 1000 lira daha koyar
    250 cc, dohc motor 25bg üstelik kore malı (kymco ve SYM ayarında) anahtarsız çalışma özellikli ve maxi scooter olarak Daelim S3Advance alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-250cc-25-beygir-gercek-guc-100556910/detay

Scrabeo da güzel gerçekten fakat üzerine 1000 lira 1500 lira koymanın sonu yok :)

Dediğiniz gibi 1000-1500 koyarak X Evo veya Xmax'e kadar çıkılır.

Pcx çok tutuldu, çok sevildi. Tabi bu durumu distribütör de pas geçmedi. Bileydim bu kadar değerleneceğini, daha önceden alırdım bir tane.

• quote:

Bu fiyatı nasıl aldınız 6100 tl+ yıllık vergisi + 50 tl gibi harç oldugunu söylemişlerdi.
    Alacak arkadaşlar birlikte hareket edip almakta fayda var ne diyorsunuz, Daha uygun rakamlar alacagımızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 22 Mart 2013; 9:41:16 >
  • Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

quote:

Bu fiyatı nasıl aldınız 6100 tl+ yıllık vergisi + 50 tl gibi harç oldugunu söylemişlerdi.
    Alacak arkadaşlar birlikte hareket edip almakta fayda var ne diyorsunuz, Daha uygun rakamlar alacagımızı düşünüyorum.

Mototal'ı aradım fiyat almak için. DB Honda 6050 lira herşey içinde fiyat verdi dedim. Adam %8 karımız var üstelik plaka ruhsat dahilse zararına satış yapmış oluyor dedi. Direk almamı tavsiye etti ancak gidip konuştuğumda kredi kartı tek çekime komisyon alacaklarını söylediler. O biraz canımı sıktı. Peşin alacaklar orayla konuşmadan bişey yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

quote:

Mototal'ı aradım fiyat almak için. DB Honda 6050 lira herşey içinde fiyat verdi dedim. Adam %8 karımız var üstelik plaka ruhsat dahilse zararına satış yapmış oluyor dedi. Direk almamı tavsiye etti ancak gidip konuştuğumda kredi kartı tek çekime komisyon alacaklarını söylediler. O biraz canımı sıktı. Peşin alacaklar orayla konuşmadan bişey yapmasın.

Peki almadıysanız aynı sartlarda 2 tane alacagınız söyleyin birlikte gidip alalım, kabul edeceklerdir.
    Yada ona göre konuşalım durumu.
    Yanlı anlmadıysam elinde motor yoktu bu adamların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 22 Mart 2013; 11:44:36 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.