Başlık açtım bilgilendirmek istiyorum, Honda Türkiye CivicEco LPG li versiyonunun satışına başladı, konu ile ilgili haberi paylaşmak istiyorum belki bi arkadaşımızın işine yarayabilir bilgiler.
Honda CivicEco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor. Bu dönüşümü güvenli bir şekilde gerçekleştiren yetkili Honda-BRC bayileri 6 yıl 150.000 km. garanti fırsatı sunuyor. CivicEco’nun fiyatı ise dönüşüm maliyetiyle birlikte 55.240 TL’den başlıyor.
Honda civic sedan dizel motoru geliyormuş, hadi hayırlısı
Gelsin tabi ya bu ne böyle lpg geldi gelecek vs derken ömürden ömür gidiyo :) dizel civici kimse tutamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazcann
LPG li CivicEco otomobil fabrikadan lpg ye uyumlu olarak üretiliyor. normal yani lpg siz Civic ile Lpg li Civic arasinda 25 parça farklılık var.
Arkadaşlar ben aracımı 3 eylülde aldım Honda Civic Elegance Otomatik Vites. Lpg li istedim şimdi takılmaya başlanmadı sonra takılır lpg denildi. Şimdi ise lpg siz Civic ile Lpg li Civic arasinda 25 parça farklılık var deniliyor, nedir bu farklılık. Bu 25 farklılıklar olmasa benim aracım LPG de çalışmayacak mı yada farklı mı çalışacak. sonuçta geçmiş yıllarda honda ya lpg takılıyordu hatta çok iyi uyumlu çalışıyor deniliyordu. Fabrika çıkışlı Civic Eco lpg ile normal Civic Lpg arasında farklar nedir çok mu önemlidir.