Bildirim
Honda Pcx Hk.
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba. Çok zarar etme konusunda belki etmezsiniz ama bir yıl için bence bu motoru almaya değmez. Yani gerçekten bu modelde zarar etme olasılığınız yüksek. Hani ne biliyim bir cbf150, cbr1000rr gibi farklı kategorilerde çok popüler olan bir makina olsaydı zarar etmezdiniz ama pcx... O yüzden ara geçiş için kullanacağınız başka bir model alın derim yani popüler olsun ki çabuk satabilin . Bu arada tam bütçenizi , nerede kullanacağınızı ve 1 yıl sonra geçmeyi düşündüğünüz sınıfı söylerseniz daha yardımcı olabilirim. Mesela ehliyetiniz varsa ve seneye motor alıcaksanız aslında birazda profesyonelseniz cbf600 çok iyi bir makina bende kullanıyorum. İkinci elde temizini 12-13 bin liraya bulabilirsiniz. Dediğim gibi kriterlerinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin. -
Pcx gercekten guzel bir motor. Ama al-sat icin uygun olmaz bence. Ben cok zarar edeceginizi dusunmuyorum ama satmaniz uzun surebilir. Ayrica yulsek cc bir alete gececekseniz pcx yerine vitesli bir motor size daha yararli olacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldım kardeşim ilk motorum ve hayatımda ilk motor tecrübem işe gidip gelirken kullanıyorum seri rahat ekonomik sağlamlığını hissettiriyor ,ilgi cekiçi teknolojik,gayet güzel bir şey,ilk almaya karar verdiğimde sahibindende 4-5 sayfa ilan vardı şimdi ise 1.5 sayfa ilan var cok hızlı satılan bir motor bence ha kar zarar orasına bir şey diyemem ama bu güne kadar bana kimse kötü demedi diyemezlerde şehir içi kullanılacak müthiş bir alet ha su soğutmalı gidebilirsen uzun yol bile yapar benim kanaatimce:(izmire gidip gelen tanıdığım bile var) şimdi bana belki ilk motor tecrüben olduğu için sana öyle geliyor diyen olabilir fakat bi pcx binmelerini öneririm. -
birde ufak tefek çiziklere falan takılma her tarafı grenaj sendede olacaktır,benim motorumun hafif kazası bile var fakat hiç bir sıkıntım yok ve hiç bir farklılık dahi yok. -
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bahsettiğim motoru almaktan vazgeçtim. Onun yerine 2013 model siyah aldım. Tam istediğim gibi. Bulunduğum şehre yaklaşık 160 km uzaklıkta bir ilçeden aldım gelirkende yeteri kadar tecrübe ettim. Gün sonunda iyiki almışım dedim. Gidişi gerçekten çok iyi 110 km hıza hiç zorlanmadan çıkabiliyor. Buda 125lik bir scooter için oldukça yeterli geldi bana. Yakıt tüketimi olağan üstü iyi durumda agresif kullanımda 21 liralık benzin ile 185 km yaptım. Sakin kullanımda dahada düşecektir. -
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kursatsukru
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bahsettiğim motoru almaktan vazgeçtim. Onun yerine 2013 model siyah aldım. Tam istediğim gibi. Bulunduğum şehre yaklaşık 160 km uzaklıkta bir ilçeden aldım gelirkende yeteri kadar tecrübe ettim. Gün sonunda iyiki almışım dedim. Gidişi gerçekten çok iyi 110 km hıza hiç zorlanmadan çıkabiliyor. Buda 125lik bir scooter için oldukça yeterli geldi bana. Yakıt tüketimi olağan üstü iyi durumda agresif kullanımda 21 liralık benzin ile 185 km yaptım. Sakin kullanımda dahada düşecektir.
Kesinlikle doğru bir karar PCX ten şaşmamak Güle güle kullanın, PCX kullanıcıları gün içinde 50 kmyi geçen mesafelerde yolculuk yapıyorsa uzun ön cam (fabbri veya kappa nın modelleri mevcut) ve kesinlikle stok lastiklerin iyi bir lastikle değiştirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Satmayı düşünürseniz mutlaka haberim olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: ogirgin
quote:
Orijinalden alıntı: kursatsukru
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bahsettiğim motoru almaktan vazgeçtim. Onun yerine 2013 model siyah aldım. Tam istediğim gibi. Bulunduğum şehre yaklaşık 160 km uzaklıkta bir ilçeden aldım gelirkende yeteri kadar tecrübe ettim. Gün sonunda iyiki almışım dedim. Gidişi gerçekten çok iyi 110 km hıza hiç zorlanmadan çıkabiliyor. Buda 125lik bir scooter için oldukça yeterli geldi bana. Yakıt tüketimi olağan üstü iyi durumda agresif kullanımda 21 liralık benzin ile 185 km yaptım. Sakin kullanımda dahada düşecektir.
Kesinlikle doğru bir karar PCX ten şaşmamak Güle güle kullanın, PCX kullanıcıları gün içinde 50 kmyi geçen mesafelerde yolculuk yapıyorsa uzun ön cam (fabbri veya kappa nın modelleri mevcut) ve kesinlikle stok lastiklerin iyi bir lastikle değiştirilmesi gerektiğini söylüyorlar. Satmayı düşünürseniz mutlaka haberim olsun
Kışa doğru lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ön cam için şu an bir rahatsızlık hissetmedim. İlerleyen zamanlarda düşünebilirim. Ayrıca satmayı kesinlikle düşünmüyorum. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X