Şimdi Ara

HONDACI KADİR USTA - ANKARA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
10
Favori
123.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kadir ustaya dün götürdüm aracımı yağ değişimi motor ayarları triger kayış bilya değişimi falan derken bi 350 lira sıkışmış kadir usta çıkartıverdi.

iyi adam şu kadir usta sağolsun.
  • Bence ustaya bir an evvel pc kullanmayı (bilmiyorsa) öğretip dh üyesi yapalım....
  • arabamda hiç bir sorun yok ama sırf muhabbet olsun diye bende gitçem kadir ustaya
    gidip bi çayını içeyim , birde o plakalıklar çok havalı benimkileri değiştireyim
  • kısmet bir gün belkiii ,İstanbul a da şube açar.
    ziyaret eden fikrini alabilir mi acaba?

• şube açamaz, ikizi yok
  • İstanbullu arkadaşların işine yarayabilir diye ben de gittiğim özel servisi yazayım.
    Maslak, Atatürk sanayi sitesi, Çiftkurlar'ın arka tarafında, Honda Birlik özel servis. Ahmet Usta ve Mustafa Usta ortak çalışıyorlar. Her ikisi de, uzun yıllar Honda servislerinde çalışmışlar ve yine uzun bir süre önce kendi servislerini açmışlar. Telefon no: 0212 346 26 88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 30 Ağustos 2009; 23:14:53 >
  • Düzgün bir esnaf potresi çiziyor Kadir Usta. Böyle esnafları desteklemek lazım.Forumda işinin ehli ustaları tanıtırsak piyasadaki çakallarla işinin hakkını veren ustaları birbirinden ayırmış oluruz.Ankara ya yolumuz düşerse Kadir Ustanın bir çayını içeriz artık
  • İmzana baktım da, İstanbullunun -lu su kesme ile ayrılarak yazılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

İmzana baktım da, İstanbullunun -lu su kesme ile ayrılarak yazılmaz

Teşekkürler.
  • Haluk'cum, acelesi yok ama ustaya bir gittiğinde sorar mısın: gerçekten bu 2001-2006 arası civiclere (civic7) hariçten makineye bağlatıp enjektör temizliği yapılmıyor mu? Antalya'daki servisler ısrar ve inatla "olmaz, gerek yok diyorlar" Civicten önceki Corsam'a 30bindeyken yaptırmıştım makine ile. İçine würth katıp sisteme koydukları benzin 20dk. sonra kömür gibi olmuştu. Maalesef hem dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz hem de galiba en kötüsünü. Nasıl oluyormuş da civicin enjektörleri kir tutmuyormuş, bir sorsan diyorum.

Teşekkürler...
  • Ababa2307 merhaba,

Bugün Ustaya telefon ettim ve bu durumu sordum. Şimdiye kadar HİÇBİR Honda modelinin enjektörlerine öyle bir işlem yapmadığını ve de yaptırmadığını, bundan dolayı HİÇBİR problem yaşamadığını ve de şikayet almadığını belirtti. Peki yapılamaz mı deyince de bu işlemin tek nokta enjeksiyonlu araçlarda gerekli olduğunu onlarda belirli aralıklarla yapılmasının iyi olduğunu belirtti. Senin Corsa kaç modeldi bilmiyorum ama eğer çok nokta enjeksiyonlu ise ve kapkara olacak kadar kirlenmişse bravo Hondaya bundan etkilenmediği için. Biraz daha üstelesem "Abi çok istiyorsan Hondaya enjektör temizliği yapalım seni kırmamak için! diyecek gibi ama artık üzerine gitmedim.

Sevgiler, saygılar

Haluk
  • Çok teşekkür ederim Haluk, sağol. Zahmet oldu sana.

Corsa 2000 modeldi, 1.4 GLS/AC. Ama tek noktadan mı çok noktadan mı enjeksiyonluydu onu bilmiyorum.

Gerçekten Honda enjektörleri pislik tutmuyorsa bravo Vallaha. HAtta benzin filtresi bile 100bin km.de değişiyormuş. Corsada yılda bir bakımdan bakıma değiştirirlerdi
  • Rica ederim ABABA2307, bir telefon ettim sonuçta.

Corsa 2000 modele internette baktım ama iki versiyon var. GSI olanlar çok nokta enjeksiyon. GLS için bir bilgi bulamadım ama büyük ihtimal tek nokta enjeksiyon. O yüzden de öyle çıkmış olabilir o dönem.

Bazen niyetleniyorum ikinci araç alayım dizel olsun az yaksın falan da, sonra düşününce tekrar Honda'ya çıkıyor bütün yollar. Hatta aklıma takılanlarla ilgili konu bile açtım ama pek ilgi görmedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_36955074/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36955074

Honda kesinlikle sorunsuz, sorunsuz, sorunsuz! Ankarada ustamız da var bakımları dert etmeye gerek yok. Az kaldı ya sabır.

Gerçekten de Honda hayat onda.

• ABABA2307 ve CAUCASS,

Birgün ayarlayın da biriniz Antalyadan biriniz de İzmirden Ankara'ya gelin, hem tanışırız hem de Kadir Ustanın dükkanda yemek + tatlı yiyip Hondaların bakımını yaptırırız Kadir Ustaya.

Nasıl fikir?
  • İyi fikir. Ama kışın değil de baharda veya yazın olabilir.
  • enjektörlerin tıkanmaması arabanın oburluğundan olmasın sakın???
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

ABABA2307 ve CAUCASS,

Birgün ayarlayın da biriniz Antalyadan biriniz de İzmirden Ankara'ya gelin, hem tanışırız hem de Kadir Ustanın dükkanda yemek + tatlı yiyip Hondaların bakımını yaptırırız Kadir Ustaya.

Nasıl fikir?

Çok isterim valla, gerçi bakımlık bi durum yok ama hem arka parklara ampül taktırmak hemde bi spoiler ekletmek istiyordum, bu bir fırsat olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

enjektörlerin tıkanmaması arabanın oburluğundan olmasın sakın???

kessinlinkle
  • İşte enjaktor:

İşte sonuçları

• Arkadaşlar ben bi honda civic ex almayı düşünüyorum önden bi kadir ustayla bi tanışayım diyorum. çünkü bundan önceki arabam opeldi ve usta biraz gıcık etti beni maddi anlamda. usta iyi ilgilenir mi? nihayetinde 1993 model araç iyi bir ustaya göstermek gerek birde, usta al derse computer testine sokayım mı? faydası olur mu? yoksa para tuzağımı? nihayetinde öğrenciyim hem çalışıp hem okuyorum. yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.